Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My spakowani - znaczy psy spakowane
muszę jeszcze suszarkę dla psów zabrać bo młodą muszę w niedzielę rano wykąpać i wysuszyć
zajrzę do Was pewnie ale nie wiem jak wyjdzie bo jutro wystawa w opolu i potem ognisko na terenie Zamku w Mosznej a w niedzielę wystawa w Mosznej i po południu powrót do domku
wstać muszę skoro świt bo o 6 musimy wyjechać i zabrać znajomą z psami po drodzesara_nar, Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ooooo Malinowa zapewne szykuje się do wyjazdu. Nie zapomnij suszarki
Dzień dobry w sobotni poranek. O 7 zmykam do domku pospać i jak M. wróci po 14 to do teściów się wybieramy. Przy okazji mamy spotkać się z koleżanką M. super dziewczyna. Bym chciała ją trochę podpytać, ale nie wiem czy wypada. Bo długo starała się zajść w ciążę pewnie z 10 lat i przeszła chyba wszystko, nie wiem czy in vitro też przechodzili. Ale teraz wiem, że czekają na telefon i córeczkę lub synka z ośrodka adopcyjnego.Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
http://youtu.be/dblD5T_BWvY - na początek dnia
Zaraz 7. Raczej w weekend mnie nie będzie na forum, więc dużo nie piszcie. Chociaż z drugiej strony w poniedziałek będę miała zajęcie na dniu w pracy
Udanego weekendu.
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry w ten mokry poranek...
Ale mam gloda!
Zaraz trzeba wstac, dzis duzo zajecna koniec dnia przyjezdza rodzina, brat taty z zona i corka oraz brat mamy z zona i 2 corkami, jeszcze sie jak zwykle na sepa wprosili tacy znajomi...
Dzis jade porobic foty do karczmy, zeby mojej dekoratorce pokazac wnetrze.
Ahh juz bym chciala zeby bylo po wszystkim, ile nerwow...
Wczoraj mi chrzestna odmowila, a moj tak sie wydarl na mnie,ze moja mama z dolu przybiegla... masakra, czasami wzielabym i w ryja...
Na Podhalu chrzestna to staroscina czyli bardzo wazna osoba. Na tak zwanym cepcu ma duza role, bo uczestniczy w tym calym przedstawieniu, pozniej naklada mi na ramiona taka specjalna chuste, a na koncu zbiera koperty itp. A moja nie przyjdzie...eh
Dziewczynki zycze milego dnia, w koncu to sobota
BuuuzioleLena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej kochane mnie obudziło siku dzisiaj o 6:30 :d leże w łóżku też mam mega gloda ale mój śpi jeszcze. Ale w tym czasie was nadrobilam. Oczywiście w nocy ten skur... Sąsiad nas obudził pijany i zacząłl śpiewać. Wkurwilam się walilam w ścianę i darlam się ale nic nie dało. Ale mój mąż tak się wkurwil tak się wydarl na niego zwyzywal go a ten mu odpowiada "i co mi zrobisz" mój mąż tak się wydarl ze bylo go w całym bloku słychać powiedział mu ze pójdzie i ku lep upierd.... Pierwszy ras widziałam takiego mojego męża. Mnie zaraz brzuch rozbooal żeby ten ku nie odp coś a ten żeby ku jie wszedł z drzwiami. Masakra. My dzisiaj idziemy na ślub do koleżanki ale tylko ślub potem jedziemy do teściowej. Sorki za błędy ale piszę z tel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 08:19
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U mnie pogoda dopisuje
Ja dziś mam gości, więc raczej troszkę mniej będę tu zaglądała.
Misty, ja to przed ślubem też miałam dość wszystkiego. Ledwo wyrabiałam i po tym wszystkim powiedziałam, że pierwszy i ostatni razchociaż ostatnio mu powiedziałam, że sobie walniemy imprezkę na 10 lecie (to jeszcze ponad 9 lat, więc może do tego czasu mi przejdzie)
A tak jeszcze w ramach 17lecia małżeństwa, to na kursie mam taką znajomą rosjankę, która jakoś teraz ją obchodzi i jak przyszła w środę to z takim rogalem od ucha do ucha i się jej pytam co taka happy, a ona mówi, że mąż jej zrobił niespodziankę i dzień wcześniej jej powiedział, że na drugi dzień jadą na wycieczkę do Francji. Ahhhh...cóż za romantyzm
Teraz jak zjedziemy w lipcu, to postanowiliśmy, że zrobimy ognisko i zaprosimy znajomych, bo mąż w czerwcu kończy 30, a ja w lipcu 25. Już się doczekać nie mogę
Miłego dnia Wam życzęLena87, Z., Nati89, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki
, ale pogoda do dupy co ?
Misty no to kolejnej kij w oko ! ..
u Mnie na ślubie nie było nikogo z chrzestnych, nawet nie prosiłam ..
Całe życie nie interesowali się mną w ogóle, na komunię przyjechali z łaską jeszcze spóźnienina 18- nastkę mimo zaproszenia i zapewnienia że będą nie pojawili się więc organizując ślub nawet o nich nie myślałam ..
Żabko oddawaj pogodę, przyjedziesz do PL to będziesz imprezować
Melula, Kaśka Miłej zabawyZ., Nati89, Little Frog, martusia1986, Macierzanka:), Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Jadę i malo widzę
2 kawy i 2 redubulle za mną... a do opola jeszcze trochę nam zostało ale wyrobimy sie na ring mam nadzieję
caly bagażnik psow mam i jest wesoło
@ przyszła w końcu!!! Jest git[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Witam z kawką
U mnie też ktoś zabrał słońce i jest mokro i brzydko! Jak zwykle na weekend... Co to za złośliwość. Jak siedzę w pracy to słońce takie, że ma się ochotę leżeć na trawie, a jak weekend to taki klops...
Dziś mam dzień pełen wrażeń i będę mieć mało czasu więc nie piszcie za dużo żebym mogła Was później nadrobić i nie dochodzić znów całą wieczność
Sara, myślę, że delikatnie możesz podpytać, jak nie będzie chciała rozmawiać to przecież nie będziesz drążyć tematu
Misty, życzę owocnego dnia w kolejnych przygotowaniach żeby szło pomyślnie
Nati, współczuje Ci tych sąsiadów. Mój mąż miał takich za czasów kawalerskich... nic przyjemnego.
Żaba, miłego dnia z gośćmi!
Lena, masz rację, pogoda do dupy!
Malinowa, to życzę żeby @ nie była bolesna, szybko poszła i powodzenia w nowym cyklu
A teraz dopijam kawkę i idę jakoś miło obudzić małża
Miłego dnia dla Was
Lena87, Little Frog, martusia1986, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O nie nie nie! Nie oddam. Któraś i tak już mi przysłała kilka chmurek
Malinowa, to podobnie jak Z, życzę Ci delikatnej i szybkiej @ i powodzenia w nowym cyklu!!
Ja siebie dziś nie poznaję. Mam już w większości mieszkanie ogarnięte (umyłam okna, bo pełno pyłków w połączeniu z deszczem spowodowały, że wyglądały gorzej niż źle), później coś jeszcze upichcę i będzie git.
Nie mam zamiaru jakoś specjalnie się wysilać ;]
Teraz jeszcze śniadanko i jakaś herbatka i będzie super ;] Dziś sobie zaszaleję i kupię sommersby (jakkolwiek się to pisze)
Lena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z kawka
choc nie na dlugo bo na 12 mam wyklady .. blee w taka pogode ;/
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wariatuńcie moje kochane - scriby
!
Oczywiście mam nadrabianko, bo wczoraj mnie poniósł delikatny melanż
i nie miałam jak zajrzeć...odstresowana po ciężkim dla mnie tygodniu zaczęłam wczoraj weekend z kopyta
Widzę, że nasze grono sie powiększa Witam Martusiaja na Mazury bardzo chętnie
Żaba, chylę czoło, ja dopiero otwieram driugie oko... mam dejavu, znowu na mnie spogląda sterta prania
...i ja też chcę mieć spowrotem 25 latWszystko bym inaczej poukładała...
Misty, a za co ten mąż-przyszły mąż tak krzyczy! dawaj go tu! Ja mu wytłumaczę...
Malinowa, powodzenia w nowym cyklu! NIech będzie udany!
Lena, racja, u mnie pogoda też do dupy! Ale kawa powoli stawia mnie na nogi.
A Melula i Kasia dziś bawią na weselisku? tak? No to dziewczyny bawcie się dobrze!
Witaj Natka!
Z. nie martw się o nadrabianie, na weekendzie zawsze jest tego mniejale i tak ostatnio szaleństwo, więc kto wie...
Nati, życie blokersa ma niestety swoje minusy, u nas się wydzierają w bloku obok, ale pod naszymi oknami... z otwartym oknem nie da się zasnąć nawet
Sara, jeżeli to dobra koleżanka, to czemu miałabyś nie zapytać... przecież może Ci w pewien sposób pomóc udzielając jakichś informacji, tym bardziej, że nie pytasz z wścibskiej ciekawości, tylko z ważnych powodów.
Cześć Aniu, ja też kończę sączyć moją kawusię, więc się dołączam
Little Frog, Lena87, Misty87, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość