X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki dziewczynki :*

Z. lubi tę wiadomość

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My spakowani - znaczy psy spakowane :D muszę jeszcze suszarkę dla psów zabrać bo młodą muszę w niedzielę rano wykąpać i wysuszyć :)

zajrzę do Was pewnie ale nie wiem jak wyjdzie bo jutro wystawa w opolu i potem ognisko na terenie Zamku w Mosznej a w niedzielę wystawa w Mosznej i po południu powrót do domku :)

wstać muszę skoro świt bo o 6 musimy wyjechać i zabrać znajomą z psami po drodze :)

sara_nar, Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo Malinowa zapewne szykuje się do wyjazdu. Nie zapomnij suszarki :P
    Dzień dobry w sobotni poranek. O 7 zmykam do domku pospać i jak M. wróci po 14 to do teściów się wybieramy. Przy okazji mamy spotkać się z koleżanką M. super dziewczyna. Bym chciała ją trochę podpytać, ale nie wiem czy wypada. Bo długo starała się zajść w ciążę pewnie z 10 lat i przeszła chyba wszystko, nie wiem czy in vitro też przechodzili. Ale teraz wiem, że czekają na telefon i córeczkę lub synka z ośrodka adopcyjnego.

Lena87, Z. lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://youtu.be/dblD5T_BWvY - na początek dnia ;)
    Zaraz 7. Raczej w weekend mnie nie będzie na forum, więc dużo nie piszcie. Chociaż z drugiej strony w poniedziałek będę miała zajęcie na dniu w pracy :)
    Udanego weekendu.

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w ten mokry poranek...
    Ale mam gloda!

Zaraz trzeba wstac, dzis duzo zajec :/ na koniec dnia przyjezdza rodzina, brat taty z zona i corka oraz brat mamy z zona i 2 corkami, jeszcze sie jak zwykle na sepa wprosili tacy znajomi...

Dzis jade porobic foty do karczmy, zeby mojej dekoratorce pokazac wnetrze.
    Ahh juz bym chciala zeby bylo po wszystkim, ile nerwow...
    Wczoraj mi chrzestna odmowila, a moj tak sie wydarl na mnie,ze moja mama z dolu przybiegla... masakra, czasami wzielabym i w ryja...
    Na Podhalu chrzestna to staroscina czyli bardzo wazna osoba. Na tak zwanym cepcu ma duza role, bo uczestniczy w tym calym przedstawieniu, pozniej naklada mi na ramiona taka specjalna chuste, a na koncu zbiera koperty itp. A moja nie przyjdzie...eh :(

Dziewczynki zycze milego dnia, w koncu to sobota :D
    Buuuziole

Lena87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane mnie obudziło siku dzisiaj o 6:30 :d leże w łóżku też mam mega gloda ale mój śpi jeszcze. Ale w tym czasie was nadrobilam. Oczywiście w nocy ten skur... Sąsiad nas obudził pijany i zacząłl śpiewać. Wkurwilam się walilam w ścianę i darlam się ale nic nie dało. Ale mój mąż tak się wkurwil tak się wydarl na niego zwyzywal go a ten mu odpowiada "i co mi zrobisz" mój mąż tak się wydarl ze bylo go w całym bloku słychać powiedział mu ze pójdzie i ku lep upierd.... Pierwszy ras widziałam takiego mojego męża. Mnie zaraz brzuch rozbooal żeby ten ku nie odp coś a ten żeby ku jie wszedł z drzwiami. Masakra. My dzisiaj idziemy na ślub do koleżanki ale tylko ślub potem jedziemy do teściowej. Sorki za błędy ale piszę z tel :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 08:19

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    U mnie pogoda dopisuje :)
    Ja dziś mam gości, więc raczej troszkę mniej będę tu zaglądała.
    Misty, ja to przed ślubem też miałam dość wszystkiego. Ledwo wyrabiałam i po tym wszystkim powiedziałam, że pierwszy i ostatni raz ;) chociaż ostatnio mu powiedziałam, że sobie walniemy imprezkę na 10 lecie (to jeszcze ponad 9 lat, więc może do tego czasu mi przejdzie):D A tak jeszcze w ramach 17lecia małżeństwa, to na kursie mam taką znajomą rosjankę, która jakoś teraz ją obchodzi i jak przyszła w środę to z takim rogalem od ucha do ucha i się jej pytam co taka happy, a ona mówi, że mąż jej zrobił niespodziankę i dzień wcześniej jej powiedział, że na drugi dzień jadą na wycieczkę do Francji. Ahhhh...cóż za romantyzm :)
    Teraz jak zjedziemy w lipcu, to postanowiliśmy, że zrobimy ognisko i zaprosimy znajomych, bo mąż w czerwcu kończy 30, a ja w lipcu 25. Już się doczekać nie mogę :D

Miłego dnia Wam życzę :)

Lena87, Z., Nati89, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki :D, ale pogoda do dupy co ?

Misty no to kolejnej kij w oko ! ..
    u Mnie na ślubie nie było nikogo z chrzestnych, nawet nie prosiłam ..
    Całe życie nie interesowali się mną w ogóle, na komunię przyjechali z łaską jeszcze spóźnieni o.O na 18- nastkę mimo zaproszenia i zapewnienia że będą nie pojawili się więc organizując ślub nawet o nich nie myślałam ..

Żabko oddawaj pogodę, przyjedziesz do PL to będziesz imprezować :D

Melula, Kaśka Miłej zabawy :D

Z., Nati89, Little Frog, martusia1986, Macierzanka:), Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę i malo widzę :( 2 kawy i 2 redubulle za mną... a do opola jeszcze trochę nam zostało ale wyrobimy sie na ring mam nadzieję :D caly bagażnik psow mam i jest wesoło :D

@ przyszła w końcu!!! Jest git

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty tylko nie rozumiem dlaczego mąż się na Ciebie wydarł ?
    Bo ona Ci odmówiła ?

martusia1986 lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z kawką :)

U mnie też ktoś zabrał słońce i jest mokro i brzydko! Jak zwykle na weekend... Co to za złośliwość. Jak siedzę w pracy to słońce takie, że ma się ochotę leżeć na trawie, a jak weekend to taki klops...

Dziś mam dzień pełen wrażeń i będę mieć mało czasu więc nie piszcie za dużo żebym mogła Was później nadrobić i nie dochodzić znów całą wieczność :)

Sara, myślę, że delikatnie możesz podpytać, jak nie będzie chciała rozmawiać to przecież nie będziesz drążyć tematu :)

Misty, życzę owocnego dnia w kolejnych przygotowaniach żeby szło pomyślnie :)

Nati, współczuje Ci tych sąsiadów. Mój mąż miał takich za czasów kawalerskich... nic przyjemnego.

Żaba, miłego dnia z gośćmi! :)

Lena, masz rację, pogoda do dupy! :)

Malinowa, to życzę żeby @ nie była bolesna, szybko poszła i powodzenia w nowym cyklu :)

A teraz dopijam kawkę i idę jakoś miło obudzić małża ;)

Miłego dnia dla Was <3

Lena87, Little Frog, martusia1986, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dla Was :) Czas na kawusie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana, u mnie także deszczowego :(

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie nie nie! Nie oddam. Któraś i tak już mi przysłała kilka chmurek :P
    Malinowa, to podobnie jak Z, życzę Ci delikatnej i szybkiej @ i powodzenia w nowym cyklu!! :)
    Ja siebie dziś nie poznaję. Mam już w większości mieszkanie ogarnięte (umyłam okna, bo pełno pyłków w połączeniu z deszczem spowodowały, że wyglądały gorzej niż źle), później coś jeszcze upichcę i będzie git.
    Nie mam zamiaru jakoś specjalnie się wysilać ;]

Teraz jeszcze śniadanko i jakaś herbatka i będzie super ;] Dziś sobie zaszaleję i kupię sommersby (jakkolwiek się to pisze) :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko też jestem w szoku że już masz tyle zrobione ;)

Należą Ci się kurze szpilki :D

Z., Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Witam z rana, u mnie także deszczowego :(

Chyba u wszystkich taka pogoda jest ;)
    Patrząc na Twój wykres to niecierpliwa jesteś z tymi testami :D

Natka098 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam na mazury u nas świeci słoneczko :D

Z., Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Żabko też jestem w szoku że już masz tyle zrobione ;)

Należą Ci się kurze szpilki :D
    No pewnie! Zasłużyłam na nie jak nigdy! :D

Z., Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z kawka :) choc nie na dlugo bo na 12 mam wyklady .. blee w taka pogode ;/

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wariatuńcie moje kochane - scriby :D !

Oczywiście mam nadrabianko, bo wczoraj mnie poniósł delikatny melanż :D
    i nie miałam jak zajrzeć...odstresowana po ciężkim dla mnie tygodniu zaczęłam wczoraj weekend z kopyta ;)
    Widzę, że nasze grono sie powiększa Witam Martusia :) ja na Mazury bardzo chętnie :)

Żaba, chylę czoło, ja dopiero otwieram driugie oko... mam dejavu, znowu na mnie spogląda sterta prania :/
    ...i ja też chcę mieć spowrotem 25 lat :( Wszystko bym inaczej poukładała...

Misty, a za co ten mąż-przyszły mąż tak krzyczy! dawaj go tu! Ja mu wytłumaczę...

Malinowa, powodzenia w nowym cyklu! NIech będzie udany!

Lena, racja, u mnie pogoda też do dupy! Ale kawa powoli stawia mnie na nogi.

A Melula i Kasia dziś bawią na weselisku? tak? No to dziewczyny bawcie się dobrze!

Witaj Natka! :)

Z. nie martw się o nadrabianie, na weekendzie zawsze jest tego mniej :) ale i tak ostatnio szaleństwo, więc kto wie... :)

Nati, życie blokersa ma niestety swoje minusy, u nas się wydzierają w bloku obok, ale pod naszymi oknami... z otwartym oknem nie da się zasnąć nawet

Sara, jeżeli to dobra koleżanka, to czemu miałabyś nie zapytać... przecież może Ci w pewien sposób pomóc udzielając jakichś informacji, tym bardziej, że nie pytasz z wścibskiej ciekawości, tylko z ważnych powodów.

Cześć Aniu, ja też kończę sączyć moją kawusię, więc się dołączam :)

Little Frog, Lena87, Misty87, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ