Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara az aie wierzyc nie chce w to,co piszesz...jak mozna! Slyszalyscie o tej akcji,co u nas w Malopolsce dobrze sytuowani rodzice zaglodzili coreczke? A synek starszy ma sie swietnie...ludzie wariuja
Ja tez bylabym pewnie w sierpniu chrzestna,ale nie wiem jak to bedzie z moim wielkim wtedy bebechemwiec albo ja albo moj maz bedzie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Hahahahahahhaha dajesz w dupe
Ja tak mialam z bylym, odwalal cos w stylu discopolowego tancerza z teledysku Hahahahahahhaha
Raz mu powiedzialam zeby nie tanczyl jak pedal, to wystrzelil z klubu jak z procy. Nie chce ani wspominac jaka jazde zrobil hhaaa
Przepraszam Cię bardzożadnej dupy nikomu nie daję ani w dupę
nie obrażaj Mnie ..
Piszę tylko szczerze że Mój Mąż nie potrafi tańczyć, ale on sobie z tego nie zdaje sprawy .. Twierdzi że są gorsi od niego
Ty to już przeszłaś samą siebie z tym tekstemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 21:59
Misty87, Magdas, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty może teściowa przechodzi różne etapy choroby? bo mój tato też jak brał chemie to miał takie jazdy, nie mówił wprost ale wysłał smsa np. A lekaarz tłumaczył,że to jest taka walka z samym sobą i,że człowiek sam do końca nie może pojąć co się z nim dziejeW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Przepraszam Cię bardzo
żadnej dupy nikomu nie daję
nie obrażaj Mnie ..
Piszę tylko szczerze że Mój Mąż nie potrafi tańczyć, ale on sobie z tego nie zdaje sprawy .. Twierdzi że są gorsi od niego
Ty to już przeszłaś samą siebie z tym tekstem
Kazda kobitka daje dupki swojemu facetowi
A nawet mi nie mow, 2 lata wypominal mi to co powiedzialam, ale bez kitu jak tanczyl hahaha ale kojarzysz taki gest jak sobie facet w teledysku przejezdza tak dlonia po twarzy i wyciaga reke do Ciebie, albo za serce sie lapie i tak jakby Ci je dawal hahahaha nie umiem tego inaczej opisac
Jak tu kur...ze wstydu sie nie zapasc pod ziemie??Lena87, Magdas, Little Frog, przedszkolanka:), Z., Nati89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Wychodzi na to, że musimy się umówić razem na disco
Oni będą bawić się razem jak " pedały " - tak to Misty ujęła
a My będziemy się cieszyły sobąha ha ha
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas nie wiem, myslalam o tym. Ale tu chodzi o inna kwestie. Moja tesciowa jest mega egoistka...teraz to wychodzi coraz bardziej...
W peruce wyglada,z reka na sercu, lepiej niz poprzednio ze swoimi wlosami, nic po niej nie widac a ciagle narzeka, ona jest zdrowa,bo guza juz nie ma,chemie czerwona dostala zapobiegawczo, powinna sie cieszyc a nie takie teksty...
W dzien naszego powrotu z DE powitala nas tekstem,ze modli sie by sobie noge zlamac, to nie musialaby na slub isc... czaicie???
Tego sie nie da wytlumaczyc... -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Kazda kobitka daje dupki swojemu facetowi
A nawet mi nie mow, 2 lata wypominal mi to co powiedzialam, ale bez kitu jak tanczyl hahaha ale kojarzysz taki gest jak sobie facet w teledysku przejezdza tak dlonia po twarzy i wyciaga reke do Ciebie, albo za serce sie lapie i tak jakby Ci je dawal hahahaha nie umiem tego inaczej opisac
Jak tu kur...ze wstydu sie nie zapasc pod ziemie??
Poplułam monitor.. głupia ...
Przedszkolanka czyli jest nas więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:06
Misty87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Magdas nie wiem, myslalam o tym. Ale tu chodzi o inna kwestie. Moja tesciowa jest mega egoistka...teraz to wychodzi coraz bardziej...
W peruce wyglada,z reka na sercu, lepiej niz poprzednio ze swoimi wlosami, nic po niej nie widac a ciagle narzeka, ona jest zdrowa,bo guza juz nie ma,chemie czerwona dostala zapobiegawczo, powinna sie cieszyc a nie takie teksty...
W dzien naszego powrotu z DE powitala nas tekstem,ze modli sie by sobie noge zlamac, to nie musialaby na slub isc... czaicie???
Tego sie nie da wytlumaczyc...
ale ten tekst to był poniżej pasaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Zalozylabys sobie wreszcie jakas oslonke na monitor hahahaa
O mezus wrocil
chyba tak będę musiała zrobićha ha ha ..
mój łaskawie też się zjawił .. nazdałam mu w smsie .. bo nie będę mu robiła wstydu przed kolegą ..
żeby przypomniał sobie o żonie i przeprosinach które jest mi winien ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:10
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:o kurde no nie wiem. W sumie dziwnie ludzie reagują na chorobę, może się boi,że ta choroba wróci?
ale ten tekst to był poniżej pasa
Jakby nie byla egoistka to by cieszyła sie za wszelka cene ze szczescia syna, a nawet nie spyta jak po wizycie u gin... a szkoda gadac.
-
Hehe padłam. Mój M. to tańczy całkiem, całkiem. Ale to ja na parkiecie wymiatam. <skromny>
Swoją drogą mój M. do disco polo był anty nastawiony, dopóki nie zaczął w salonie meblowym pracować. Kolega jego uwielbia i zaraził M. Często M. śpiewa i powiem wam, że kurdę ma głos, nie wiedziałam, że tak dobrze mu to idzie. Nawet układa sam coś i mi śpiewanice.
Heh ja nie wiem co się na tym świecie dzieje. Patologia. Najgorzej, że takie, co to nie powinny pod opiekę nawet zwierzaka dostać, zostają matkami. Wiecie, że Oliwier nie da się przytulić, a żeby sam się przytulił, to mowy nie ma. Po prostu nie jest przytulany i dlaniego, to coś obcego.Lena87, Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaro, przygarniając tego chłopczyka na wakacje czy też w innych okolicznościach jestem święcie przekonana, że dasz/dacie mu więcej miłości niż jego rodzice ..
Biorąc Go do siebie mam nadzieję że poczuję co to jest miłość, ciepło, poczuje się jak u siebie .. -
nick nieaktualny
-
Nie wyrabiam przy Was.
Z jednaj strony to padam ze śmiechu, a z drugiej to bardzo poważne tematy.
Misty, faktycznie z teściową kiepsko...ona tak zawsze? Może przez chorobę ma jakiś stan depresyjny albo coś?
Sara, fatalna sprawa z tą Twoją szwagierką
Z jednej strony może to i lepiej jakby zabrali...szkoda dziecka, któremu w takich warunkach ciężej wystartować w życie. A w szczególności jak ona ma takie podejście. Ona sobie zdaje z tego sprawę? Może jakby ją postraszyli, to by się opamiętała?
Lena87, sara_nar, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość