X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara az aie wierzyc nie chce w to,co piszesz...jak mozna! Slyszalyscie o tej akcji,co u nas w Malopolsce dobrze sytuowani rodzice zaglodzili coreczke? A synek starszy ma sie swietnie...ludzie wariuja :/
    Ja tez bylabym pewnie w sierpniu chrzestna,ale nie wiem jak to bedzie z moim wielkim wtedy bebechem :D wiec albo ja albo moj maz bedzie :)

Lena87 lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Hahahahahahhaha dajesz w dupe :D
    Ja tak mialam z bylym, odwalal cos w stylu discopolowego tancerza z teledysku Hahahahahahhaha
    Raz mu powiedzialam zeby nie tanczyl jak pedal, to wystrzelil z klubu jak z procy. Nie chce ani wspominac jaka jazde zrobil hhaaa :D

Przepraszam Cię bardzo :D żadnej dupy nikomu nie daję ani w dupę :D nie obrażaj Mnie ..

Piszę tylko szczerze że Mój Mąż nie potrafi tańczyć, ale on sobie z tego nie zdaje sprawy .. Twierdzi że są gorsi od niego :D

Ty to już przeszłaś samą siebie z tym tekstem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 21:59

Misty87, Magdas, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dokonczylam co mialam dokonczyc dobrenoc dziewczynki :)
    Buziaki :)

Lena87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty może teściowa przechodzi różne etapy choroby? bo mój tato też jak brał chemie to miał takie jazdy, nie mówił wprost ale wysłał smsa np. A lekaarz tłumaczył,że to jest taka walka z samym sobą i,że człowiek sam do końca nie może pojąć co się z nim dzieje

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    o kurde mamy tego samego męża ?742482uor76y3h4t.gif

Wychodzi na to, że musimy się umówić razem na disco :D
    Oni będą bawić się razem jak " pedały " - tak to Misty ujęła
    a My będziemy się cieszyły sobą :D ha ha ha

Misty87, Magdas lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane żegnam się już dzisiaj, płakałam ze śmiechu z tych tańców, ale mój tak samo ma <ciiii > :D

dobranoc ;*

Misty87, Lena87, Magdas, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Przepraszam Cię bardzo :D żadnej dupy nikomu nie daję :D nie obrażaj Mnie ..

Piszę tylko szczerze że Mój Mąż nie potrafi tańczyć, ale on sobie z tego nie zdaje sprawy .. Twierdzi że są gorsi od niego :D

Ty to już przeszłaś samą siebie z tym tekstem :D

Kazda kobitka daje dupki swojemu facetowi :D

A nawet mi nie mow, 2 lata wypominal mi to co powiedzialam, ale bez kitu jak tanczyl hahaha ale kojarzysz taki gest jak sobie facet w teledysku przejezdza tak dlonia po twarzy i wyciaga reke do Ciebie, albo za serce sie lapie i tak jakby Ci je dawal hahahaha nie umiem tego inaczej opisac :D
    Jak tu kur...ze wstydu sie nie zapasc pod ziemie?? :D

Lena87, Magdas, Little Frog, przedszkolanka:), Z., Nati89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Wychodzi na to, że musimy się umówić razem na disco :D
    Oni będą bawić się razem jak " pedały " - tak to Misty ujęła
    a My będziemy się cieszyły sobą :D ha ha ha
    chyba tak :D

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas nie wiem, myslalam o tym. Ale tu chodzi o inna kwestie. Moja tesciowa jest mega egoistka...teraz to wychodzi coraz bardziej...
    W peruce wyglada,z reka na sercu, lepiej niz poprzednio ze swoimi wlosami, nic po niej nie widac a ciagle narzeka, ona jest zdrowa,bo guza juz nie ma,chemie czerwona dostala zapobiegawczo, powinna sie cieszyc a nie takie teksty...
    W dzien naszego powrotu z DE powitala nas tekstem,ze modli sie by sobie noge zlamac, to nie musialaby na slub isc... czaicie???
    Tego sie nie da wytlumaczyc...

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Kazda kobitka daje dupki swojemu facetowi :D

A nawet mi nie mow, 2 lata wypominal mi to co powiedzialam, ale bez kitu jak tanczyl hahaha ale kojarzysz taki gest jak sobie facet w teledysku przejezdza tak dlonia po twarzy i wyciaga reke do Ciebie, albo za serce sie lapie i tak jakby Ci je dawal hahahaha nie umiem tego inaczej opisac :D
    Jak tu kur...ze wstydu sie nie zapasc pod ziemie?? :D

Poplułam monitor :D .. głupia ...

Przedszkolanka czyli jest nas więcej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:06

Misty87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Magdas nie wiem, myslalam o tym. Ale tu chodzi o inna kwestie. Moja tesciowa jest mega egoistka...teraz to wychodzi coraz bardziej...
    W peruce wyglada,z reka na sercu, lepiej niz poprzednio ze swoimi wlosami, nic po niej nie widac a ciagle narzeka, ona jest zdrowa,bo guza juz nie ma,chemie czerwona dostala zapobiegawczo, powinna sie cieszyc a nie takie teksty...
    W dzien naszego powrotu z DE powitala nas tekstem,ze modli sie by sobie noge zlamac, to nie musialaby na slub isc... czaicie???
    Tego sie nie da wytlumaczyc...
    o kurde no nie wiem. W sumie dziwnie ludzie reagują na chorobę, może się boi,że ta choroba wróci?
    ale ten tekst to był poniżej pasa :/

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Poplułam monitor :D .. głupia ...
    Zalozylabys sobie wreszcie jakas oslonke na monitor hahahaa :D

O mezus wrocil :)

Lena87, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Zalozylabys sobie wreszcie jakas oslonke na monitor hahahaa :D

O mezus wrocil :)

chyba tak będę musiała zrobić :D ha ha ha ..

mój łaskawie też się zjawił .. nazdałam mu w smsie .. bo nie będę mu robiła wstydu przed kolegą ..
    żeby przypomniał sobie o żonie i przeprosinach które jest mi winien ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:10

Misty87 lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    o kurde no nie wiem. W sumie dziwnie ludzie reagują na chorobę, może się boi,że ta choroba wróci?
    ale ten tekst to był poniżej pasa :/
    Wlasnie... ja jestem bardzo wyrozumiala i kazde zachowanie staram sie sobie jakos tlumaczyc, ale tego sie nie da.
    Jakby nie byla egoistka to by cieszyła sie za wszelka cene ze szczescia syna, a nawet nie spyta jak po wizycie u gin... a szkoda gadac.

1usahdgeb3da0ojs.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe padłam. Mój M. to tańczy całkiem, całkiem. Ale to ja na parkiecie wymiatam. <skromny>
    Swoją drogą mój M. do disco polo był anty nastawiony, dopóki nie zaczął w salonie meblowym pracować. Kolega jego uwielbia i zaraził M. Często M. śpiewa i powiem wam, że kurdę ma głos, nie wiedziałam, że tak dobrze mu to idzie. Nawet układa sam coś i mi śpiewa :) nice.
    Heh ja nie wiem co się na tym świecie dzieje. Patologia. Najgorzej, że takie, co to nie powinny pod opiekę nawet zwierzaka dostać, zostają matkami. Wiecie, że Oliwier nie da się przytulić, a żeby sam się przytulił, to mowy nie ma. Po prostu nie jest przytulany i dlaniego, to coś obcego.

Lena87, Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny ten Oliwierek :(

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę szorować ząbki 1190355m9gmzsd043.gifi spać dobranoc 436227peh2tec0ns.gif

Lena87, sara_nar, Little Frog, martusia1986, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saro, przygarniając tego chłopczyka na wakacje czy też w innych okolicznościach jestem święcie przekonana, że dasz/dacie mu więcej miłości niż jego rodzice ..

Biorąc Go do siebie mam nadzieję że poczuję co to jest miłość, ciepło, poczuje się jak u siebie .. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    dobra idę szorować ząbki 1190355m9gmzsd043.gifi spać dobranoc 436227peh2tec0ns.gif

Masz takie same jak ten szczur ? Dwie łopaty ? ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:14

Magdas lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wyrabiam przy Was.
    Z jednaj strony to padam ze śmiechu, a z drugiej to bardzo poważne tematy.
    Misty, faktycznie z teściową kiepsko...ona tak zawsze? Może przez chorobę ma jakiś stan depresyjny albo coś?
    Sara, fatalna sprawa z tą Twoją szwagierką :/
    Z jednej strony może to i lepiej jakby zabrali...szkoda dziecka, któremu w takich warunkach ciężej wystartować w życie. A w szczególności jak ona ma takie podejście. Ona sobie zdaje z tego sprawę? Może jakby ją postraszyli, to by się opamiętała?

Lena87, sara_nar, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ