X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Mogen David różowa czy też czerwona etykietka kto jak woli na śląsk :) ..
    Wycieczkę możesz sobie zrobić ;)

Pytałam wcześniej czy po zabiegu kontrolowałaś betę ? bo nie wiem czy doczytałaś zapytania ? ..

Magdas ja Cię obserwuję i lecisz Mi tu w kulki ..

Ania siedzisz z tym piwkiem na forum ? ..

Martusia spróbujesz ale za 9 m-cy :D

Myślę że jeszcze coś łyknę przed stymulką :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój by wybrał któryś taniec z proponowanych .. https://www.youtube.com/watch?v=_CL_XQbvUSg

Może to był by lotnik ;)bądź bez poczucia rytmu zależy od Fazy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 21:38

sara_nar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Tak pędzicie z postami, że chyba nikt nie zauważył co wcześniej napisałam. W zasadzie nic ważnego.
    Ooo kurdę czuję, żeznów zapalenie ucha mnie zaatakuje, boli jak ostatnim razem :(

Sara pisałaś o kursie ...

Może załapiecie się jeszcze, oznajmiając że chcecie przeprowadzić w tym roku remont ..

• Magdas Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Mój by wybrał któryś taniec z proponowanych .. https://www.youtube.com/watch?v=_CL_XQbvUSg

Może to był by lotnik ;)bądź bez poczucia rytmu zależy od Fazy :D
    1546648hcqi7ouq3e.gif

Lena87 lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Myślę że jeszcze coś łyknę przed stymulką :P

No to jeszcze zdążysz ;) najlepszy jest ten z owocu granatu ;)

martusia1986 lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Lenka u mnie można w radiu taxi zamówić zakupy z dostawą do domu, więc zawsze jakaś opcja jest jak się nie ma możliwości do sklepu wybrać.
    Zapomniałam się pochwaliś. Brat M. chce mnie na chrzestną dla Oliwiera :) ale się cieszę, zakochałam się w nim. Dosłownie.
    Zaś dziewczyna szwagra w ciąży tak jak pisałam już kiedyś. Hehe nie wie w którym miesiącu i na kiedy termin, ale wczoraj o 24 teściowa widać nie mogła wytrzymać i z tej radości do M. w środku nocy smsa przysłała, że ma być drugi chłopiec. Swoją drogą dziewczyna szwagra jak urodzi chce jajniki podwiązać. A dyby miały to być bliźiaki, to poiedziała, że nawet teraz by usunęła ciążę :(
    Boże widzisz i nie grzmisz.... co ja zrobiłam źle, że nie dane mi było długo cieszyć się fasolką ??
    Lena blisko :) ale to o jeden post dalej.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a mój to wygląda tak tańcząc :P
    1770468dhnq34cx4w.gif

Ania_84, przedszkolanka:), Lena87, martusia1986, Misty87, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide chyba si epolozyc bo mi niedobrze po tym piwie..dobrze ze polowe wypil maz :)

Lena87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Lena blisko :) ale to o jeden post dalej.

Stwierdziłam że ten o kursie ważniejszy był :), czytam wszystkie posty po kolei ;)

To że chcą Cię za chrzestną to nic tylko się cieszyć, sama radość
    W maju idę na komunię do swojej chrześnicy i powiem Ci że nie wiem kiedy ten czas minął kiedy Ona tak urosła ..
    Najlepsze jest to, że poprosiła Mnie abym to Ja ją odprowadziła pod ołtarz aby mogła przyjąć pierwszą komunię świętą .. Chyba muszę poczuć się zaszczycona :D

Co do szwagierki .. brak Mi kompletnie słów ..
    Czy Szwagier Wie kogo sobie wziął za żonę ? jakiego potwora ?
    Jakim trzeba być człowiekiem aby takie myśli mieć ..

sara_nar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    o a mój to wygląda tak tańcząc :P
    1770468dhnq34cx4w.gif

Jak Koczkodan :D ha ha ha

Jednak lotnik jest lepszy :D ..

Wychodzi na to że nie każdy mężczyzna, mąż potrafi tańczyć :D
    Ania_84 wrote:
    dobra ide chyba si epolozyc bo mi niedobrze po tym piwie..dobrze ze polowe wypil maz :)

Patrząc na godzinę już nie wrócisz, tak więc życzę Miłej Upojnej Gorącej Nocy :D:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 21:49

Magdas lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to tańczy tak,że czasem się zastanawiam czy my napewno tą samą muzykę słyszymy ;p

ale mówi się trudno nie można mieć wszystkiego przed swoim weselem ćwiczyliśmy i nawet znośnie to wygląda :D bo wcześniej jak z nim byłam na weselu to myślałam,ze bez rąk wrócę :P
    a teraz przed każdym weselem mu mówię, że jak chce mieć obiady to musi uważać bo nogami to mu nie zrobię :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 21:52

Lena87, sara_nar, Little Frog, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa w Mosznej bylam,zamek widzialam i cudny ogrod pelen rododendronow <3
    A ja wciaz sama...maz prawie caly dzien dzis i wczoraj spedzil u swojej mamy...mnie nie chce zabierac, moi rodzice tez mi zabronili. Niestety tesciowa wykazala sie zajebistoscia, bo po kilku dniach naskrobala 'milego' sms do mojego meza,ze nas truje itp. Wywalila zale...porazka!
    Za przeproszeniem h** w du**... moje dzieci wazniejsze niz jakies fochy...

Monia nie smutaj :*
    Moja bratowa tez kilka lat patrzyla,jak wszyscy w kolo mieli malenstwa. Teraz lada moment sama bedzie miala. A pamietam niedawno, jak mowila,ze moze nie miec nigdy dziecka, hormony,problemy ze zdrowiem itp...

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Moj to tańczy tak,że czasem się zastanawiam czy my napewno tą samą muzykę słyszymy ;p

Czy Ty nie piszesz czasem o moim ? ha ha ha
    Będąc na dyskotece to staram się czasami tańczyć dalej od niego żeby Mi wstydu nie przynosił :D ha ha ha ..

A jak chce tańczyć ze mną to jakieś wiatraki odpierdziela .. k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,021_o8_orig.gif

Misty87, Magdas, sara_nar, przedszkolanka:), Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    No to jeszcze zdążysz ;) najlepszy jest ten z owocu granatu ;)

Taa zwłaszcza jak słyszę gadanie męża : Ty teraz tego nie możesz :P

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Aaa w Mosznej bylam,zamek widzialam i cudny ogrod pelen rododendronow <3
    A ja wciaz sama...maz prawie caly dzien dzis i wczoraj spedzil u swojej mamy...mnie nie chce zabierac, moi rodzice tez mi zabronili. Niestety tesciowa wykazala sie zajebistoscia, bo po kilku dniach naskrobala 'milego' sms do mojego meza,ze nas truje itp. Wywalila zale...porazka!
    Za przeproszeniem h** w du**... moje dzieci wazniejsze niz jakies fochy...

Monia nie smutaj :*
    Moja bratowa tez kilka lat patrzyla,jak wszyscy w kolo mieli malenstwa. Teraz lada moment sama bedzie miala. A pamietam niedawno, jak mowila,ze moze nie miec nigdy dziecka, hormony,problemy ze zdrowiem itp...

Masz rację chu*** ....

Ja też sama siedzę a M w piwnicy z nienawidzonym kolegą przeze mnie i mnie coś bierze .. ale jemu to kij w plecy niech boli :D

Misty87 lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się. Szwagier wie, ale się przyzwyczaił. Po wizycie w Holandii teściowa mówi, że jak urodzi się rugie dziecko to mogą zabrać im Oliwiera, ogólnie mały niedorzywiony jest, na samych słodyczach jedzie. Chciałabym móc go na miesiąc wziąć do siebie ale to jak remont skończymy. Mam nadzieję, że jak urodzi się drugie dziecko to się zgodzą.
    Rodzice E. ponad 20 lat w Holandii, a na czarno pracują, zero ubezpieczenia. Więc w razie czego nawet i im by dziecka nie dali.
    Misty kurdę, wiadomo, że teściowej przykro i to nie jej wina, że musi chemię przyjmować, ale po co to smsy pisać i żale wylewać. Wiadomo, że maluchy najważniejsze. Poza tym jak już się urodzą, to chemii nie będzie brać i się nimi nacieszy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 21:59

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Będąc na dyskotece to staram się czasami tańczyć dalej od niego żeby Mi wstydu nie przynosił :D ha ha ha ..

A jak chce tańczyć ze mną to jakieś wiatraki odpierdziela .. k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,021_o8_orig.gif
    o kurde mamy tego samego męża ?742482uor76y3h4t.gif

Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Taa zwłaszcza jak słyszę gadanie męża : Ty teraz tego nie możesz :P

Powiedz, że to jeszcze nie ten moment :D

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:

Hahahahahahhaha dajesz w dupe :D
    Ja tak mialam z bylym, odwalal cos w stylu discopolowego tancerza z teledysku Hahahahahahhaha
    Raz mu powiedzialam zeby nie tanczyl jak pedal, to wystrzelil z klubu jak z procy. Nie chce ani wspominac jaka jazde zrobil hhaaa :D

Magdas, Lena87, przedszkolanka:), Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Cieszę się. Szwagier wie, ale się przyzwyczaił. Po wizycie w Holandii teściowa mówi, że jak urodzi się rugie dziecko to mogą zabrać im Oliwiera, ogólnie mały niedorzywiony jest, na samych słodyczach jedzie. Chciałabym móc go na miesiąc wziąć do siebie ale to jak remont skończymy. Mam nadzieję, że jak urodzi się drugie dziecko to się zgodzą.
    Rodzice E. ponad 20 lat w Holandii, a na czarno pracują, zero ubezpieczenia. Więc w razie czego nawet i im by dziecka nie dali.

Straszne jest to o czym piszesz, ale powiem Ci że moja szwagierka daleko do twojej nie ma .. aktualnie nie dawno przyjechali i zostawili dziecko 5 letnie na 2 m-ce w pl .. rok temu to samo było ..

A nie chcę już pisać co wyrabiała gdy mała miała 8 mcy a ja w tym czasie byłam u nich z mężem troszkę zarobić kasy ..

‹‹ 558 559 560 561 562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ