Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Rasowa kocica
heheh łasi sie do wsyztskiego co sie rusza
A tera z spi w najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 10:26
-
hej Wam, Kochane. Ja tylko wdepnęłam na chwilę, zaraz zmykam zrobić sobie fryz i makijaż
dziś nie mogłam spać - o 2 pobudka na siku i byłam głodna (???????????). o co kaman?
potem pobudka o 6 na siku i byłam głodna (??????????)
masakra! chyba to za wcześnie na takie ekscesy...Macierzanka:), Little Frog, Lena87, sara_nar, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Melula, to normalne, organizm podczas ciąży może akumulować około pięciu litrów płynów dodatkowych, zwiększa się ilość krwi, więc i wody też
Ale słodyczy możesz nie jeść w ogóle, węglowodany są w pożywieniu
Aniu, a może Twoja kocica ma okres godowy?
Hej Przedszkolanko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 10:33
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no, ja schudłam 7kg przez ostatnie 3 miesiące, niby nie dużo, ale jednak... może to i pozwoliło maluchowi się zagnieździć. Chcę dotrzymać wagi, żeby w ciąży nie przytyć za dużo, bo i tak mam problemy z nadwagą, a ciężko jest zgubić mi...
a małż jeszcze kupił mi wafelka, na czas między jazdą do Malborka na wesele od 12.30 (100km), a potem obiadem weselnym koło 18,Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 10:34
-
jest po sterylce..wymog adopcji ...choc ja bym wolala zeby maila raz male ... ale pamietam w tamtym roku jaki miala okres godowy moj chcial sie wyprowadzic
Macierzanka:), Little Frog, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
jest po sterylce..wymog adopcji ...choc ja bym wolala zeby maila raz male ... ale pamietam w tamtym roku jaki miala okres godowy moj chcial sie wyprowadzic
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Melula 7 kg to dużo. Ja ograniczyłam węglowodany do minimum, nie jesm nic mącznego, zero ziemniaków, piję ocet jabłkowy, zażywam metforminę, a wszystko stoi w miejscu... jest mi potwornie źle coś zgubić, a dawniej wystarczył tydzień bez słodyczy i brzuch płaski był.
Aniu, a co się takiego działo? Brzmi intrygująco
P.S. Lena wczoraj moegna tu miała, a mnie nie byłoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
OJj to bylo masakryczne chodzila łasila sie ciagle miaaauuu maiauuu.. i to darcie sie juz nie jak miauczenie... a mojego M nie odstepowala na krok.. co sie polozyl ta na niego i portki co rusz mial oznaczone ogon na nbok i mu sie nastawiala..no po rpostu koedia.. ja mialam ubaw ale moj... przychodz z pracy at a juz do niego
ehh mam nadzieje ze @ przyjdzie o czasie bo na 9 maja ma jej juz niebycnie trawie jezdzic z @ ;/ a do Łodzi troche mamy km
Macierzanka:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
ja od octu jabłkowego tylko problemów z wątrobą się nabyłam... poza tym ograniczyłam ilość jedzenia, przede wszystkim słodycze i starczyło...
uciekam, Kochane... fryzurkę strzelić, makijaż malnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 10:47
Macierzanka:), Ania_84 lubią tę wiadomość
-
HAHA,
dobree! Ja, jak mieszkałam w domu, to do mojej kotki przychodził niejeden kawaler, ale tak się wydzierał w nocy, że się spać nie dało (kotka spała w komórce).
Natomiast paranaście lat temu miałam psa, który dosiadał nógraz nawet na kota próbował wejść
Ania_84, Little Frog, Driada0102, Z. lubią tę wiadomość
-
Moj psiak tak mial zawsze upodobal sobei kota do igraszek..
Little Frog, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:ja od octu jabłkowego tylko problemów z wątrobą się nabyłam... poza tym ograniczyłam ilość jedzenia, przede wszystkim słodycze i starczyło...
uciekam, Kochane... fryzurkę strzelić, makijaż malnąćmilej zabawy
-
Hej Wam,
Melula, mój jak się dowiedział, że jestem w ciąży, to mi swoje kotlety z obiadu oddawał i kazał jeść. Musiałam go opieprzyć.
Ja jeszcze nie wróciłam do wagi sprzed ciąży, nadal mam -1kg.
Wczoraj padłam o 21:30! I wcale nie czuję się wyspanaWstawałam 3x na siku.
Dobrej zabawy bawiącym się dziś!
My mieliśmy iść na grilla do znajomych, ale pada, więc chyba nic z tego nie będzie.
Little Frog lubi tę wiadomość