Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:macie racje. Pojdę tam .. w poniedziałek będe dzwonić sie zarejestrować.
Nie ma prawa Cię wyśmiać każde spóźnienie możne coś zwiastować.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja raczej z następnym testowaniem będe sie już łapać na czerwiec.. więc długi czas przede mną.
w sumie na sam koniec
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:no mam nadzieje ze mnie zrozumie.. z resztą wie, że sie staramy.
kurcze tylko czy będzie miejsce dla mnie .. no zobaczymy.. -
potforzasta wrote:Jak będzie tylko chciał to jakoś Cię wepcha w końcu długo Ci nie zejdzie zrobić USG zobaczyć co się dzieje i ewentualnie receptę wypisać.
ale tam z reguły czeka sie 1,,2 dni
-
nick nieaktualnyja mam luteine w domu ale nie wiem czy sama ja wziąć, bo już brałam w tym miesiącu i nie zadziałała, ale mogło to być przed owulacją, dziwne się rzeczy ze mną dzieją bo boli mnie krzyż na okres ciągle i często czuje jajniki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
noo nie moj przesadzil popatrzyl na moj wykres bo odeszlam na chwile od kompa i do mnie tekst.. Ty dzis nie pijesz ..wariat..ale i tak bym nie pila bo mam zamair sobei pojechac samochdem i tylek wozic ..
-
Magdas wrote:moja jakby się namyśliła na dniach przyjśc to przy moich cyklach 27 dniowych miałabym szanse na maj
w sumie na sam koniec
-
Ania_84 wrote:noo nie moj przesadzil popatrzyl na moj wykres bo odeszlam na chwile od kompa i do mnie tekst.. Ty dzis nie pijesz ..wariat..ale i tak bym nie pila bo mam zamair sobei pojechac samochdem i tylek wozic ..
kontroluje tam te Twoje tempki oj kontroluje :p mój też czasem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania ma rację nie pij bo może z tego coś być
Monika 2 dni to też nie długo wytrzymasz jakoś. A pani w rejestracji powiedz że coś złego się dzieje i musisz iść do lekarza.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:ja mam luteine w domu ale nie wiem czy sama ja wziąć, bo już brałam w tym miesiącu i nie zadziałała, ale mogło to być przed owulacją, dziwne się rzeczy ze mną dzieją bo boli mnie krzyż na okres ciągle i często czuje jajniki