Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:wiesz to bym powtorzyla..wiadomo moze nie doszedl..ale przed wytsrykiem tez soc tam sie wydostaje
wiec na spokojnie sprobujcie jeszcze raz zrobic badanieale za ok 2 tyg zrobimy poowne w innym laborATORIUM.. to będzie akurat w połowie leczenia mąż.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Magda co do droznosci.. to wskazane jest po poronieniach, po zapaleniu przydatków - nieleczonych.. ( nie raz zapalenie przydatkow mozna pomyslic z zapaleniem pecherza.. no i po jakims czasie jak sie nie udaje to zalecaja na przetkenie rurek .. jak to okreslil gin mojej kolezanki
tzn umówiliśmy się na 6 msc prób matko toż to zleci szybciutkoAnia_84 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
wg mnie u mnie owulka mogla by1 16, 17 dc .. bo wteyd culam si jak na owulke.. raczej watpie..ale wiadomo iskierka nadziei gdzies sie tli
-
XxMoniaXx wrote:dziewczyny a ile miesięcy można stymulowac kobiete w sposób ze wiecie stymuluje sie jajniki , do wytwarzania pęcherzyków i pękania .. jest jakaą granica?
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wg mnie u mnie owulka mogla by1 16, 17 dc .. bo wteyd culam si jak na owulke.. raczej watpie..ale wiadomo iskierka nadziei gdzies sie tli
-
Magdas wrote:bo właśnie gin stwierdził,że narazie nie ma wskazań skoro nie miałam nigdy takich problemów ja nawet nigdy w życiu dorosłym nie miałam zapalenia pęcherza co prawda miałam jak byłam mała. ale powiedział też,że jeśli po clo się nie uda to skieruje mnie na drożność
tzn umówiliśmy się na 6 msc prób matko toż to zleci szybciutkoi trudno jest okreslic jakie czyynniki moga na to wplynac glownymi sa stany zapalne, i poronienia..
-
Ania_84 wrote:w zaleznosci jakkobieta reaguje mowia ze max 6 miesiecy..ale moj gin jak zobaczyl ze po 2 miesiacach jest tak samo jak i bez a endometrium osłablo to poweidzial z enie ma sensu
bo do te pory to była ich maksymalna wielkość przynajmniej jak miałam monitoring
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
spokojnie ja w 2 cyklu z clo zaszalalam wzeralam migdly, ryby i wino
i z 4.5 mm zrobilo sie 10
Z. lubi tę wiadomość
-
Ja też słyszałam ze pół roku to max potem 3 cykle przerwy i można dalej.
Zobaczymy co z tą moją temp. jutro będzieDzisiaj musiałam pół godziny wcześniej zmierzyć bo inaczej musiałabym w łóżko nasikać
Ale myślę że pół godziny to nie problem?? Strasznie mnie od wczoraj goni.
-
Ania_84 wrote:spokojnie ja w 2 cyklu z clo zaszalalam wzeralam migdly, ryby i wino
ale juz bym chciaała wam powiem żeby mnie stymulowała bo bym wiedziała że cos robie a tak to taka bezczynnośc.. ciekawe jaka poprawa wyników męza będzie ją satysfakcjonowała.. żeby mnie zacząc stymulować.. pewnie mimimum plemników w nasieniu będzie musiało byc a u nas z 1,2 mln w ml dojśc do co najmniej 15 mln to wysiłek ogromny.. oby maca pomogła i nie było gorzej
-
Ania_84 wrote:spokojnie ja w 2 cyklu z clo zaszalalam wzeralam migdly, ryby i wino
-
XxMoniaXx wrote:ale juz bym chciaała wam powiem żeby mnie stymulowała bo bym wiedziała że cos robie a tak to taka bezczynnośc.. ciekawe jaka poprawa wyników męza będzie ją satysfakcjonowała.. żeby mnie zacząc stymulować.. pewnie mimimum plemników w nasieniu będzie musiało byc a u nas z 1,2 mln w ml dojśc do co najmniej 15 mln to wysiłek ogromny.. oby maca pomogła i nie było gorzej
XxMoniaXx wrote:ale juz bym chciaała wam powiem żeby mnie stymulowała bo bym wiedziała że cos robie a tak to taka bezczynnośc.. ciekawe jaka poprawa wyników męza będzie ją satysfakcjonowała.. żeby mnie zacząc stymulować.. pewnie mimimum plemników w nasieniu będzie musiało byc a u nas z 1,2 mln w ml dojśc do co najmniej 15 mln to wysiłek ogromny.. oby maca pomogła i nie było gorzej
Może już jest znacznie lepiej a nawet nie wiecie