Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:Ania zdarza się
To co jutro pierwsze zielone wieści??
napenwojak sie pojawi tylko jedna kreska nie bede plakac . bo jestem na nia rzygotowana.. ale jest tez duzo za.. dziwne rozciagnei w dole brzucha .. uderzenia oraca i ppiersi nie bolace ale bardzo wrazliwe przy dotyku klujace i pozylkowane..i jak chodze mam wrazenie ze zara z sie oderwia .. troche inne uczucie niz normalnie.. ale..wiadomo to moga byc tylko takie wyimaginowane objawyLena87 lubi tę wiadomość
-
Heheh Anutka nie pitol
Ja jutro robie tak zeby sprawdzic
I tak wiem ze do konca roku zobacze II .. chocbym miala je narysowac
wiec nawet jak zobacze I to luziki bede czekac na Ciebie ;P
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Anutka a to nie ty mialas zaciazyc przez rok ? tak jakos ten zaklad szedl a nie ze ty znikniesz:D
-
Anutka chodzilo mi o to ze ty zalozylas sie z ania 84 ze jesli ty nie zajdziesz w ciaze przez rok to ona kasuje konto...a nie ty...czy ty tez?
A widzisz ja tez nie czytam ze zrozumieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 21:41
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja sie nie zgadzam na zadne kasowanie konta u zadnej...a przynajmniej nie bez pozegnania sie!!!!! obiecujecie dziewczyny?
Co by sie nie dzialo prosze o krotkiego posta...bo my sie tu bardzo wszytkie polubilysmy i nie wyobrazam sobie ze znikniecie tak jak Ania...zamartwimy sie tu o was...
a tak w ogol to gdzie jestescie dziewczyny!!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Spoko luz ..
ja nie znikne bez pozegnania ..choc tak nie mamzamaru zniknac
bo wiem ze Anutka zajdzie w ciagu roku
Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Nooo Zaba i obiecuj mi tu juz ze nie znikniesz bez slowa!!! wszytkie mi tu obiecywac....
nie chce kazdej pokolei wyliczac bo nie chcialabym kogos pominac...Little Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja tu mamjeszcze misje do spełnienia
heheh ..
mam za duzo pozytywnej energii wiec musze ja dalej przekazywac
Kaśka28, Little Frog, Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Ania ja juz od ciebie troche jej chwycilam ale pozwolisz ze bede ci te energie podkradac dalej:D
-
XxMoniaXx wrote:Aia o której będziesz jutro testować ?
chyba ze wczesniej przyjdzie @
XxMoniaXx lubi tę wiadomość