Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:A gdzie sie Dzona podziewa tez dawno jej nie bylo...
Hehe, a tak serio to fajnie by było wiedzieć co u której ciekawegoTakże zwracam się uprzejmie z prośbą o to, żeby napisały chociaż parę słówek i dały znać, że wciąż są gdzieś tu obecne
Z. lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Kasiu, spustoszenie tu straszne....nawet nie chcę wymieniać, bo na bank sporo pominę. MAm nadzieję, że się opamiętają i wrócą na właściwą drogę - do nas
Hehe, a tak serio to fajnie by było wiedzieć co u której ciekawegoTakże zwracam się uprzejmie z prośbą o to, żeby napisały chociaż parę słówek i dały znać, że wciąż są gdzieś tu obecne
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Co do Macy to ja nie mam pojecia jak to moj przelyka....mnie na sam zapach cofa....
-
Co do macy to moj Michal bral przez jakis czas pozniej odstawilismy bo zaczal brac taki zestaw witamin w dzemie - witaminy zaczynaja juz wchlanac sie w jamie ustnej i przelyku .. jakis Flavon - mama michala jest pielegniarka i mu to dala .. smi bysmy nie kupili bo to koszt 150 zl .. i w sumie tyl co poki co bierze
-
Ania_84 wrote:Co do macy to moj Michal bral przez jakis czas pozniej odstawilismy bo zaczal brac taki zestaw witamin w dzemie - witaminy zaczynaja juz wchlanac sie w jamie ustnej i przelyku .. jakis Flavon - mama michala jest pielegniarka i mu to dala .. smi bysmy nie kupili bo to koszt 150 zl .. i w sumie tyl co poki co bierze
dużo czytałam o macy że super działa.
-
na penwo bedziemy badali jeszcze nasienie.. to zoaczymy
Oki kochane dziekuje za wsparcie ale musze si epolozyc bo oczka mi sie zmaykaja
do jutraXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:na penwo bedziemy badali jeszcze nasienie.. to zoaczymy
Oki kochane dziekuje za wsparcie ale musze si epolozyc bo oczka mi sie zmaykaja
do jutrażeby jutro było zielono i pięknie