Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
juz mi sie skraca odkąd odstawiłam anty od 8 m-cy ibyło coraz lepiej doszlo do 35 dniowych myślałam że teraz znów będzie krótszy i liczyłam na 33 a tu masz 40 !!!! nie wiem czemu.. dziś miałam isc do gina wywołać @ ale rano przyszła na szczęscie.. mi sie wydaje na 98% że miałam bezowulkowy i to może dlatego sie tak porobiło
najgorsza jest ta bezczynnosc i czekanie na @. -
XxMoniaXx wrote:juz mi sie skraca odkąd odstawiłam anty od 8 m-cy ibyło coraz lepiej doszlo do 35 dniowych myślałam że teraz znów będzie krótszy i liczyłam na 33 a tu masz 40 !!!! nie wiem czemu.. dziś miałam isc do gina wywołać @ ale rano przyszła na szczęscie.. mi sie wydaje na 98% że miałam bezowulkowy i to może dlatego sie tak porobiło
najgorsza jest ta bezczynnosc i czekanie na @.A jak bezowulacyjny to i dłuższy mógł być. Spanie mnie bierze... od południa
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja już po śniadanku i po herbatceZaczynam nowy dzień
Chyba jeszcze Wam nie życzyłam, ale zrobię to teraz: udanego długiego weekenduwyłączcie nadmierne myślenie i wypocznijcie
Miłego dnia!XxMoniaXx, Lena87, Malenq, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Ja wylądowałam w szpitalu wczoraj z powodu ostrej biegunki. 3 dni ci zjadłam to biegunka a wczoraj wieczorem przy biegunce pojawiła się krew i sie wysstraszylam ale wszystoi ok. Dostałam kroplówkę smecte i chyba będę tu do soboty. Min 3 doby się lezy. Jak będę mieć usg to może zobaczę dziś dzidzie. Lekarz cham i gbur ale cóż. Dzisiaj może będzie mój prowadzący bo jest ordynatorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 08:02
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Witam z lozka
zaraz trzeba wstac, prysznic wola i 800 butelek
Wczoram zrobilam 100...konca nie widac
Dzis nie ma swietowania, trzeba zapie*@!'?&
Ide cos wszamac, bo dzieci glodne
Ciekawe,kiedy poczuje pierwsze ruchy!
Sorki,ze nigdy Was z kawa nie przywitam,ani nie poczestuje,ale nadzwyczajniej w swiecie nie pijam wcale i jestem szczesliwa z tego powodu
Milego,wspanialego dniaktore wyjechaly,niech bawia sie i odpoczywaja
Tym, ktore zostaja duzo relaxu na swiezym powietrzuLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Nati, współczuję. Ale najważniejsze, że wszystko ok!
Misty, zachciało się wielkiego góralskiego wesela, to teraz wiąż te butelki, z których to ani kropeluni nie wypijeszJa może nie miałam tyle do wiązania, ale za to wszystkie ozdoby robiłam własnoręcznie (podwiązki i krawaty)
Trochę się z tym narobiłam, ale za to jaka dumna byłam
No i ze mnie też taki beznadziejny przypadek, że nie da się ze mną kawy napić, bo też nie piję. Ale dobrą herbatką nie pogardzęI czasami cappucino mogę wypić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 08:12
Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy.. wczoraj i przedwczoraj miałam mdłości, które utrudniały mi zjedzenie czegokolwiek, a dziś jak ręką odjął
nic! beta z poniedziałku 109,9, beta ze wczoraj 325,2. Czy jest sie czym martwic? Ze mdłości dzis ustapiły? A moze to normalnie i wrócą? Martwie sie i panikuje
pierwsza wizyta u gine w poniedzialek..
-
Wiola spokojnie
Nic tylko się cieszyć, że mdłości ustąpiły
A i mogą wrócić
Dziewczyny często piszą, że u nich w kratkę, niektóre ni mają wcale, a niektóre biedne nie mogą nic przełknąć przez nie
To nie jest powiedziane, że jak mdłości się pojawiły, to nie odstąpią Cię nawet na krok przez dłuższy czas. Według mnie to nie jest żaden powód do zmartwień
-
nick nieaktualny