Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hej wam!
Ja od wczoraj umieram... Katar, kichanie, że aż boli brzuch, załzawione oczy... MASAKRA! Wiedziałam, że tak będzie... Nie wiem, jak ja to przeżyję. Pół nocy nie spałam, nos jak burak, boli przy dotyku... Cholerna alergia...
A do lekarza dopiero po majówce. -
Melula wrote:hej wam!
Ja od wczoraj umieram... Katar, kichanie, że aż boli brzuch, załzawione oczy... MASAKRA! Wiedziałam, że tak będzie... Nie wiem, jak ja to przeżyję. Pół nocy nie spałam, nos jak burak, boli przy dotyku... Cholerna alergia...
A do lekarza dopiero po majówce.
też jestem na tabsach , kroplach i tych sprawach ale tabl będe mogła brać dopóki nie zajdę w ciąże, potem co będzie to nie wiem, ale będzie cięzko. Jestem dośc mocnym alergikiem. -
nick nieaktualnyMelula wrote:hej wam!
A do lekarza dopiero po majówce. -
Hej kochane
Zaznaczylam tylko z tel i poszłam dalej spać. Coprawda test zrobilam o 3 w nocy bo tak mi się siusiu chciało
Dziekuje wszystkim za pamięć i wsparcieno i za życzenia 2 kreseczek
idę coś wszamac a i herbatę to wejdę normalnie na kompa
BuzkiLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tez sie witam z kawusia:D przyszlam zobaczyc o u Ani i bede trzymala kciuki za nastepny cykl i w ogole:D IIkreseczek do konca roku zycze:D buzki:D
Wiola tak jak dziewczyny pisza nie martw sie wszytko jest w porzadku:D
Nati trzymaj sie dzielnie:D
ja wypije kawusie i spadam:DAnia_84, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kanapeczki z pomidorem i bazylia ( oczywiscie moja ) zjedzona
Dziewczynki dzis chyba dzien spadkowale mam nadzieje ze u Was oddbije ładnie
Melula - kurcze przerabane z ta alergia ale moze jak pojdziesz do lekaza to cie cos przepise.. a pytalas sie w atece co mozesz brac w ciazy ..nie raz dobrze podpowiedzaLena87 lubi tę wiadomość
-
no mi tempka skoczyla...niestetey bo jednak bedzie dluzszy cykl...
Melula a zemu wczoraj nie poszlas do lekarza...albo wczesniej bo juz wczesniej pisalas ze wiesz ze nie mozesz brac tych swoich tabletek na alergie...nie dalas rady do jakiegos lekarza sie zwrocic?
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania_84 wrote:kanapeczki z pomidorem i bazylia ( oczywiscie moja ) zjedzona
Dziewczynki dzis chyba dzien spadkowale mam nadzieje ze u Was oddbije ładnie
Melula - kurcze przerabane z ta alergia ale moze jak pojdziesz do lekaza to cie cos przepise.. a pytalas sie w atece co mozesz brac w ciazy ..nie raz dobrze podpowiedzaNie ma tych bezpiecznych. W wyjątkowych sytuacjach jakieś są, ale też nie ma pewności i jest ryzyko. Wapno na alergię pylną nie pomaga, niestety. Krople do nosa w I trymestrze zabronione, więc zostaje ta sól morska...
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:no mi tempka skoczyla...niestetey bo jednak bedzie dluzszy cykl...
Melula a zemu wczoraj nie poszlas do lekarza...albo wczesniej bo juz wczesniej pisalas ze wiesz ze nie mozesz brac tych swoich tabletek na alergie...nie dalas rady do jakiegos lekarza sie zwrocic?
Jestem u rodziców, więc mój lekarz rodzinny 250km stąd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 09:29
-
Kasiu a co chcialas zeby spadla
Ja mamnadzieje ze jutro punktualnie przyjdzie bo nie usmiecha mi sie jechac do Łodzi z @ ;/
Melula kurcze no to faktycznie - a dlugo asz ta alergie - znaczy prze wiosne tylko czy tez lato ?? bo moj tata to ma od wiosny do jesieni ;/ -
alergię mam od 20 lat, bynajmniej wtedy się ujawniła. Odtąd też biorę leki. Byłam odczulana, ale to nic nie dało, tylko troszkę złagodziło skutki. Alergię mam całoroczną, bo na kurz, pleśń, roztocza etc, a tego nie uniknę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 09:31