Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Ja czuję od wczoraj niedosyt z moim ogródeczkiem .. poczekam aż paznokcie Mi wyschną i jadę znowu po sadzonki
Wczoraj posadziłam sałatę, sałatę maślaną, koperek, pietruszkę i seler naciowy
wiecie co.. jedyne dlaczego mi przykro ze nie wyszly II to moj maz.. kurcze tak sie wczoraj napalil..
A jeszcze wcczoraj z tej pracy sie nie odezwali wiec pewnie nici z tego ;/
-
Melula wrote:alergię mam od 20 lat, bynajmniej wtedy się ujawniła. Odtąd też biorę leki. Byłam odczulana, ale to nic nie dało, tylko troszkę złagodziło skutki. Alergię mam całoroczną, bo na kurz, pleśń, roztocza etc, a tego nie uniknę.
-
Lena87 wrote:Ja czuję od wczoraj niedosyt z moim ogródeczkiem .. poczekam aż paznokcie Mi wyschną i jadę znowu po sadzonki
Wczoraj posadziłam sałatę, sałatę maślaną, koperek, pietruszkę i seler naciowyAnia_84, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Aniu wolalabym zeby szal w dol bo by raz mnie nie nakrecala a dwa cyklu nie wydluzala...bo odkad sie staram cylke mam nieregularne...a kiedys jak w zegarku... no ale coz:D
Ania_84, Ania_84, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Heheh skad ja to znam
niestety ja juz sie z moja tempka przyzwyczaailam ..
jak jest mega ciazowyo to dupa
to przez stres.. sie rozregulowaly.. ja zauwazylam ze jak tylko sie denerwowalam to milam zapeniony wydluzony cykl -
Kaśka28 wrote:a czego?
meza nie ma caly dzien wiec nie mam czym zjac rakto grzebe w ogrodzie
A dwa wszyscy dookola maja ladnie wiec mi wstydWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 09:41
Kaśka28, Lena87, Ewik lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie ma w co rak wlozyc
meza nie ma caly dzien wiec nie mam czym zjac rakto grzebe w ogrodzie
A dwa wszyscy dookola maja ladnie wiec mi wstydAnia_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hahahahahahahahahahahahaha padlam no nie ma jak od rana plakanie ze smiechu hehehe oj musi to wrozyc wspanialy dzien:D dobrze bo czeka mnie sprzatanie:D mycie okien...
Ja swoja droga tez mam mega duzo roboty..;/ jak patrze to jeden pokoj wyglada jak zbiorka odziezy tak mnie maz zalatwilLena87 lubi tę wiadomość
-
Cześć
Wpadłam życzyć Wam miłego weekendu. My nie długo wyjeżdżamy co prawda tylko do mojej babci ale zawsze to trochę zmiana otoczenia..
Wiecie co byłam u innej ginki bo mój ma urlop powiedziałam jej,że mój cykl zaraz będzie miał 60 dni itp a ona ani mnie nie zabadała ani usg no nic dosłownie powiedziała,że jak 60 dni to jeszcze nie tragedia i nie widzi powodu do panikiszlag mnie trafił i mówię jej,że się staramy o dziecko i,że nie wyobrażam sobie czekać na @ po 2 msc. A ona mi mówi,że ona wywołała by mi okres jakby mój cykl sięgnął do 90 dni a ciąży by nie było
no to wyszłam bo co będę z nią gadać
Zadzwoniłam jeszcze raz do mojego gina i powiedział,że jeśli mnie coś boli to mnie przyjmie pomimo urlopu ale,że mnie nic nie boli to umówiliśmy się na poniedziałek, powiedział,że być może powtórzymy bete ( nie wiem po co ?) już ciul parę dni w tą czy we w tą i tak mi nic nie da i na testowanie w maju się nie załapię trudno 2 cykle w plecy
Sorry,że się tak żale ale ileż można czekać na @ już i piłam wino i przepychaliśmy z mężem a ona nic nie ma zamiaru przyjść
No nic jeszcze raz Wam życzę udanego odpoczynku i ładnej pogody
Trzymajcie się
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas nastepna konowalka noz kurcze jak 90dni to dopiero wywoluje noz szlak jasny by trafil takich lekarzy ciekawe czy ona sama by tak chciala....ale sie wkurzylam pffff no nic trzymam za ciebie kciuki kochana bo wiem co przezywasz...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Magdas nastepna konowalka noz kurcze jak 90dni to dopiero wywoluje noz szlak jasny by trafil takich lekarzy ciekawe czy ona sama by tak chciala....ale sie wkurzylam pffff no nic trzymam za ciebie kciuki kochana bo wiem co przezywasz...
ale ja byłam cham i prostak i nie zapłaciłam jej niby za co miałam jej zapłacić skoro w niczym mi nie pomogła i po wizycie u niej wiem tyle samo co przed
Ania_84, Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magda - jako gin powinna wiedziec ze rpzedluzajacy cykl jest po porstu nie zdrowy dla kobiety ;/ ehh co za babsztyl - dlatego wole facetow..jakos inne maja podejscie ;/
Ja tez za jakies 20 min spadam brac sie do roboty
Ale jesczze kawalek ciasta opitole bo mamy z wczoraj -
Magdas wrote:No ja też się wkurzyłam a najgorsze to ,że to gin prywatny
ale ja byłam cham i prostak i nie zapłaciłam jej niby za co miałam jej zapłacić skoro w niczym mi nie pomogła i po wizycie u niej wiem tyle samo co przed
-
Ania_84 wrote:Magda - jako gin powinna wiedziec ze rpzedluzajacy cykl jest po porstu nie zdrowy dla kobiety ;/ ehh co za babsztyl - dlatego wole facetow..jakos inne maja podejscie ;/
Ja tez za jakies 20 min spadam brac sie do roboty
Ale jesczze kawalek ciasta opitole bo mamy z wczoraj
Dobra spadam trzymajcie sięAnia_84 lubi tę wiadomość
Magdas wrote:no ja jej powiedziałam,że wydaje mi się to nie do końca zdrowe a ona mi powiedziała,zebym nie panikowała i o nagadała....
Dobra spadam trzymajcie się
Ehhhpowiem tak ..pizda francowata ;/ jak ja takich lekarzy nie trawie ;/
Trzymaj sie -
nick nieaktualny
-
no, ja właśnie szukam lekarza pryw, bo na nfz wizyty w kosmicznych terminach. Dzwoniłam przedwczoraj, żeby zapisać się do swojej "dawnej" ginki, która mnie przyjmowała przed poradnią leczenia niepłodności, a która mnie tam skierowała. Zwykle terminy w zasięgu 2 tygodni maks, a teraz... moja najbliższa wizyta 10 czerwca... Zapytałam w rejestracji czy nie da się wcześniej, bo wtedy będę w 11 tc, ale o to muszę prosić lekarza osobiście, aby mnie wcześniej przyjęła.
W takim razie, cieszę się, że mam wykupione u małża w pracy ubezpieczenie ambulatoryjne i mogę prywatnie chodzić na kartę za free i tylko niektóre badania są płatne... Ale teraz muszę znaleźć jakiegoś konkretnego lekarza, który na to ubezpieczenie przyjmujeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 10:17