Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Do 19 niestety w pracy
w srode mielismy grilla, maz kolezanki z pracy M. sie wprosil... ale nie bylo zle, bo zaprosilam siostre jeszcze. Wczoraj bylismy u mego dziadka, posprzatalam, zrobilam obiad i po 15 bylismy juz w domku. Oczywiscie musialam sie zdrzemnac godzinke. Jakos ostatnio szybko padam wieczorem. Gdzie zawsze potrafilam do 2 w nocy film ogladac tak teraz 22 a ja juz chrapie.
Milego weekendu -
Dzien dobry kochane
Mnie wczoraj nie bylo prawie wogole najpierw sprzatanie, pranie, obiad u tesciow, nastepnie spacer , pozniej poszlismy z Michalemjego siostra i jej narzeczonym do lasu pograc w koszaa na koncu zaprosilismy ich do siebie na lody
a po po porstu padlam
Dzis d rana zakupy bo mamyisc na grila do znajomychi moj Misio pojechal mi specjalnie po kawke na orlen .. z czekolada
moja ulubiona
mniam
Driada0102 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam stan przedporonny tak stwierdził ordynator bo lekko z rana krwawilam to były 3 krople krwi myślałam ze to od wczorajszego usg bo miałam wieczorem robione pecherzyk 9 mm i cialko zoltkowe zarodka nie widać 5 tydx5dzien dziś a lekarka znowu powiedziała mi ze takie plemienia są normalne nie wiem co myśleć płacze:(
-
Nati, a Ty coś zażywasz? Jakąś luteinę? Magnez?
Oszczędzaj się maksymalnie, a jak się to plamienie nie uspokoi to idź do szpitala, lepiej dmuchać na zimne!
Kochane, niestety ja z walizki w walizkę
Jadę trochę odetchnąć od zgiełku!
Zajrzę, ale nie pogadam... wiecie... gonię własny ogon non-stop
Trzymajcie się! Spadam i ja na stację zatankować i w drogę -
nick nieaktualnyNati89 wrote:Tyle ze lekarka powiedziała ze to normalne bi coś na coś naciska a ordynator kazał zostać 1,2 dni jeszcze i wpisał stan przedporonny a to jest mój ginekolog co do niego chodzę nie wiem co mam myśleć mogło to być od usg?
podobno takie krwawienie malutkie o niczym nie świadczy, ważne że jestes pod opieką, a czy jakiejs luteinki nie powinnaś brać? -
ja bym dmuchała na zimne nawet jeśli by to było od usg. Do któregoś tyg jest to normalne, ale zawsze jest ryzyko jak jest plamienie. Mówią żeby zwracać uwagę na każde krwawienie w ciąży. Hmm nie wiem w sumie kto się lepiej zna giekolog czy lekarka ,ale bym obstawiała ginekologa
-
Właśnie ona też jest ginekologiem i robiła mi usg i dziś rano ja o to pytałam powiedziała ze to może tak wystąpić a na obchodzie powiedziałam swojemu i powiedział ze trzeba ibserwowac boję się
każdy gada co innego biorę po 2 tabl 2 razy dziennie dopochwowo
-
Nati wypocywaj sprobuj sie kochana troszke uspokoic jstes pod opieka wiec napewno wszytsko bedzie dobrze
ja trzmam kciuki mocno mocno ..
Nati89 lubi tę wiadomość
-
Nati trzumam kciuki, żeby było dobrze. Plus jest ten, że jesteś pod stałą opieką w szitalu.
Ostatnio pisałam z kuzynką, tylko jej powiedziałam o ciąży. Ona rok temu też poroniła, więc jako jedyna mogła mnie zrozumieć. Pisała, że teraz w ciąży plamiła aż do 4msc, ale na szczęście córka zdrowa
Ktoś tu się opiernicza. Cisza na foru, aż w szoku jestem. Ale, co tam. Korzystajcie, bo w poniedziałek powrót do rzeczywistości.Ania_84, Nati89 lubią tę wiadomość