Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
sara to tak jak ja i co i d... blada nie wychodzi mi to odchudzanie bo cały czas jestem głodna
A właśnie mi się chce banana a do najbliższego sklepu 4 km
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:sara to tak jak ja i co i d... blada nie wychodzi mi to odchudzanie bo cały czas jestem głodna
A właśnie mi się chce banana a do najbliższego sklepu 4 km
zachcialo nam sie lodai co wrocilismy z 2 oladami lodowymi -
Cześć dziewczyny jestem nowa. Dzisiaj ze względu na spóźniająca się miesiączkę zrobiłam betę mój wynik to 315.9. Mam do Was pytanko co ile i ile razy powinnam powtórzyć badanie? Wizytę lekarz umówił mi dopiero na 5 czerwca, czy to nie za późno? Czy powinnam też zbadać progesteron? Dziękuję i pozdrawiam:)
-
jessieq wrote:Cześć dziewczyny jestem nowa. Dzisiaj ze względu na spóźniająca się miesiączkę zrobiłam betę mój wynik to 315.9. Mam do Was pytanko co ile i ile razy powinnam powtórzyć badanie? Wizytę lekarz umówił mi dopiero na 5 czerwca, czy to nie za późno? Czy powinnam też zbadać progesteron? Dziękuję i pozdrawiam:)
Bete powtarza sie po 48 h i 72 h wtedy widac czy dobrze przyrasta
Warto zrobic progesteron.. i na pierwsza wizyte warto isc wczesniej .poszukaj moze gdzies przyjmie cie wczesniej..szczegolnie ze wtedy zlei wiecej badanzrobi usg
-
jessieq nie ma sprawy teraz dbaj o siebie
Z tego co kojarze to dziewczyny badaja po 48 h
Beta-hCG w ciagu 48H powinno wzrosnąć o około 66%, Im ciąża późniejsza, tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale od 1200 mIU/ml do 6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml czas ten może być jeszcze dłuższy. Przy HCG przekraczającym 6000 mIU/ml lepszą informację o stanie i umiejscowieniu ciąży daje badanie USG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 15:24
jessieq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati tylko kochana nie płacz się i nie denerwuj bo to nie pomoże a może pogorszyć
pomódl się do ŚW DOMINIKA ... nic więcej nie możesz zrobić
będzie dobrze :*
dzisiaj skonczyłam wcześniej prace
jedziemy ze znajomymi do Focusa do Zielonej Góry pobuszować po sklepach
mój test owu prawie pozytywne minimalnie my brakuje
ponawiam swoje pytanie jak zrobić miniature zdjecia z kodem ??
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de83100fb83e4dad.html#
dzisiejszy test owulacujny
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/af48454c1244f981.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 15:52
-
AnusiaM wrote:Nati tylko kochana nie płacz się i nie denerwuj bo to nie pomoże a może pogorszyć
pomódl się do ŚW DOMINIKA ... nic więcej nie możesz zrobić
będzie dobrze :*
dzisiaj skonczyłam wcześniej prace
jedziemy ze znajomymi do Focusa do Zielonej Góry pobuszować po sklepach
mój test owu prawie pozytywne minimalnie my brakuje
ponawiam swoje pytanie jak zrobić miniature zdjecia z kodem ??
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/de83100fb83e4dad.html#
pojawia sie takie drugie okienko i wychodza linki
Link do zdjęcia:
Kody na forum dyskusyjne:
?
Miniaturka na forum:
?
Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze): Nowe! ( KOPIUJESZ ) i wklejasz tu
?
-
jessieq Gratuluje
Dostałam dzisiaj list ze szpitala i moje maleństwo nie ma ryzyka downa
Od wczoraj cały czas śpię, nie poszłam do pracy bo źle się czułam, mama koleżanki zmierzyła mi ciśnienie i miałam 83/55, nie pozwoliły mi iść spać bo powiedziały, że mogę dostać cukrzycy ciążowej. Zaraz muszę poczytać o tym ciśnieniu.