Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Hej!
Japitolę...ja od dwóch dni chodzę jak jakieś zoombie - totalnie się nie wysypiam. Ale dziś to już na serio sobie to odbiję. A jak nie dziś, to jutro! A najlepiej i dziś i jutro
Faktycznie większość sobie zrobiła wolne od forumMam nadzieję, że wyjdzie im to na zdrowie!
Nati, trzymaj się tam i nie denerwuj zbytnio. Mam nadzieję, że wszystko u Was będzie ok i szybciutko wrócicie do domku, żeby odpocząćNajważniejsze, że masz stałą opiekę
nie odpocznę sobie, a dziś byłam w pracy 8-18
Little Frog lubi tę wiadomość
-
hej
szok złapałam neta na telefonie
ja odpoczywam zmiana otoczenia nie przywołała mojej @nie wiem już co myśleć wczoraj miałam taki napięty brzuch,że masakra i ciężko mi siedzieć w zapiętych spodniach więc @ przybywaj i wrócę do normalnośći
Nati trzymaj się. Będzie dobrze !!
Życzę Wam miło spędzonego weekendu
My jutro jedziemy do mojego kuzyna bo jak jego córcia 2 letnia dowiedziała,że jesteśmy niedaleko to w nocy była gotowa jechać do cioci Magdydziś ponoć cały dzień rysowała dla mnie obrazki więc trzeba jechać
Anutka, Little Frog lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Anutka, ja to teraz bym się dała pokroić za tort
Także korzystaj!
Magda, to zbieraj laurkiNo i niech ta wstręciucha przestanie sobie robić z Ciebie głupie żarty. Niech przychodzi i spada! Tak, żebyś mogła się cieszyć staraniami i mam nadzieję ich efektami ;]
Anutka lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Anutka, ja to teraz bym się dała pokroić za tort
Także korzystaj!
Magda, to zbieraj laurkiNo i niech ta wstręciucha przestanie sobie robić z Ciebie głupie żarty. Niech przychodzi i spada! Tak, żebyś mogła się cieszyć staraniami i mam nadzieję ich efektami ;]
które musi nam pomóc innej opcji nie przyjmuję
a stwierdziłam,że taki marzec to ładny miesiąc by był żeby urodzić :p i tej opcji się trzymam
A mój mąż marzyciel dziś chciał mnie namówić na testbo może później się udało
i mówi do mnie zobaczysz w poniedziałek u gina okaże się,że w ciąży jesteś
oj ma fantazje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 21:53
Little Frog, Anutka lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:No niech przyłazi szybciutko bo clo na mnie czeka
które musi nam pomóc innej opcji nie przyjmuję
a stwierdziłam,że taki marzec to ładny miesiąc by był żeby urodzić :p i tej opcji się trzymam
A mój mąż marzyciel dziś chciał mnie namówić na testbo może później się udało
i mówi do mnie zobaczysz w poniedziałek u gina okaże się,że w ciąży jesteś
oj ma fantazje
i mam 1 cykl z clo, ale chyba nic z tego nie będzie, bo tak samo jak przez poprzednie 10 cykl zaraz po owu odczuwam ból piersi...
-
Anutka wrote:ja się urodziałam w marcu
i mam 1 cykl z clo, ale chyba nic z tego nie będzie, bo tak samo jak przez poprzednie 10 cykl zaraz po owu odczuwam ból piersi...
oj ewentualnie kwiecień też bym przyjęła
Żabko kolorowych snówAnutka lubi tę wiadomość
Magdas wrote:Ponoć rzadko się zdarza w pierwszym cyklu z clo ale zawsze trzeba mieć nadzieję
oj ewentualnie kwiecień też bym przyjęła
Żabko kolorowych snów -
Anutka wrote:ja wiem, ze nic z tego nie będzie, bo jestem po owulacji i piersi juz mnie bolą jak zawsze w nieudanych cyklach
myśl pozytywnie
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.