Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pewnie nie edna z nas po jakims czasie zaluje ze tak ze wszystkim zwleka;la..ale moz e ten czas trzeba bylo przeznaczyc wlasnie na cos innego
My tez starsznie zalowalismy na poczatu ze przez lekarza stracilismy 9 mniesiecy . ale moz e byly one nam potrzebne wlasnie poto zeby zrozumiec ile trzeba walczyc o nasz cudzik.. jak potrzebne jest wsparcie drugij osobyAnusiaM, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojj wiem..bo ostatnio patrzylismy na wymogi adopcji i moj stwierdzil ze łatwiej bedzie skorzystac z dawcy nasienia.. choc tu nasze zdanai sa trohe podzielon... no ale mam nadzieje ze obejdzie sie bez tego
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:dobrze
alergia troszkę ustąpiła. mam tylko delikatnie zapchany nos, ale nad tym panuję (pomaga roztwór soli morskiej)
obrze ze troche odpuscilo
-
martusia1986 wrote:Miłego dnia dziewczynki
Kiedy zaczynacie ??
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki:)u mnie tez pogoda beznadziejna,pada od wczoraj non stop...
Misty ja do Pl przyjade teraz tylko na 3 dni na komunie i spowrotem:( a pozniej mamy wesela w czerwcu,w lipcu i w pazdzierniku:)tak ze najezdzimy sie w tym roku do Pl:)Misty87 lubi tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Kochana już zaczęliśmy
Trzeci dzień stymulacji za nami
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja juz w domku na szczescie, mocz potworzyli i chyba wyszedl ok skoro mnie wypisali
dostałam u rosept i luteine dopochwowo, we wtorek wizyta u mojego gina tzn u ordynatora, ktory stweirdzil u mnie stan przedporonny, a dzisiaj ginekolog taka ruska, mila fajna sympatyczna, powiedziala, ze mam sie tym plamieniem nie martwic
Ania_84, AnusiaM, Lena87 lubią tę wiadomość
-
oki ide sie na troche polozyc
1 dzien@ stro dajemi sie we znaki no spa i ibuprom poszly w ruch ;/ jaknigdy ;/
-
Lena87 wrote:Dzień Dobry,
Kasiu pogoda u Nas była super, przynajmniej u Mnie cały dzień słoneczko świeciłonadchodziły burzowe chmury ale postraszyło tylko i poszło dalej
Przez te dwa dni, pierwszy raz w życiu opaliłam się na czerwonozawsze od razu brąz
noo ale jeszcze dzień i przejdzie w mój brązowy kolorek
Odwioazlam bratanicechwilke sobie odpoczne hehe
Nati trzymam kciuki zeby wszytko bylo ok:D
Martusia za ciebie tez:D
No i o Ani tez nie zapominam:Dmartusia1986 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Walczyć trzeba, żałuje teraz że wcześniej się za to nie wzięłam, a lata zleciały
cześć dziewczyny
tak jak Ania mówi każdy żałuje że czegoś wczesniej nie zaczął
my sie staramy od kwietnia a dopiero pierwsze w swoim zyciu badanie krwi zrobiłam w sierpniu i wtedy okazało się że prolaktyna wysoka
my starania zaczelismy zaraz po ślubie w sumie 8 miesiecy po poznaniu się czyli chyba wczesnie na maxa a do dziś nic...
mam dzisiaj nerwówke od rana, ból głowy mnie obudził, nie mogłam ułozyc włosów do Kościoła, pokłóciłam się z mama, czepiam sie meza i płacze...
test owu wczoraj pozytywny a tempka spadła
test owu pozytywny nie oznacza ze owulacja bedzie
Ania_84 lubi tę wiadomość