Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:Anusia, masz test pozytywny na ovu więc połowa sukcesu jest. I serduszkować trzeba, z resztą widzę na wykresie, że nie brakuje serduch
A tempką się nie przejmuj, bo na nią wpływa dużo czynników zewnętrznych. Zwłaszcza, że widzę że nie mierzysz rano i każda jest o innej godzinie...
Lena87 wrote:Ania84 Mi też @ daje popalić i to ostro, nie dość że się spóźniła to takie jazdy Mi robi.. Boli w cholerę a leci jak by kran odkręcili wrrrr ..
Do tego kolejna opryszczka wyszła tym razem na ustach i mam już dzisiaj dość
Pogoda nie działa nastrojowo wręcz przeciwnie ..Anutka wrote:jak wy to czujecie z którego jajnika było owu ??? mi pikają obydwaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 20:09
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dokładnie Anusia kasia ma racje
moze najpierw posprawdzaj jesli masz watpliwosci i przez ten czas doprowadzcie wasze stosunki miedzy Wami
miesiac odlozenia wszytskiego na bok i zadbanie o swoje zdorwie o badania jak rozniez o rownowage w zwiazku nie bedzie czasem straconym a raczej krokiem na przod do wyznaczonego celuLena87 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:tylko słońce... ja tak czuję w obu...
owulacja moze nastapic miedzy jedna a druga w ciagu nie dluzszym niz 24h
tzw podwojna owulacja
Własnie dlatego powinno si miec monitoring przynajemniej jeden na cykl po clo ..zeby zobaczyc w 10-12 dc jak pecherzyki wzrosly i ile ich jestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 20:13
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Aniu84
wreszcie doczekałam się owu w rozsądnym dniu - wg mnie 15 dc, według ovu 16 dc
CLo działa
czekamy
Anutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:po temp ???
Anutka lubi tę wiadomość
-
no i 6 nizszych tempek zakonczajacych I faze teraz weszlas po 6 tempce w II faze temp
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Tempka +sluz ostatni dzien + test owu przed a w ciagu 36 po pozytywnym tescie moze wystapic wiec 3 sie pokrywaja..no i spadek tempki przed owu a pozneij skok
czyli 3 dpo, jeszcze 8 przede mną, chyba, że CLO wydłuży FL, a jak nie to za 8 dni będzie @
-
Anutka wrote:co to za sztfr, nie wiem o czym mówisz do mnie
mamnadzijee ze zrozumiale napisalaam
gdzies o ym czytalam i mi sie zapamietalo
u mnei to sie sprawdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 20:26
-
alka89 wrote:Hej. Musze sie przyznac,ze nie nadrabiam zaleglosci...nie chce mi sie...wrociłam do Was po dniu przerwy.
ps moj mi wlasnie przynios kielbaske robizna na patelni z cebulka duszonado tego pomidorek
mniam
Kaśka28, Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jako ciezarna jestes usprawiedliwiona
ps moj mi wlasnie przynios kielbaske robizna na patelni z cebulka duszonado tego pomidorek
mniam
A ja wlasnie zjadłam szczupaka z grilla,moj złowił,zrobiony z masełkiem,koperkiem,cytryna,pieczone w złotku ...pychaAnia_84, Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.