Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
1 nizsza tempka -najnizsza =11 dc 36,4 najwieszy spadek od 1 dc
2 nizsza tempka 12dc 36,75 = najwyzsza tempka z 6 nizszych
3 nizsza tempka 13dc 36,70
4 nizsza tempka 14 dc 36,6
5 nizsza tempka 15dc 36,4
6 nizsza tempka 16dc 36,7 - owulacja zakonczenie I fazy nizszych temp
17dc - 1 DPO temp 36,85 - o 0,1stopnia wyzsza od najwyszszej z 6 konczacych I fazewchodzaca w II faze
-
Spadam,odwiedze Was jutro albo w poniedziałek zawitam na dluzej...jestem nerwowa jak przed kazda wizyta,najlepiej codziennie chiałabym miec usg zeby wiedziec,ze jest wszystko dobrze.
Miłego wieczorku,wiruski****************************Ania_84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dobra musialam zjesc bo mnie maz opierniczyl ze on mi zrobil kolacje a ja tu gadam zamiast jesc
Ala powodzenia na wizyciedaj znc
Nie stresuj sie kochan na pewno bedzie wsio ok -
Little Frog wrote:Aniu, chętnie bym zjadła kolację od męża
A na chwilę obecną, to nie ważne od czyjego
ma dzis faze na gotowanie
Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane co tam u Was?? Ja prawie cały dzień miałam gości i szczerze to miałam ich dość dzieciaki rozpieszczone jeden piszczy drugi wyje normalnie masakra a pogadać to za chiny
Wiecie co jakoś czarno widzę to moje testowanie w dole brzucha coś tam kłuje i okolice pępka ale co z tego jak ostatnio też tak miałamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor!
Matko jakie nudy! Mojego meza rozlozylo jakies przeziebienie i caly dzien w lozku lezy, ja tak samo.
Powiazalam az 24 butelki ... a gdzie tam do konca!
Alka mam to samo, codziennie bym chciala widziec male, to bym spala spokojnie. Mnie teraz brzuch idzie w gore i robi sie twardszy, czuje macice pod pepkiem, strasznie dziwne uczucie...
A tu jeszcze 10 dni do wizyty...
Brzuch w ciazy ma ponoc miec twardosc podobna do uda, niby ma ale jak sie jest w pierwszej ciazy to wszystko jest inne,dziwne...
Ja do tych Waszych kolacji tez bym sie przylaczylaa ten szczupak to mi sie z dziecinstwem kojarzy, bo tatko zawsze lowil, mniaaam!
Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Hahahaha, no to ja właśnie wchodzę w fazę widzę - zjem
I nawet jak zjem, to jestem głodna, a po głowie chodzą mi same fast foody
Potforzasta, no tak to z tymi dziećmi bywaNa szczęście podobno inaczej się toleruje swoje, a inaczej cudze ;]
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hahahaha, no to ja właśnie wchodzę w fazę widzę - zjem
I nawet jak zjem, to jestem głodna, a po głowie chodzą mi same fast foody
Potforzasta, no tak to z tymi dziećmi bywaNa szczęście podobno inaczej się toleruje swoje, a inaczej cudze ;]
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Niestey jak ludzie na poczatku nie zaczna dzieciom wpajac pewnych zasad to dzieci powoli i skutecznie wyhaczaja na o moga sobi pozwolic
-
Spoko ja od małego szkolę i przy mnie się zachowują ale gorzej jak mamusia w pobliżu to istny armagedon nawet ja sobie nie radzę przy niej z nimi. Wolę jak są sami bez niej ale co zrobić nie zawsze może być idealnie.
-
AAAAA tam dzieci sa kochan e nawte te lobuzy a tak powaznie takie lobuziaki najbardziej lubie i najlepiej wspominam hehe chociaz mam z nimi ciezko bo nie sluchaja ale najbardziej takie lubie przynajmniej zawsze ale to ZAWSZE sie cos dzieje:D
sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Wiem, że to już pisałam, ale kończę tę książkę "Dziecko dla odważnych" i w sumie tak w temacie
Zapewne troszkę przekoloryzowana, ale pełna poczucia humoru
Także szczerze polecam
Little Frog lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nagralam ja chwile ale to co robila na poczatku nie zdazylam po porstu skakala jak na trampolinie wokol ołówka
jakby chciala go zacheci do zabawy
Kaśka28, Natka098 lubią tę wiadomość