Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Kochane, ja wczoraj cały dzień przed domem przesiedziałam, wieczorem grill u sąsiadów było wesoło
Dziś kolejny słoneczny dzień, rano byłam na działce pokosić trawę bo strasznie wysoka już byłaa to że mały plac budowy jest to nie znaczy, żebym zapuściła trawkę
Nati mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, myśl pozytywnie..
Zapomniałam dodać że podczas koszenia trawki @ Mnie odnalazła
Nowej mamuśce gratuluję -
Wracajcie kochane:)tesknie za Wami i za nadrabianiem stron:)
My wrocilismy z zakupkow,kupilam sobie,a tak wlasciwie to maz mi kupil na imieniny sukienke czarna taka elegancka na komunie bede miala w sam raz,bo za tydzien do Polski jedziemy bo chrzesnik mojego P. ma wlasnie komunie...nie moge sie juz wyjazdu doczekac:)
Pozdrawiam:)Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej wam dziewczyny aj wczoraj bylam na grilu i bratanica u nas spala...zasnela jak tylko glowe do poduchy przylozyla ale tak sie jej kapanie i wszytko spodobalo ze dzisiaj wyblagala zeby spac tez dzisiaj takze siedzi sobie obok oglada shreka a ja do was wpadlam na chwilke:D nie wiem czy zdaze nadrobic:D
Lena widze ze @ w koncu odnalazla twoj adres niech sobie szybjko idzie jaja niech rosna i pekaja w odpowiednim momencie:D
no i w ogole niech ten maj u wszytkich vedzie szczesliwy:DLena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka jak jutro tempka odbije to moim zdaniem ovu byla albo 15dc albo jeszcze przezd toba a jestes pewna ze test ovu byl pozytywny? wiele dziewczyn pisze ze sa zawodne...wiec nie wiem co tam znimi...
Anutka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Anutka jak jutro tempka odbije to moim zdaniem ovu byla albo 15dc albo jeszcze przezd toba a jestes pewna ze test ovu byl pozytywny? wiele dziewczyn pisze ze sa zawodne...wiec nie wiem co tam znimi...
zawsze miałam owu w okolicach 20 dc, a teraz jestemw 1 cyklu z clo więc możliwe, że było szybciej...
-
Hej!
Japitolę...ja od dwóch dni chodzę jak jakieś zoombie - totalnie się nie wysypiam. Ale dziś to już na serio sobie to odbiję. A jak nie dziś, to jutro! A najlepiej i dziś i jutro
Faktycznie większość sobie zrobiła wolne od forumMam nadzieję, że wyjdzie im to na zdrowie!
Nati, trzymaj się tam i nie denerwuj zbytnio. Mam nadzieję, że wszystko u Was będzie ok i szybciutko wrócicie do domku, żeby odpocząćNajważniejsze, że masz stałą opiekę
Anutka lubi tę wiadomość