Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:u mnie już nic ie ma :p chodziło mi o to że czas leci wolno ale jakoś
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Napisz cos osobie
Tylko uwazaj my wciagamyi trudo pozniej sie od nas oderwac
martusia1986, Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
o mnie tak w skrocie,dom, praca, maz i takie tam
a staramy sie o dzidzie jeden miesiac, dzisiaj powinnam dostac okresu i niestey pewnie dostane, typowe objawy, czyli humorki, bol brzucha
optymistka ze mnie i myslalam, ze po pierwszej probie sie uda
w google wpisalam jak dlugo statystyczna para stara sie o dzidzie i trafilam na to forum, wiec jestemAnia_84, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja też naiwnie myślałam że uda się przy pierwszym podejściu, ale stres zrobił swoje. W drugim cyklu byłam już mądrzejsza, nie mówiłam mężowi kiedy owulacja, kochaliśmy się co 2 dni na luzie i udało się
Macierzanka:), Ania_84, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyumówiłam się dzisiaj na rezonans i mam na 27 listopada ;/ pytałam odrazu tamtej pani czy można robić w ciąży to powiedziała, że w pierwszych 3 miesiącach NIE !! i nie wiem co teraz bo mam pewne znajomości i może udałoby mi sie to choć troche przyspieszyć ale bede komuś zawracac dupe a potem jakby sie udało zajsc to powiem że sory ale rezygnuje?
sama nie wiem co robić ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
No to faktycznie swiezutka jestes
ale to dobrze potrzebna tu jest swieza dostawa optymizmu
chyba kazda z nas myslala ze za pierwszym razem beda od razu II
zycze zeby jak najszybciej sie udalo
powiem szczerze ze i tak ladnie to ujelas w google bo ja wpisalam takie herezje ze nie wiem jak tu sie znalazlam bo szukalam kalulator oblicjacy szanse zaplodniea w zaleznosci od dnia w ktorym wspozylismy
Cynamonek30, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Ja też naiwnie myślałam że uda się przy pierwszym podejściu, ale stres zrobił swoje. W drugim cyklu byłam już mądrzejsza, nie mówiłam mężowi kiedy owulacja, kochaliśmy się co 2 dni na luzie i udało się
a ja jak walcze z prolaktyna która wczesniej była za wysoka a ja o tym nie wiedziałam, teraz jeszcze się okazało że z prawej strony nie drożna byłam to moje szanse pewnie były bez leczenia równe zeru
mam nadzieje że teraz się uda -
Witam wieczorową porą!
Witaj Monia po weekendzie. Odpuszczacie w tym miesiącu badania? A my w tym idziemy na kolejneJuż mężulek przygotowuje psychę
Hej Przedszkolanka!
Witaj Lyona wśród nas!Tak jak mówi Ania wciągamy, ale będzie Ci miło tutaj
Powodzenia w staraniach! Oby Ci poszło szybciutko
Santoocha, mnie też parę dni nie było i nie mam pojęcia co tam się dzieje u innych dziewczyn. Może sie odezwą, niektóre mają chyba dłuższe urlopy.
Anusia, zawsze możesz spróbować przesunąć, a jak zajdziesz w ciążę, to przecież nikt nic nie skomentuje, że zrezygnowałaś. Przy takich badaniach i tak o to zawsze pytają, więc się nie martw na zapasAlbo zostaw tak jak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 21:57
-
nick nieaktualny