Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancolek wrote:Cykle mam od lat 27-28 dni
-
Ancolek mam ptanie czy @ byla normalna ?? i czy robilas test ciazowy ??
bo widze ze mialas slabe krwawienie i te bole ?? sparawdzalas ?? -
nick nieaktualnycześć dziewczyny
ma każdy cykl inny i każdy przynosi nowe nadzieje
w tym cyklu bolą mnie piersi od pozytywnego testu owu, wczesniej bolały na krótko przed @, wczoraj zgdałam gdzie mnie mąż zabiera na wyjazd - niespodziankedo Berlina na tropical island
i tak się zastanawiam czy beta po 8 dniach od testu owu bedzie wiarygodna? bo jakby sie udało to też bym miała dla niego niespodzinke
w sobote wczesnie rano jedziemy a w piatek jeszcze bym bete zrobiła
czy nie warto??????Ania_84 lubi tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:cześć dziewczyny
ma każdy cykl inny i każdy przynosi nowe nadzieje
w tym cyklu bolą mnie piersi od pozytywnego testu owu, wczesniej bolały na krótko przed @, wczoraj zgdałam gdzie mnie mąż zabiera na wyjazd - niespodziankedo Berlina na tropical island
i tak się zastanawiam czy beta po 8 dniach od testu owu bedzie wiarygodna? bo jakby sie udało to też bym miała dla niego niespodzinke
w sobote wczesnie rano jedziemy a w piatek jeszcze bym bete zrobiła
czy nie warto?????? -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:8dpo raczej watpie bo moze sie doperio zagniezdzac
masz racje
mąż zapłacił coś koło 500zł i wykupił to z biura podróży
jedziemy w sobote wczesnie rano śpimy w jakimś hotelu w nim mamy kolacje i śniadanie i na drogzi dzień wieczorem do domu, mąż mówił jeszcze o jakimś zwiedzaniu
ale zrobił mi niespodziankeAnia_84, Fidelissa, Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nooo nie powiem piekna niespodzianka
Anusia spokojnie kochana babelek czeka na swoj dzien na niespodziankea Ty akyrat sie zrelaksujesz i dasz torche spokoju fasoleczce zeby sie spokojnie zagniezdzila
popatrz na to z takiej storny
-
Ancolek wrote:Za starzy jesteśmy żeby tak na ziemi, zaraz by plecy bolały i kolana strzykaly
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nooo nie powiem piekna niespodzianka
Anusia spokojnie kochana babelek czeka na swoj dzien na niespodziankea Ty akyrat sie zrelaksujesz i dasz torche spokoju fasoleczce zeby sie spokojnie zagniezdzila
popatrz na to z takiej storny
oczywiście że masz racje ale to by była taka fajna niespodziankaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:oczywiście że masz racje ale to by była taka fajna niespodzianka
ale z drugiej strony zobacz maz chce ci zrobic przjemnosc - niespodziankewiec daj mu sie wykazac
a ty moze dasz mu niespodzianke i przyjemnosc tydzien po jego niespodziance
-
Ancolek wrote:Nooo to jedyna opcja tylko kota musze zamknąć u córki bo mi na plecy wlazi :-p
-
Ancolek wrote:A moja kicia to jakiś mały zboczeniec
ojj ale zasyczal bo wbila mu pazury