Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitki help napiernicza mnie potwornie dół brzucha i jamnik, aż leżeć nie mogę. Ovu wg wykresu miałam 2 mają ale wg mnie to coś za wcześnie.nie wiem Czy to teraz owalna czy juz tylko do uśpienia się nadaję
Mama 8 letniej Wiktorii
i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc) -
Cynamonku i ja juz Ci chętnie pogratuluje, to nie jest cień
to duga kreska!
Na tym pierwszym jest cień!
Fajnie się maj zaczyna!
Ancolek nie pomogę za specjalnie, powiedz jak długie masz cykle, kiedy miałaś ostatnią @ to będzie można coś więcej powiedzieć, a bóle w podbrzuszu są z różnych powodów, czasem to nic poważnego, a czasem wręcz przeciwnie... może to byc również owu...Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Cynamonku i ja juz Ci chętnie pogratuluje, to nie jest cień
to duga kreska!
Na tym pierwszym jest cień!
Fajnie się maj zaczyna!
Ancolek nie pomogę za specjalnie, powiedz jak długie masz cykle, kiedy miałaś ostatnią @ to będzie można coś więcej powiedzieć, a bóle w podbrzuszu są z różnych powodów, czasem to nic poważnego, a czasem wręcz przeciwnie... może to byc również owu...to tak cien cienia sie przekształcił, ale mam na 4 testach cienie wiec cos na rzeczy jest ;0
Co do boli ja tez nie pomoge...nie mam pojecia...Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ostatnia @ miałam 24 kwietnia, byłam pewna że owu będzie wczoraj lub dziś wiec sobie wcześniej bez spiny serduszkowalismy a mi teraz wykres krzyczy ze była owu 4 dni temu. Ciągnie mnie prawy jajccor tak ze zaraz oszaleje, aż mi się moja kocica uwalila na brzuchuMama 8 letniej Wiktorii
Ancolek wrote:Ostatnia @ miałam 24 kwietnia, byłam pewna że owu będzie wczoraj lub dziś wiec sobie wcześniej bez spiny serduszkowalismy a mi teraz wykres krzyczy ze była owu 4 dni temu. Ciągnie mnie prawy jajccor tak ze zaraz oszaleje, aż mi się moja kocica uwalila na brzuchu
-
Cynamonu ja 3 lata temu jak zaszłam w ciążę to robiłam test, wyszedł cień cienia cienia wręcz a okazało się wtedy ze fasolka jest więc trzymam kciuki za wysoka betę
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
Mama 8 letniej Wiktorii
Nati89 wrote:http://zapodaj.net/4fef2c8efaa30.jpg.html Moje szczęście
Gratulacje!ach... cudny widok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 20:12
Nati89 lubi tę wiadomość
-
Ancolek wrote:Cykle mam od lat 27-28 dni
pewnie bedzie spadek mega i owu
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-