Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
no boje sie ze to akurat reakcja chemiczna bo na poczatku widziałam cien cienia
potem mi upadł i taki wyrazniejszy sie zrobił, nie wie czy dostrzegasz na tym u gory cos??? bo tam jest delikatny cien z wczorajszy test:)alka89, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Cynamonek30 wrote:dziekuję dziewczyny jesteście naprawde kochane:)
własnie tez słyszałam ,że ślinotok to objaw- na poczatku myślałam ze sobie urojona wmawiai stad te objawy.
Mam nadzieję,że Wy też szybciutko zobaczycie u siebie takie cienie:)
a A zafasolkowanym życzę zdrowka mnostwo
To jest piekna druga kreska,u mnie był cien cienia i w dodatku doszedl po godz,a pisało,ze nie sugerowac sie bo zachodza reakcje chem.
Mowie Ci ,ze sie udało,tak by nie było drugiej kreski,lec na bete jutro!
No i gratuluje,jak chcesz to moge moj cien wyslac ,ale faktycznie doszedl po dlugim czasie,a drugiego dnia w ogole nie było,dopierodoszła po paru godzAnutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
a Z MOIMI WYNIKAMI BYŁAM U TEJ MŁODEJ GINKI I WEDLUG NIEJ WYNIKI SUPER,MAM DALEJ BRAC 50 ,ALE I TAK DO ENDYKRONOLOGA. CIAGLE BAKTERIE W MOCZU MIMO TYLU ANTYBIOTYKOW,ZNOW ANTYBIOTYK I POSIEW MOCZU,BEDZIEMY PROBOWAC DO SKUTKOW.
A U MALUSZKA WSZYSTKO OK,MA PRAWIE 7 CM I WEDLUG NIEJ WSZYSTKO OK,LOZYSKO SIE NIE ODKLEJA,SZYJKA WPORZADKU,SERDUSZKO LADNIE BIJE ALE DLA PEWNOSCI MAM ISC NA DOKLADNE USG ,GDZIE ZMIERZA PRZYZIERNOSC ITD.JUTRO WIZYTA U STAREGO GINA,A W CZWARTEK TO DOKLADNE USGCynamonek30, Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:To jest piekna druga kreska,u mnie był cien cienia i w dodatku doszedl po godz,a pisało,ze nie sugerowac sie bo zachodza reakcje chem.
Mowie Ci ,ze sie udało,tak by nie było drugiej kreski,lec na bete jutro!
No i gratuluje,jak chcesz to moge moj cien wyslac ,ale faktycznie doszedl po dlugim czasie,a drugiego dnia w ogole nie było,dopierodoszła po paru godz -
Cynamonek30 wrote:jeszcze boje sie dziekować ,żeby nie zapeszyc
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Cynamonek30 wrote:poprosze Twoj cien
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d167b0ef005682a1.html
Doszla po dlugim czasie,dmuchałam na to ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 19:13
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.