Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCynamonek30 wrote:tak testami ciazowymi można wykryc chorobe.
to wklejam moj delikatny cien nienia- cienia . nie wiem czy cos ujrzycie bo kiepski aparat.

Ja takich cieni nie miewam, więc coś dziać się musi, ten cień wcale nie jest taki mało wyraźny
Anutka, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
wole sie wstrzymac z przed wczesna radoscia jak zobacze II tłusciutkie kreseczki to bede wtedy przyjmowac gratulacje

Tak ja sikałam w dzien więc szału nie ma:)
Wykresik rzeczywiscie moj na @ wyglada ale widziałam u jednej forumowiczki podobny z opadami i ma zielona kropke
wiec nie trace nadzieji moze jednak
Anutka lubi tę wiadomość
-
PopieramCynamonek30 wrote:wole sie wstrzymac z przed wczesna radoscia jak zobacze II tłusciutkie kreseczki to bede wtedy przyjmowac gratulacje

Wykresik rzeczywiscie moj na @ wyglada ale widziałam u jednej forumowiczki podobny z opadami i ma zielona kropke
. Ja mam zawsze zalsmke przed @
-
nick nieaktualny
-
Cynamonku a duze mials te zaburzenia snu ?? bo moze dlatgeo tez spadla tempka

choc i tak utrzymuje sie o 0,3 stopnia powyzej wiec luzik pewnie jutro odbije
Anutka, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
Wiec nosek dp goryCynamonek30 wrote:wole sie wstrzymac z przed wczesna radoscia jak zobacze II tłusciutkie kreseczki to bede wtedy przyjmowac gratulacje

a wiruski dla mnie dwa
. Czekam na blizniaki
.
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
no ostatnio cierpie na zaburzenia snu..i do tego od 2 dni mam ślinotok

obudziłam sie z krzykiem w plamie własnej śliny( byłam pkrzekonana ze krwotoku z nosa dostałam) szok!
DZieki dziewczyny jak bede miała możliwosc to pojde do labolatorium- zbadac progesteron i bete. na razie jestem na koncu swiata i usze czekac do piatku.
Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Slinotok to tez objaw ciazyCynamonek30 wrote:no ostatnio cierpie na zaburzenia snu..i do tego od 2 dni mam ślinotok

obudziłam sie z krzykiem w plamie własnej śliny( byłam pkrzekonana ze krwotoku z nosa dostałam) szok!
DZieki dziewczyny jak bede miała możliwosc to pojde do labolatorium- zbadac progesteron i bete. na razie jestem na koncu swiata i usze czekac do piatku.
-
CYnamonku trzymam kciuki

i mam nadzijee ze jutro tempka odbije sobie
a dzisiejszy spadeczek to taka chwilowa niedyspozycja termometru
choc i tak utrzymujesz sie powyzej linii okolo 0,3 stomnia 
Ja wierze ze jest wsyztsko ok
i niedlugo zobaczysz II tluste krechy tak jak chcesz
Cynamonek30, Anutka lubią tę wiadomość
-
dziekuję dziewczyny jesteście naprawde kochane:)
własnie tez słyszałam ,że ślinotok to objaw- na poczatku myślałam ze sobie urojona wmawia
i stad te objawy.
Mam nadzieję,że Wy też szybciutko zobaczycie u siebie takie cienie:)
a A zafasolkowanym życzę zdrowka mnostwo
-
nick nieaktualnyU Ciebie jest cień i ślinotok to wiesz
ja bez cienia wmawiam sobie ciągle objawy:D Czekam na dalsze info jak zrobisz badania, trzymam kciuki. Jak czytam o takich przypadkach to bardzo Wam kibicuje i chcę aby wszystkie zobaczyły II krechy
-
nick nieaktualny
-
wiesz tu akurat zaszła reakcja bo na poczatku był cien a pote grubsza kreseczka

jutro zobacze co i jak nie bede sie nakrecac bo potem upadek boli
ale mam mnostwo nadzieji
teraz w tym cyklu była pozytywnie nastawiona
pomogło najwidoczniej 
Tego też WAm życze
tej radosci po zobaczeniu II kreseczek ewentualnie cienia cienia
Natka098 lubi tę wiadomość
-
tee na tym drugim zdj co zamiescilas to juz wyrazne II krechyCynamonek30 wrote:poczekam kochana Anutko na plusik aż moje oczy ujrza tłusciochy II