Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCynamonek30 wrote:tak testami ciazowymi można wykryc chorobe.
to wklejam moj delikatny cien nienia- cienia . nie wiem czy cos ujrzycie bo kiepski aparat.
Ja takich cieni nie miewam, więc coś dziać się musi, ten cień wcale nie jest taki mało wyraźnyAnutka, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
wole sie wstrzymac z przed wczesna radoscia jak zobacze II tłusciutkie kreseczki to bede wtedy przyjmowac gratulacje
Tak ja sikałam w dzien więc szału nie ma:)
Wykresik rzeczywiscie moj na @ wyglada ale widziałam u jednej forumowiczki podobny z opadami i ma zielona kropkewiec nie trace nadzieji moze jednak
Anutka lubi tę wiadomość
-
Cynamonek30 wrote:wole sie wstrzymac z przed wczesna radoscia jak zobacze II tłusciutkie kreseczki to bede wtedy przyjmowac gratulacje
Wykresik rzeczywiscie moj na @ wyglada ale widziałam u jednej forumowiczki podobny z opadami i ma zielona kropkewiec nie trace nadzieji moze jednak
. Ja mam zawsze zalsmke przed @
-
nick nieaktualny
-
Cynamonku a duze mials te zaburzenia snu ?? bo moze dlatgeo tez spadla tempka
choc i tak utrzymuje sie o 0,3 stopnia powyzej wiec luzik pewnie jutro odbijeAnutka, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
Cynamonek30 wrote:wole sie wstrzymac z przed wczesna radoscia jak zobacze II tłusciutkie kreseczki to bede wtedy przyjmowac gratulacje
a wiruski dla mnie dwa
. Czekam na blizniaki
.
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
no ostatnio cierpie na zaburzenia snu..i do tego od 2 dni mam ślinotok
obudziłam sie z krzykiem w plamie własnej śliny( byłam pkrzekonana ze krwotoku z nosa dostałam) szok!
DZieki dziewczyny jak bede miała możliwosc to pojde do labolatorium- zbadac progesteron i bete. na razie jestem na koncu swiata i usze czekac do piatku.Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Cynamonek30 wrote:no ostatnio cierpie na zaburzenia snu..i do tego od 2 dni mam ślinotok
obudziłam sie z krzykiem w plamie własnej śliny( byłam pkrzekonana ze krwotoku z nosa dostałam) szok!
DZieki dziewczyny jak bede miała możliwosc to pojde do labolatorium- zbadac progesteron i bete. na razie jestem na koncu swiata i usze czekac do piatku.Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
CYnamonku trzymam kciuki
i mam nadzijee ze jutro tempka odbije sobiea dzisiejszy spadeczek to taka chwilowa niedyspozycja termometru
choc i tak utrzymujesz sie powyzej linii okolo 0,3 stomnia
Ja wierze ze jest wsyztsko oki niedlugo zobaczysz II tluste krechy tak jak chcesz
Cynamonek30, Anutka lubią tę wiadomość
-
dziekuję dziewczyny jesteście naprawde kochane:)
własnie tez słyszałam ,że ślinotok to objaw- na poczatku myślałam ze sobie urojona wmawiai stad te objawy.
Mam nadzieję,że Wy też szybciutko zobaczycie u siebie takie cienie:)
a A zafasolkowanym życzę zdrowka mnostwo -
nick nieaktualnyU Ciebie jest cień i ślinotok to wiesz
ja bez cienia wmawiam sobie ciągle objawy:D Czekam na dalsze info jak zrobisz badania, trzymam kciuki. Jak czytam o takich przypadkach to bardzo Wam kibicuje i chcę aby wszystkie zobaczyły II krechy
-
nick nieaktualny
-
wiesz tu akurat zaszła reakcja bo na poczatku był cien a pote grubsza kreseczka
jutro zobacze co i jak nie bede sie nakrecac bo potem upadek boli
ale mam mnostwo nadzieji
teraz w tym cyklu była pozytywnie nastawionapomogło najwidoczniej
Tego też WAm życzetej radosci po zobaczeniu II kreseczek ewentualnie cienia cienia
Natka098 lubi tę wiadomość
-
Cynamonek30 wrote:poczekam kochana Anutko na plusik aż moje oczy ujrza tłusciochy II