Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś jak masz takie cykle to masz późniejszą owulkę,więc test ma prawo wyjść negatywny co nie znaczy że nie jesteś w ciąży
jestem dzisiaj po wizycie u gin(długie cykle, tydzień spóźnienia @ , negatywne testy)
Anutka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Maniuś jak masz takie cykle to masz późniejszą owulkę,więc test ma prawo wyjść negatywny co nie znaczy że nie jesteś w ciąży
jestem dzisiaj po wizycie u gin(długie cykle, tydzień spóźnienia @ , negatywne testy)
-
przedszkolanka:) wrote:Maniuś jak masz takie cykle to masz późniejszą owulkę,więc test ma prawo wyjść negatywny co nie znaczy że nie jesteś w ciąży
A Tobie co gin powiedzial? -
Anutka wrote:A dlaczego pyralas o slyz i bole ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:13
przedszkolanka:), Anutka lubią tę wiadomość
-
no u mnie pęcherzyka nie widać, mam tylko rozmiękczoną macice, mam za 10 dni powtórzyć test, a gdyby przyszła @ to dostaje leki na stymulowanie
wiesz, jak wyjdzie test będę się cieszyć,a jak przyjdzie @ to dostanę leki, mąż akurat będzie po laparo- śmieję się że specjalnie się spóźnia by owulka trafiła dopiero po zabiegu - i bardziej się nastawiałam w tym cyklu na kolejny a on nadal trwa
mam dokładnie jak Tya wcześniej strasznie jajka i macica bolały...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:15
Anutka lubi tę wiadomość
-
witam wszystkie oczekujace i juz fasolkujace. Jestem nowa i troszke zielona co do diagramu itp. Mam pytanie odnosnie kropek z temp. co oznacza jak sa puste? tzn. widze na niektorych wykresach ze sa zapelnione na niebiesko a u mnie tylko jedna taka...hmm...dziekuje za odpowiedzi:P
Z., Anutka, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
Herber -
przedszkolanka:) wrote:no u mnie pęcherzyka nie widać, mam tylko rozmiękczoną macice, mam za 10 dni powtórzyć test, a gdyby przyszła @ to dostaje leki na stymulowanie
wiesz, jak wyjdzie test będę się cieszyć,a jak przyjdzie @ to dostanę leki, mąż akurat będzie po laparo- śmieję się że specjalnie się spóźnia by owulka trafiła dopiero po zabiegu - i bardziej się nastawiałam w tym cyklu na kolejny a on nadal trwa
mam dokładnie jak Tya wcześniej strasznie jajka i macica bolały...
-
U mnie jeszcze ten bol cyckow,nie do opisania...jak siedze to jest ok,ale jaj juz chodze,ruszam rekami to porazka...ale i tak wiem ze nic z tego...bo niby czemu mialoby sie udac teraz jak do tej pory sie nie udawalo...
Anutka lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:U mnie jeszcze ten bol cyckow,nie do opisania...jak siedze to jest ok,ale jaj juz chodze,ruszam rekami to porazka...ale i tak wiem ze nic z tego...bo niby czemu mialoby sie udac teraz jak do tej pory sie nie udawalo...
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Herber30 wrote:witam wszystkie oczekujace i juz fasolkujace. Jestem nowa i troszke zielona co do diagramu itp. Mam pytanie odnosnie kropek z temp. co oznacza jak sa puste? tzn. widze na niektorych wykresach ze sa zapelnione na niebiesko a u mnie tylko jedna taka...hmm...dziekuje za odpowiedzi:P
Masz ustawioną domyślną godzinę mierzenia temp na 7.30 i dlatego tam jest zamalowana kropka. Wybierz któryś dzień gdzie wpisałaś temp o 9.30 obok zaznacz "ustaw jako domyślną" i odśwież. Powinny się zaznaczyć wtedy na niebiesko większość
Ogólnie niebieskie to te które są mierzone o stałej porze, a na bialo te które odbiegają od stałej godziny tudzież są zignorwane przez Ciebie bo zdecydowałaś, że taka tempka zaburza Ci wykres. Wtedy się "nie liczy".
Więcej info znajdziesz w "Baza Wiedzy"
Pozdrawiam, dobrej nocy!Herber30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017