X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka tego nie wiem bo nie stosowalam.. zawsze mailam dowciapna :)

Natka098 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś za 3 dni ;) mówie Ci ;) pamietam że hormon co 48h wzrasta o 66% -100% więc jutro nic nie zmieni :*

Laura wyrzuć mierzenie ,myślenie i obserwacje :* odpuść chociaż jeden cykl :*

Laura, Maniuś, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam podjęzykową i mówił mi że koniecznie trzeba pod język i rozpuszczać jak landrynka :D, bo ona się tylko tak może wchłonąć przez śluzówkę, potem czytam na jakims forum ze dziewczyny sie ich nałykały i dziwne ze nie zadziałało, a na opakowaniu pisze jak byk ze podjęzykowa :)

• Laura Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie pewnie że wywale.....
    Wywale w cholere!

przedszkolanka:), sara_nar, Macierzanka:), Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez okno! Albo spłukać w kibelku żeby nie korciło ;)

Laura, sara_nar, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie myślałam że mierzenie może być aż tak stresujące.....
    a jak nakręca SZok!

przedszkolanka:), Macierzanka:), sara_nar, Z. lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlociutka jestem jestem! Ojjj mlyn straszny :D dzis jezdzilismy z mezem po miescie ogarniac prezenty na podziękowanie dla rodzicow! Piekne to bedzie :D
    Pozniej szukalismy dla mnie bolerka cieplejszego, bo przeciez bedzie masakra :( akurat trafilismy w stan wariacji pogodowej!! Dzis nie przestalo padac ani na 5min...
    Jeszcze odbieralam sukienke na drugi dzien u krawcowej, ale zmienilam koncepcje i pojechalam o 20 raz jeszcze :D jutro bedzie gotowa...
    Moj maz zapowiedzial,ze jutro spi w swoim rodzinnym domu :D szok w trampkach :D ale w sumie fajnie, troche zateskni :D popisze czule smski jak kiedys hheeh :D

Zetka nie zgadzam sie z teoria slodkie na dziewczynke, kwasne chlopak! Buuuu ja slodkie nosem wciagam od poczatku iiiii?? Dwa sikorki :D

Manius trzymam paluchy, az zesiwieja :D

Laura Ty napewno wiesz,co dla Was dobre! Tule :*
    Monia nie smutaj, bo to dziala odwrotnie zrozum! :*

Dziewuszki jutro wczesnie wstaje,dekoratorka nasza znajoma juz po 6 rano tu bedzie,trzeba ja zawiezc do karczmy i obgadac. Ja na 9 jade do kolezanki na pazurki itp :) pozniej odebrac musze pozostala czesc prezentow dla rodzicow, potem powrot na karczme i pewnie do wieczora dduuuuzo pracy :)

Maniuś, Laura, Natka098, sara_nar, Macierzanka:), Little Frog, Fidelissa, Z., Z., dżona lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty nie zazdroszczę tego latania, ale warto dla tego pięknego dnia, znajdź też trochę czasu na odpoczynek, bo jak stres opadnie to nie będziesz miała siły na zabawę.

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty skarbie tak trzymaj tylko te kciuki coby Ci palce nie popuchly;)bo obraczke bedzie ciezko zalozyc:)
    Kochana jeszcze troszke i stres opadnie,a Wy bedziecie miec wspaniale wspomnienia:)Jak sobie przypomne nasze przygotowania...ale warto bylo!!!
    Wpadnij jak najszybciej do nas z relacjami:)Udanej zabawy do bialego rana oczywiscie*_*

Anutka, Misty87 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty nie szalej tam za bardzo, co byś przetrwała całą noc :)
    A u nas za 10 dni druga rocznica ślubu. Kiedy, to zleciało ? Heh a dziecka brak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 05:24

Misty87 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja mierzę jak wstanę i nie zapomnę, a jak zapomnę to nie mierzę. Też mnie to stresowało. Spałam i śnił mi się termometr, paranoja o.O
    Jakiś twardziel nie śpi, czy same mięczaki? :D

sara_nar, Z. lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie śpię :P ale praca do tego mnie zmusiła. Inaczej bym już dawno śliniła poduszkę.
    Aleprawy jajcor mnie boli :/ w sumie gin co do owu z prawego nie był pewien, bo te moje jajniki jak na PCO przystało torbielowate jakieś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 01:00

Another lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na koniec cyklu. To takie nudne. A jutro po 10 dniach wolnego do pracy. Tak mi dobrze w domu było... :P

Z. lubi tę wiadomość

bpz77ab.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie czeka piątek i sobota wolne, ale jutro odeśpię nockę do 13-14 i tak naprawdę sobota zostaje, w sobotę mąż chce jechać do Białego 120km w jedną stronę zobaczyć auto, mi się średnio chce i w sumie taki dzień w trasie jest męczący, że pewnie jak wrócimy, to padniemy. Dzisiaj M. widziałam raptem 20minut, zjedliśmy razem obiad i pojechałam do pracy. Marzy mi się wspólny spacer, wypad na piknik, wspólna kąpiel. Ostatnio mało czasu sobie poświęcamy :( co prawda seks jest, ale brakuje mi takiej bliskości, ciepła, przytulenia.Muszę koniecznie zmienić pracę, żeby tych nocek nie było, ale to nie takie proste.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no niestety, nie takie proste :( U nas bliskość jest na szczęście.
    Też muszę kupić auto, ale kompletnie nie wiemy jakie :/

bpz77ab.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy Opla Tigrę coś takiego http://fotoo.pl//out.php?t=798608_800px-opel-tigra-2-vl.jpg
    ale M. chce coś większego z hakiem i z gazem. Mi tam autko się bardzo podoba, dobrze nim się jeździ i wcale dużo nie pali. Ale M. mówi, że babski samochód i jak na niego to trochę ciasny :P

Z. lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutkie zdjęcie :P Ja mam starą Renówkę, także muszę już coś kupić, bo się zraz ta rozpadnie :D
    Lecę w kimę, bo nie wstanę. Taki ze mnie mięczak :D

sara_nar, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 03:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj bezsennie, więc wpadłam tutaj...
    rwa nie daje mi spać...

Madziu, a co to za przygody?
    Te jajcory to dają kobietom czasem w kość...

Misty, ładne imiona. Nie wydziwiane, to lubię :)
    A ubranka zostaw :) myślę, że Ci się jeszcze kiedyś przydadzą!
    A jakie prezenty macie dla rodziców? Ja miałam takie pamiątki z podzięowaniem i kwiaty, bo juz nic nie zdążyłam więcej. Ale powiem szczerze, że wszystkie przygotowania i zawirowania przedślubne miło wspominam :)

Melula, moja mama to samo mówi na temat wychowywania chłopców, ponoc z nimi miała dużo prościej. Ale w sumie nie dziwię się, że tak mówi, jak przypomnę sobie siebie jako podlotka :D

Co do dong quai, to jest tu gdzieś wątek o nim, a ja z kolei od niedawna łykam takie witaminki dla kobiet, które go mają w składzie i do tego izoflawony, vitamin plus dla kobiet.

simcat, tulam! <3

Fidelissa, Wspieram, oby wszystko się poukładało <3

Alka, kochana dbaj o siebie! Współczuję bólu i choć nie mam pojęcia jak to boli, to naprawdę współczuję! Synek mówisz? :) Mamy więc kolejnego chłopaka tutaj :)

Kochane moje! Przepraszam, ale tarczycę ma każda z nas :P :D
    A co do guzków na niej to one się właśnie pojawiają przy nadczynności, moja mama właśnie takie miała i leczyła... aż jej zniknęły, a teraz ma lekką niedoczynność i bardzo wysokie anty-TPO. No i tak to czasem tarczyca płata figle. Nati, nie martw się!

Laura <3 trzymam za Ciebie kciuki dzielna kobieto!

Santoocha, ewidentnie teściowa Cię lubi, skoro specjalnie dla Ciebie gotuje! :)

Złota, w pełni się zgadzam z wpisem o kurczakach. Ja już od dłuższego czasu nie kupuję drobiu, żadnego, wystarczyło mi właśnie raz poczytać o tym, czym te biedaki karmią... a opróćz hormonów dochodzą jeszcze antybiotyki! Kiedy widzę, jak leży w gablocie, w tej wodzie, takie śliskie... bleee. Jemy więcej ryb, mniej mięsa, choć je uwielbiam :)
    A parówki nie widziałam już od pięciu lat na talerzu :)

Anutka, piękna beta! :)

Aniu, no to kawa na bok i coś trzeba zrobić żeby się odstresować! Ale widzę, że męzyk u Ciebie o to zadba :)

Natka, fajny przepis, skorzystam na pewno! :)

Maniuś skoro tracisz siły, to ja mam jeszcze dosyć ich dużo, więc Cię mogę chwilę podtrzymać jak chcesz! <3 Damy radę wspólnymi siłami!
    Trzymam kciuki za zielone!

Sara, głowa do góry! Może prawy jajcor pracuje!

... A za oknem nadal pada... nieciekawie trochę, znowu narobi szkód...

sara_nar, Fidelissa, Maniuś, Laura, Z., Misty87 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Zaraz padne z wycienczenia. Spaaaac! Jest mi niedobrze, dziewczyna co ja zmieniam pali i te kiepy do kosza wrzuca i tak cuchnie, ze szok. Po niej zawsze dezynfekuje sluchawke i gruszke cb radia, bo nawet one smierdza. Fuuuu. Dobrze, ze moj M. nie pali. Zapowiada sie deszczowa pogoda :( ale i tak pewnie pol dnia przespie.
    I mamy piatek! Udanego weekendu drogie panie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 05:25

Z. lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Sara również udanego weekendu życzę, a na teraz dobranoc:-)

U mnie ciągle pada, brrr....zastanawiam się czy coś będzie z moich truskawek...

sara_nar, Z. lubią tę wiadomość

‹‹ 771 772 773 774 775 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ