Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa miałam podjęzykową i mówił mi że koniecznie trzeba pod język i rozpuszczać jak landrynka
, bo ona się tylko tak może wchłonąć przez śluzówkę, potem czytam na jakims forum ze dziewczyny sie ich nałykały i dziwne ze nie zadziałało, a na opakowaniu pisze jak byk ze podjęzykowa
-
Zlociutka jestem jestem! Ojjj mlyn straszny
dzis jezdzilismy z mezem po miescie ogarniac prezenty na podziękowanie dla rodzicow! Piekne to bedzie
Pozniej szukalismy dla mnie bolerka cieplejszego, bo przeciez bedzie masakraakurat trafilismy w stan wariacji pogodowej!! Dzis nie przestalo padac ani na 5min...
Jeszcze odbieralam sukienke na drugi dzien u krawcowej, ale zmienilam koncepcje i pojechalam o 20 raz jeszczejutro bedzie gotowa...
Moj maz zapowiedzial,ze jutro spi w swoim rodzinnym domuszok w trampkach
ale w sumie fajnie, troche zateskni
popisze czule smski jak kiedys hheeh
Zetka nie zgadzam sie z teoria slodkie na dziewczynke, kwasne chlopak! Buuuu ja slodkie nosem wciagam od poczatku iiiii?? Dwa sikorki
Manius trzymam paluchy, az zesiwieja
Laura Ty napewno wiesz,co dla Was dobre! Tule :*
Monia nie smutaj, bo to dziala odwrotnie zrozum! :*
Dziewuszki jutro wczesnie wstaje,dekoratorka nasza znajoma juz po 6 rano tu bedzie,trzeba ja zawiezc do karczmy i obgadac. Ja na 9 jade do kolezanki na pazurki itppozniej odebrac musze pozostala czesc prezentow dla rodzicow, potem powrot na karczme i pewnie do wieczora dduuuuzo pracy
Maniuś, Laura, Natka098, sara_nar, Macierzanka:), Little Frog, Fidelissa, Z., Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty skarbie tak trzymaj tylko te kciuki coby Ci palce nie popuchly;)bo obraczke bedzie ciezko zalozyc:)
Kochana jeszcze troszke i stres opadnie,a Wy bedziecie miec wspaniale wspomnienia:)Jak sobie przypomne nasze przygotowania...ale warto bylo!!!
Wpadnij jak najszybciej do nas z relacjami:)Udanej zabawy do bialego rana oczywiscie*_*Anutka, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Dlatego ja mierzę jak wstanę i nie zapomnę, a jak zapomnę to nie mierzę. Też mnie to stresowało. Spałam i śnił mi się termometr, paranoja
Jakiś twardziel nie śpi, czy same mięczaki?sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ja nie śpię
ale praca do tego mnie zmusiła. Inaczej bym już dawno śliniła poduszkę.
Aleprawy jajcor mnie boliw sumie gin co do owu z prawego nie był pewien, bo te moje jajniki jak na PCO przystało torbielowate jakieś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 01:00
Another lubi tę wiadomość
-
Mnie czeka piątek i sobota wolne, ale jutro odeśpię nockę do 13-14 i tak naprawdę sobota zostaje, w sobotę mąż chce jechać do Białego 120km w jedną stronę zobaczyć auto, mi się średnio chce i w sumie taki dzień w trasie jest męczący, że pewnie jak wrócimy, to padniemy. Dzisiaj M. widziałam raptem 20minut, zjedliśmy razem obiad i pojechałam do pracy. Marzy mi się wspólny spacer, wypad na piknik, wspólna kąpiel. Ostatnio mało czasu sobie poświęcamy
co prawda seks jest, ale brakuje mi takiej bliskości, ciepła, przytulenia.Muszę koniecznie zmienić pracę, żeby tych nocek nie było, ale to nie takie proste.
-
My mamy Opla Tigrę coś takiego http://fotoo.pl//out.php?t=798608_800px-opel-tigra-2-vl.jpg
ale M. chce coś większego z hakiem i z gazem. Mi tam autko się bardzo podoba, dobrze nim się jeździ i wcale dużo nie pali. Ale M. mówi, że babski samochód i jak na niego to trochę ciasnyZ. lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj bezsennie, więc wpadłam tutaj...
rwa nie daje mi spać...
Madziu, a co to za przygody?
Te jajcory to dają kobietom czasem w kość...
Misty, ładne imiona. Nie wydziwiane, to lubię
A ubranka zostawmyślę, że Ci się jeszcze kiedyś przydadzą!
A jakie prezenty macie dla rodziców? Ja miałam takie pamiątki z podzięowaniem i kwiaty, bo juz nic nie zdążyłam więcej. Ale powiem szczerze, że wszystkie przygotowania i zawirowania przedślubne miło wspominam
Melula, moja mama to samo mówi na temat wychowywania chłopców, ponoc z nimi miała dużo prościej. Ale w sumie nie dziwię się, że tak mówi, jak przypomnę sobie siebie jako podlotka
Co do dong quai, to jest tu gdzieś wątek o nim, a ja z kolei od niedawna łykam takie witaminki dla kobiet, które go mają w składzie i do tego izoflawony, vitamin plus dla kobiet.
simcat, tulam!
Fidelissa, Wspieram, oby wszystko się poukładało
Alka, kochana dbaj o siebie! Współczuję bólu i choć nie mam pojęcia jak to boli, to naprawdę współczuję! Synek mówisz?Mamy więc kolejnego chłopaka tutaj
Kochane moje! Przepraszam, ale tarczycę ma każda z nas
A co do guzków na niej to one się właśnie pojawiają przy nadczynności, moja mama właśnie takie miała i leczyła... aż jej zniknęły, a teraz ma lekką niedoczynność i bardzo wysokie anty-TPO. No i tak to czasem tarczyca płata figle. Nati, nie martw się!
Lauratrzymam za Ciebie kciuki dzielna kobieto!
Santoocha, ewidentnie teściowa Cię lubi, skoro specjalnie dla Ciebie gotuje!
Złota, w pełni się zgadzam z wpisem o kurczakach. Ja już od dłuższego czasu nie kupuję drobiu, żadnego, wystarczyło mi właśnie raz poczytać o tym, czym te biedaki karmią... a opróćz hormonów dochodzą jeszcze antybiotyki! Kiedy widzę, jak leży w gablocie, w tej wodzie, takie śliskie... bleee. Jemy więcej ryb, mniej mięsa, choć je uwielbiam
A parówki nie widziałam już od pięciu lat na talerzu
Anutka, piękna beta!
Aniu, no to kawa na bok i coś trzeba zrobić żeby się odstresować! Ale widzę, że męzyk u Ciebie o to zadba
Natka, fajny przepis, skorzystam na pewno!
Maniuś skoro tracisz siły, to ja mam jeszcze dosyć ich dużo, więc Cię mogę chwilę podtrzymać jak chcesz!Damy radę wspólnymi siłami!
Trzymam kciuki za zielone!
Sara, głowa do góry! Może prawy jajcor pracuje!
... A za oknem nadal pada... nieciekawie trochę, znowu narobi szkód...sara_nar, Fidelissa, Maniuś, Laura, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry. Zaraz padne z wycienczenia. Spaaaac! Jest mi niedobrze, dziewczyna co ja zmieniam pali i te kiepy do kosza wrzuca i tak cuchnie, ze szok. Po niej zawsze dezynfekuje sluchawke i gruszke cb radia, bo nawet one smierdza. Fuuuu. Dobrze, ze moj M. nie pali. Zapowiada sie deszczowa pogoda
ale i tak pewnie pol dnia przespie.
I mamy piatek! Udanego weekendu drogie panieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 05:25
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny