Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja uprzejmie donoszę,że moja tempka pieknie pnie się w górę,
samopoczucie nie najlepsze: dziwny ból w podbrzuszu i takie odczucia, że tam cos sie dzieje;) bole jajników; sluz przezroczysty pomieszany z kremowym; ból piersi...
do testowania zostalo jeszcze kilka dni..ale moje nadzieje rosną
Bóg wie
pozdrowienia optymistyczne
Macierzanka:), Kaśka28, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
optymistycznie...jak cale moje zycie
ja z reguly jestem osoba latajaca nad ziemia...a moj mąz totalny realista-pesymista = wiec dobralismy sie akurat tak aby sie uzupelniac
sniadanko - to ponoc najwaznieszy posilek dnia...
ja uwielbiam sniadanka jak nie musze sie spieszyc
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty uwazaj na siebie, staraj sie nie stresowac dla dobra chlopaków, modle sie o pogodę dla Was piękną. U nas np. w lipcu kiedy mielismy miec slub caly miesiac lało...ale akurat w naszą ślubną sobote to był piękny i słoneczny dzien:) wszystko mozliwe!!
Laura wrote:Nie myślałam że mierzenie może być aż tak stresujące.....
a jak nakręca SZok!
Macierzanka a czemu bezzennosc? nie mozesz spac z powodu jakis stresów (jezeli mogę spytac) czy po prostu za dużo kawki?
może spróbuj jakis delikatnych ziół na zrelaksowanie się i spokojna noc....
sara_nar wrote:Jakiś wisielczy humor mnie dopadł, że się nie uda. Później stymulacja Clo i jak też nic z tego nie wyjdzie, to ja nie wiem. .... dolina jak nie wiem co
Maniuś, tak jak Anutka podpowiada - jezeli chcesz znac szybko wynik idz na Bete...juz po 11 dpo mozesz miec wiarygodny wynikpo co sie stresowac;)
pozdrawiam całą gromadkę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 07:57
Macierzanka:), Maniuś, Laura, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale ponuro ciemno i padaaz sie z łózka wychodzic nie chce ale brzusio przypomina, ze pora na śniadanko
Mimo pogody zycze milego dniaMacierzanka:), martusia1986, Malenq, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Witam i ja, u nas pada, pada i pada.. Wczoraj już straże interweniowały wieczorem, dziś rzece może metr zostało do mostu po którym rano przejeżdżałam.. Znowu się zaczyna
Jak nie urok to sraczka..
widziałaś już wały? układają je na naszej rzeczce -
Dzień dobry ranne ptaszki
!
Delia, miło zobaczyć mimo pogody niepoprawnego optymistę
Niech Twoja tempka się pnie w najlepsze! Trzymam kciuki!
U mnie też non stop pada, wczoraj już pozamykano kilka dróg i ewakuowano kilka gospodarstw, właśnie oglądałam zdjęcia na necie i nie wygląda to dobrze...
Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry ,jestem i ja ,u nas pooda ładna,słonce wychodzi zza chmur i nie zapowiada zeby miało padac,wczoraj z reszta tak samo było.
Jakies nowosci? Bo jakos ostatnio jestem tu goscinnieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.