Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Od Kęt, a właściwie od Bielska, bo muszę skoczyć tam po pracy
Się mi nie chce, ale znów idę na jakąś rozmowę
Ale jakby co to dam znać, jeszcze nie pływałam pontonemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 09:34
Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej Wam, Kobietki!
U nas od nocy pada, pada i pada. Cholercia jasna, znowu powodzenie, podtopienia - żesz to mać!
Rozpogodzenie dopiero po niedzieli... Poza ty, brrrrrrrrr, zimno!
Dziś siedzę w domu, może coś posprzątamo ile będę miała chęci i siły, bo u mnie z tym ostatnio kiepsko, raczej zmęczona jestem i śpiąca, chociaż w dzień nie mogę zasnąć...
Misty, trzymaj się, Kochana! Odpocznij na chwilkę, bo jutro padniesz jeszcze przed północą. Wiem, góralka jesteś - dasz radę, ale dla waszego zdrowia, chwila relaksu obowiązkowa!
Anutka, beta śliczna. Ja zakończyłam na 6255, więcej już nie badam. USG mam we środę, zobaczymy co w brzuchu piszczy
Olka, Zizia - współczuje wam tym podlań... Masakra jakaś...
Macierzanko, spokoju życzę...
Laura - będzie dobrze. Walnij to na chwilę, zrelaksujcie się, będzie dobrze, zobaczysz!
Pozostałym przesyłam wiruski i pozytywną energię*******************
alka89, zizia_a, olka30, Fidelissa, Laura, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Dziendobry Kobitki:)
Pogoda nie zachęca do wyjścia ale....dzisiaj jest piątek i
Mam zamiar na weekend zrobić ciasto z rabarbarem:)
Jutro jedziemy do Mielca w niedziele wracam. Jakaś autostradę skończyli wiec w 1 stronę 2,5h jakoś dam radę
Ania_84, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
CZesc dziewczynki
ja z kanapewczka i herbatka sie witam
Dzis pierwszy dzien bez kawy.mialam isc do gina ale nie poszlam... jajnik dzis zaczal fdokuczac..i nie wiem czy dobrze robe ze nie ide. ale to akurat czasowulki wiec moze dlatego boli... stwierdzilam ze to moja pierwsz a lekacja cierpliwosci i spokoju.. mamprzeczekac do pon lub wtorku i wtedy sobie pojde jakbyb barziej bolalozeby nie swirowac ze cos tam sie dzieje
Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
A ja się nie nastawiam zupełnie, nawet mi się nie chce starać, żyję już tą laparoskopią..
Wczoraj znalazłam moje TK jamy brzusznej z 2012 r. i tam już pisało podejrzenie torbielowatości jajników i zrostów w macicy, byłam z tym wtedy pierwszy raz u dr O. i to olał wtedy.. Dwa lata.. Beczeć się mi chce i tyle.. -
ola trzymaj sie...
same musimy pilnowac wynikow......to straszne
ja chce takiego lekarza rodzinnego jak kiedyś byli
wszystko wiedzial o calej rodzinie i dziecku od małego
zależało mu...
a teraz biegasz od jednego do drugiego...
jaki to ma sens????Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj zazartowalam do meza ze moze sprawimy naszej Kami rodzenstwo
A ten do mnei ze ok
no i sie zastanwiamy nad adopcja drugeij kotki
Kotka Ewelinkaokolo roczna - zuka domku niewychodzacego
Kotka druga - syberyjskatak samo jak Ewelinka do nie wychodzacego domku 2 letnia
Natka098, Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:A ja się nie nastawiam zupełnie, nawet mi się nie chce starać, żyję już tą laparoskopią..
Wczoraj znalazłam moje TK jamy brzusznej z 2012 r. i tam już pisało podejrzenie torbielowatości jajników i zrostów w macicy, byłam z tym wtedy pierwszy raz u dr O. i to olał wtedy.. Dwa lata.. Beczeć się mi chce i tyle.. -
Magdas wrote:ja bym brała obie
cudne są
bo jest po przejsciach .. tyle ze spoz a Kielc.. podobno jest kochana .. lasi sie
i jest czysta
A ta druga wczoraj sie pojawilo oglaszenie .. 2 lataka- ale wiem ze ta druga ma wieksze szanse na adopcje u ludzi.. bo ludzie zesciej adoptuja takie kotki..a dachwe nie koniecznie szczegolnie po przejsciach -
Hej jest tu ktos?
Przyszlam powiedziec ze kolejny - widzialam dzis:( tak ze juz sie poddaje i czekam na @,moze byl bezowulacyjny...
Macierzanko jestes kochana,ze chcesz mi sil dodac:)poprostu odpuszczam kolejny cykl,a w czerwcu maz pojdzie na te badania,bo ten miesiac mamy zwariowany,wiec stwierdzilismy ze odpuscimy...
I od dzis zmieniam myslenie...bede sie modlic o to zeby zajsc chociaz do konca roku...
Pozdrawiam Was kochane moje♡.♡Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość