Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:własnie ja tez bym wziela obie.. Ewelinka.. czeka na dom juz pol roku.. i juz kiedys patrzylam zeby ja wziasc
bo jest po przejsciach .. tyle ze spoz a Kielc.. podobno jest kochana .. lasi sie
i jest czysta
A ta druga wczoraj sie pojawilo oglaszenie .. 2 lataka- ale wiem ze ta druga ma wieksze szanse na adopcje u ludzi.. bo ludzie zesciej adoptuja takie kotki..a dachwe nie koniecznie szczegolnie po przejsciachja raczej też bym wzieła dachowca z tego względu,że ma mniejsze szanse na adopcję
a jest śliczna taki wzrok ma fajny
Ania_84, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Maniuś wrote:Hej jest tu ktos?
Przyszlam powiedziec ze kolejny - widzialam dzis:( tak ze juz sie poddaje i czekam na @,moze byl bezowulacyjny...
Macierzanko jestes kochana,ze chcesz mi sil dodac:)poprostu odpuszczam kolejny cykl,a w czerwcu maz pojdzie na te badania,bo ten miesiac mamy zwariowany,wiec stwierdzilismy ze odpuscimy...
I od dzis zmieniam myslenie...bede sie modlic o to zeby zajsc chociaz do konca roku...
Pozdrawiam Was kochane moje♡.♡powodzenia
i trzymam kciuki wiem,że kolejny raz - dołuje ale będzie dobrze
zobaczysz
Maniuś lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:Hej jest tu ktos?
Przyszlam powiedziec ze kolejny - widzialam dzis:( tak ze juz sie poddaje i czekam na @,moze byl bezowulacyjny...
Macierzanko jestes kochana,ze chcesz mi sil dodac:)poprostu odpuszczam kolejny cykl,a w czerwcu maz pojdzie na te badania,bo ten miesiac mamy zwariowany,wiec stwierdzilismy ze odpuscimy...
I od dzis zmieniam myslenie...bede sie modlic o to zeby zajsc chociaz do konca roku...
Pozdrawiam Was kochane moje♡.♡Maniuś lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:no to sama sobie odpowiedziałaś
ja raczej też bym wzieła dachowca z tego względu,że ma mniejsze szanse na adopcję
a jest śliczna taki wzrok ma fajny
-
Ania_84 wrote:szczegolnie ze ta Ewelinka jest bardzo podobna do kotki "ropki" mojego meza kiedy jeszcze nie bylismy malzenstwem i ona mu zaginela ;/ i strasznie za nia teskni
Ania_84 lubi tę wiadomość
Tak sobie myślę gdzie sie podziała Malinowa?
i Lena coś się obija i nie pisze
i Monia wczoraj zamilkła mam nadzieje,że nie ma nam za złe tego co napisałyśmy
Z. lubi tę wiadomość
sporo dziewczyn gdzieś zniknęło... Malinowa, Czarna, Rudasek, Lena, Żabka, Bursztyna, Groszek, Potforzasta... i kilka których już nie zliczę...
Gdzie jesteście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 11:12
Macierzanka:), dżona, Bursztynka lubią tę wiadomość