Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
no to sama sobie odpowiedziałaśAnia_84 wrote:własnie ja tez bym wziela obie.. Ewelinka.. czeka na dom juz pol roku.. i juz kiedys patrzylam zeby ja wziasc
bo jest po przejsciach .. tyle ze spoz a Kielc.. podobno jest kochana .. lasi sie
i jest czysta
A ta druga wczoraj sie pojawilo oglaszenie .. 2 lataka- ale wiem ze ta druga ma wieksze szanse na adopcje u ludzi.. bo ludzie zesciej adoptuja takie kotki..a dachwe nie koniecznie szczegolnie po przejsciach
ja raczej też bym wzieła dachowca z tego względu,że ma mniejsze szanse na adopcję
a jest śliczna taki wzrok ma fajny
Ania_84, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
a może za wcześnie na test ? a wiesz,że jak się odpuszcza to wtedy coś się zadziejeManiuś wrote:Hej jest tu ktos?
Przyszlam powiedziec ze kolejny - widzialam dzis:( tak ze juz sie poddaje i czekam na @,moze byl bezowulacyjny...
Macierzanko jestes kochana,ze chcesz mi sil dodac:)poprostu odpuszczam kolejny cykl,a w czerwcu maz pojdzie na te badania,bo ten miesiac mamy zwariowany,wiec stwierdzilismy ze odpuscimy...
I od dzis zmieniam myslenie...bede sie modlic o to zeby zajsc chociaz do konca roku...
Pozdrawiam Was kochane moje♡.♡
powodzenia
i trzymam kciuki wiem,że kolejny raz - dołuje ale będzie dobrze
zobaczysz
Maniuś lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Manius kochana główka do góry uda Wam sie zobaczysz..ale jelsi to nie ciaza to jesli przekroczy 40 dni to lepiej moze idz do lekarza zeby wywolac bo po co sie meczyc a bezowulacyjne moga sie rpzeciagac ;/Maniuś wrote:Hej jest tu ktos?
Przyszlam powiedziec ze kolejny - widzialam dzis:( tak ze juz sie poddaje i czekam na @,moze byl bezowulacyjny...
Macierzanko jestes kochana,ze chcesz mi sil dodac:)poprostu odpuszczam kolejny cykl,a w czerwcu maz pojdzie na te badania,bo ten miesiac mamy zwariowany,wiec stwierdzilismy ze odpuscimy...
I od dzis zmieniam myslenie...bede sie modlic o to zeby zajsc chociaz do konca roku...
Pozdrawiam Was kochane moje♡.♡
Maniuś lubi tę wiadomość
-
szczegolnie ze ta Ewelinka jest bardzo podobna do kotki "ropki" mojego meza kiedy jeszcze nie bylismy malzenstwem i ona mu zaginela ;/ i strasznie za nia teskniMagdas wrote:no to sama sobie odpowiedziałaś
ja raczej też bym wzieła dachowca z tego względu,że ma mniejsze szanse na adopcję
a jest śliczna taki wzrok ma fajny 
-
no to bierzcie EwelinkęAnia_84 wrote:szczegolnie ze ta Ewelinka jest bardzo podobna do kotki "ropki" mojego meza kiedy jeszcze nie bylismy malzenstwem i ona mu zaginela ;/ i strasznie za nia teskni

Ania_84 lubi tę wiadomość
Tak sobie myślę gdzie sie podziała Malinowa?
i Lena coś się obija i nie pisze
i Monia wczoraj zamilkła mam nadzieje,że nie ma nam za złe tego co napisałyśmy
Z. lubi tę wiadomość
sporo dziewczyn gdzieś zniknęło... Malinowa, Czarna, Rudasek, Lena, Żabka, Bursztyna, Groszek, Potforzasta... i kilka których już nie zliczę...
Gdzie jesteście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 11:12
Macierzanka:), dżona, Bursztynka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH