Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusia spokojnie, ja też wczoraj byłam u gin ze spóźniającą się i też tempka 37 itp. i mówiła też,że nie zawsze od razu wykrywa, to się tyczy 28 dniowych cykli
główka do góry :*
Misty ale Cie jutro piękny dzień czekapowodzenia :*
cześć wszystkim smutaskom ;*Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzawsze przed @ bolal mnie brzuch pare dni wcześniej przestawalo na 2dni i byla @ a teraz boli mnie nawet dzisiaj
piersi sa nie do dotkniecia
nie chce robić sobie nadzieiniech @ przylazi jak ma !!!
przedszkolanka my prawie w tym samym czasie slub bralysmy
widzialam dzisiaj 2 bociany w drodze do szpitala
czy to byl jakiś znak??? jeden stał tak blisko ze jwdna noga na drodze -
nick nieaktualny
-
wiesz co, ja postanowiłam że co ma być to będzie, a my i tak tego nie zmienimy
poprostu zajmuje sobie tak dzień że nawet nie mam czasu myśleć
zresztą nawet się specjalnie nad tym nie zastanawiam powiem Ci szczerze
Z. lubi tę wiadomość
-
zrobiłam test owu... po 6 minutach wynik negat i wsadziłam go do szafki. no i po godzinie patrze a tu pozyt. jutro juz apewno wiarygodznie będzie pozytywny. Do boju.
Jeszcze udowodnie, że mogę miec dzieci. no to luz...alka89, Delia, Z. lubią tę wiadomość
-
Anusia Przedszkolanka ma racje..
Teraz juz i tak na to nie wplyniesz.. w zaden sposob trzeba po porstu poczekac..
Monia do boju
A ja własnie odczulam moj jajnik od dwoch dni i czuje ze to czas owulkowy bo mam mega chcice..a meza nie ma .. aaaaaaa!!!!!!!
siedze w prcy i zamiast myslec o pracy to mysle op pozycjach i mezuprzedszkolanka:), XxMoniaXx, alka89, Delia, Z. lubią tę wiadomość
-
własnie dostalam kase wiec po pracy ide sobie upic sexi bielzne
rzedszkolana trukawki dobry motyw
ooo juz mampomysla.. jak wroci zadzwonie do niego z gory ze mi sie prysznc popsul i zeby przyszedlhahaha
przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
noo moje truskawy zaczynaja kwitnac
Ale juz niedlugo i bedzie podacie rade zagryziecie zabkia poziej nadrobicie
-
Melula wrote:sporo dziewczyn gdzieś zniknęło... Malinowa, Czarna, Rudasek, Lena, Żabka, Bursztyna, Groszek, Potforzasta... i kilka których już nie zliczę...
Gdzie jesteście?Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
kurde wlasnie na bocianie dziewczyny mi napisaly ze do tych badan klinicznych trzeba miec min 3mln plemnikow w nasieniu .. wiec dupa ;/
-
nick nieaktualny
-
Wiem Aneczko.. sami jestesmy w zawieszeniu i wiemjak to jest meczace.. ale spokojnie..moz ewlasnie przez stres blokujesz tez przyjscie @
sprobuj sie torche zrelaksowac.. moze jakie domowe mini spa ??
bedzie dobrze zobaczysz -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Aaaaa..zanudze sie ..tv nie dziala leje jak cholera.. cale szzcesie wyszlam o dobrej godzinie ..
ufff
może chcesz z nudów u mnie posprzątać?
ja mam dzisiaj ciężki dzieńwróciłam z pracy i nie chce mi się ruszyć ;(
gin dał mi skierowanie na tsh i prolaktyne
mam skontrolowaćAnia_84 lubi tę wiadomość