Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na USG lekarz potwierdził ciążę, a beta
Odpowiedz

Na USG lekarz potwierdził ciążę, a beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • aszin Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2024, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    Beta mogla ruszyć i spaść. Ja w 2018 miałam pęcherzyk, potwierdzona ciążę na usg a beta byla ujemna bo zwyczajnie jak ją zrobiłam, to już spadła 😉
    Jeśli robiłaś betę po iluś dniach, to możliwe, ale Furioza robiła ja na drugi dzien po USG 😉 Poza tym wcześniej testy ciążowe również były negatywne.

Starania od 08.2023
    03.2024 💔

♀ Hashimoto, trombofilia | AMH 5,1
    ♂ Oligoteratozoospermia

01.2026 ICSI – 14 🥚 ➝ 11MII ➝ 6 zapł. ➝ 2 ❄️ + 1 ⏳+ 1 świeżaczek 🌱

24.01.2026 ET 5.1.1 🍀🍍
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2024, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ffajnalaura wrote:
    A co jeżeli się się pojawi po 7 dniach ? Wtedy mój cykl będzie co 40 dni bo tak za chwilę będzie
    Moje cykle są 31-33 dni

Dla mnie jeden taki cykl nie byłby zadna anomalia.
    Tak jak pisalam, mogla sie przesunąć owulacja albo mogl być cykl bezowulacyjny (one potrafią byc naprawdę długie). Jesli kolejny będzie w granicach normy to okej.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ