X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na USG lekarz potwierdził ciążę, a beta
Odpowiedz

Na USG lekarz potwierdził ciążę, a beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • aszin Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2024, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    Beta mogla ruszyć i spaść. Ja w 2018 miałam pęcherzyk, potwierdzona ciążę na usg a beta byla ujemna bo zwyczajnie jak ją zrobiłam, to już spadła 😉
    Jeśli robiłaś betę po iluś dniach, to możliwe, ale Furioza robiła ja na drugi dzien po USG 😉 Poza tym wcześniej testy ciążowe również były negatywne.

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

3 stymulacje Clostilbegyt ✖️

👩
    ✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻
    ✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
    ✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp

🔜 Konsultacja andrologiczna
    IVF?

Staję na głowie, by lecieć do chmur
    Do licha, spadam znów w dół
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2024, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ffajnalaura wrote:
    A co jeżeli się się pojawi po 7 dniach ? Wtedy mój cykl będzie co 40 dni bo tak za chwilę będzie
    Moje cykle są 31-33 dni

Dla mnie jeden taki cykl nie byłby zadna anomalia.
    Tak jak pisalam, mogla sie przesunąć owulacja albo mogl być cykl bezowulacyjny (one potrafią byc naprawdę długie). Jesli kolejny będzie w granicach normy to okej.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ