Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Dzień dobry dziewczyny 🥰
Na początku chciałabym złożyć najpiękniejsze życzenia @CoffeeDream 😘 oby Twoje marzenia się spełniły i to jest najszybciej 🥰 życzę dużo zdrówka I upragnionego bobaska ❤🥳
Jeśli chodzi o mój test to przeczucia mnie nie myliły
Na razie nikomu nie mówiłam bo jeszcze za słabo widać nie robię beta na razie bo nie mam kiedy , poczekam aż test będzie ciemniał i zrobię badanie w środę czyli wtedy kiedy powinien przyjść okres bo tylko wtedy mam czas tak naprawdę, a do lekarza zapisze się jak beta będzie 😁 dziękuję za kciuki ❤ jestem dobrej myśli i nie nakręcam się tak jak przy pierwszej ciąży 😅
Zimozielona pokaż swój test ! 😘 u mnie wczoraj był bledszy a dziś już mocniej widać 🙂
No i NIE POLECAM testeo bo na nich nic nie widać na razie a na pinku tak 🙂🤭
Dzisiaj 9dpo 😅
Miłego dnia wszystkim ❤
Pati, tak się cieszę! Gratulacje! ♥️😘Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Na początku chciałabym złożyć najpiękniejsze życzenia @CoffeeDream 😘 oby Twoje marzenia się spełniły i to jest najszybciej 🥰 życzę dużo zdrówka I upragnionego bobaska ❤🥳
Na razie nikomu nie mówiłam bo jeszcze za słabo widać nie robię beta na razie bo nie mam kiedy , poczekam aż test będzie ciemniał i zrobię badanie w środę czyli wtedy kiedy powinien przyjść okres bo tylko wtedy mam czas tak naprawdę, a do lekarza zapisze się jak beta będzie 😁 dziękuję za kciuki ❤ jestem dobrej myśli i nie nakręcam się tak jak przy pierwszej ciąży 😅
Zimozielona pokaż swój test ! 😘 u mnie wczoraj był bledszy a dziś już mocniej widać 🙂
Dzisiaj 9dpo 😅
Miłego dnia wszystkim ❤Pati2804, ultramaryna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Wspaniale się wpisuje ⏸️, czuję się jak ciotka chrzestna tego sukcesu🥰
Kto da więcej?Pati2804, notsobadd, Suzie, CoffeeDream, elektro96, kopytko, Liyss🧚🏻, ultramaryna_, KejtKa, Malamia, ellevv, Mandzia1995, AnitaK, Zbuntowana lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Jesteście kochane 🥺 wzruszyłam się i dziękuję ❤
Trzymam za Was kciuki teraz mocno ✊🍀Sosenka93, Prezesoowa, CoffeeDream, Leśneintro, elektro96, ultramaryna_, KejtKa, Malamia, AnitaK, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj 9dpo 😅
Miłego dnia wszystkim ❤Pati2804 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage -
...
Dzisiaj 9dpo 😅
Miłego dnia wszystkim ❤
Pati gratulację dzisiaj z rana oglądałam Twój wykres i myślę, że coś z tego będzie i proszę :*
No piękny początek miesiąca
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
@Prezesoowa @Lyiss @monka@Nieprzejrzysta @Suzie @Sosenka93 @A.30 @Mandzia1995 @notsobadd @Zimozielona @Lesneintro @Platynova55 @Mandzia1995 @Olalee @Pati2804 @Chmurka21@Kejtka @Fermina
Kochane, dziękuję Wam z całego serduszka ❤️ bardzo, bardzo 😘 Wzruszam się od samego rana 🥹 Te urodziny jakoś mnie nie cieszą, ale tak myślałam, że tak będzie. No, ale najważniejsze, że jest zdrowie, bliscy i oby ze mną były jak najdłużej ✊🥰 Doceniam to co mam! 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca, 08:21
notsobadd, Prezesoowa, Suzie, Pati2804, Chmurka21, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
Zimozielona wrote:No ja dziś zrobiłam kolejny. 10dpo i akurat trafiłam na oszukanca. Beznadzieja. Cień cienia na facelle steumieniowym. Więc werdykt dał PINK oraz test z action. Na pinku nic nie ma a na action niby coś się przebija ale to testowa bo z action te testowe wychodzą.
Powoli tracę już nadzieję na ten cykl.
Edit: powtórzyłam facelle strumieniowy i cały czas się trzyma ten cień.
Wywalone do kosza 4 testy w jeden ranek🤣
A reszta jak? Pati?
Facelle strumieniowy możesz otworzyc bedzie lepiej widoczny.CoffeeDream, Pati2804 lubią tę wiadomość
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
Pati2804 wrote:Jesteście kochane 🥺 wzruszyłam się i dziękuję ❤
Trzymam za Was kciuki teraz mocno ✊🍀
Przytulam Cię mocno Kochana :* cieszę się przeogromnie :*Pati2804 lubi tę wiadomość
@coffedream wszystkiego najsłodszego. Warto w taki dzień zrobić coś tylko dla siebie
CoffeeDream, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
ultramaryna_ wrote:Jak obawiasz się o regularność to może rozważysz femSense? 😉 Ja używałam w zeszłym cyklu i działa, nie oszukuje 🤭😝
Pomyślę nad tym jak się nie uda na razie to liczę na zapał męża w marcu i jak chociaż to się uda to zaliczę miesiąc do udanychChmurka21, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Dzień dobry dziewczyny 🥰
Dzisiaj 9dpo 😅
Miłego dnia wszystkim ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca, 08:27
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Wpisuję na wolnego strzelca, może cykl zacznie się normować i uda Ci się testować w marcu trzymam kciuki :*
Dzień dobry w piąteczek 🙌
Dziękuję za wsparcie 🥰
Rozmawiałam z moim narzeczonym o badaniu nasienia, najpierw zareagował, a że po co, przecież on zdrowy 😅 i to było wieczorem, ale następnego dnia, zadzwonił do mnie z pracy i mówi, że jednak się przebada, żebyśmy byli pewni, że wszystko jest okej 🩷Pati2804, Prezesoowa, CoffeeDream, notsobadd, Monk@, Leśneintro, ultramaryna_, PaulaG lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Dzisiaj 9dpo 😅
Miłego dnia wszystkim ❤
Gratuluję pięknego wyniku 🥰🥰🥰🥰Pati2804 lubi tę wiadomość
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
@CoffeeDream Wszystkiego co najlepsze i żeby się spełniły Twoje marzenia 🩷💙Pati2804, CoffeeDream lubią tę wiadomość
♀️28
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Prezesoowa wrote:Wspaniale się wpisuje ⏸️, czuję się jak ciotka chrzestna tego sukcesu🥰
Kto da więcej?
Uważaj, bo jeszcze w prezenty Cię wrobią.Prezesoowa, Pati2804, notsobadd, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
listopad - badania krwi -
Majlen wrote:Dzień dobry w piąteczek 🙌
Dziękuję za wsparcie 🥰
Rozmawiałam z moim narzeczonym o badaniu nasienia, najpierw zareagował, a że po co, przecież on zdrowy 😅 i to było wieczorem, ale następnego dnia, zadzwonił do mnie z pracy i mówi, że jednak się przebada, żebyśmy byli pewni, że wszystko jest okej 🩷Majlen lubi tę wiadomość
-
Eniana wrote:Ej 10dpo to jeszcze wcześnie i mogą być takie cienie. Mi na tym teście też wyszedł raz taki niejednoznaczny cień i beta była wtedy 4 z groszami wiec nawet taka wartość wykrył. Pinkiem si÷ bym nie przejmowała bo one są jak rolercoster. Na spokojnie do powtórzenia jutro i powinno być wszystko jasne. Warto robić tem san test żeby widzieć czy ciemnieje. Najlepiej zrobić zdjęcie w nasłonecznionym miejscu w czasie odczytu i potem porównać.
Facelle strumieniowy możesz otworzyc bedzie lepiej widoczny.