Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pięknie się zaczął ten marzec 🥹
Pati2804, AnitaK lubią tę wiadomość
12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam. -
Zimozielona wrote:No to faktycznie klapa. Bo wyrąbałam w złości do kosza z fusami od kawy. Tak się zryczalam ze masakra. Zrobię facelle strumieniowy jeszcze raz żeby zdjęcie zrobić.
Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dzień dobry dziewczyny 🥰
Na początku chciałabym złożyć najpiękniejsze życzenia @CoffeeDream 😘 oby Twoje marzenia się spełniły i to jest najszybciej 🥰 życzę dużo zdrówka I upragnionego bobaska ❤🥳
Jeśli chodzi o mój test to przeczucia mnie nie myliły
Na razie nikomu nie mówiłam bo jeszcze za słabo widać nie robię beta na razie bo nie mam kiedy , poczekam aż test będzie ciemniał i zrobię badanie w środę czyli wtedy kiedy powinien przyjść okres bo tylko wtedy mam czas tak naprawdę, a do lekarza zapisze się jak beta będzie 😁 dziękuję za kciuki ❤ jestem dobrej myśli i nie nakręcam się tak jak przy pierwszej ciąży 😅
Zimozielona pokaż swój test ! 😘 u mnie wczoraj był bledszy a dziś już mocniej widać 🙂
No i NIE POLECAM testeo bo na nich nic nie widać na razie a na pinku tak 🙂🤭
Dzisiaj 9dpo 😅
Miłego dnia wszystkim ❤Pati2804 lubi tę wiadomość
👩28
👨31
💒2018
🤱🧑🍼2019 Amelia
Starania wrzesień 2023 -
@Coffee spełnienia marzeń ❤️😊
@Pati dziękujemy za dobrze ropoczety marzec 😁 gratulacje ❤️
@Zimozielona glowa do góry i na spokojnie do powtórzenia test. Jesteśmy z Toba i trzymamy kciuki 🤞😚
Miłego dnia wszystkim 🌞😊Pati2804, ultramaryna_, CoffeeDream lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
Na początku chciałabym złożyć najpiękniejsze życzenia @CoffeeDream 😘 oby Twoje marzenia się spełniły i to jest najszybciej 🥰 życzę dużo zdrówka I upragnionego bobaska ❤🥳
Na razie nikomu nie mówiłam bo jeszcze za słabo widać nie robię beta na razie bo nie mam kiedy , poczekam aż test będzie ciemniał i zrobię badanie w środę czyli wtedy kiedy powinien przyjść okres bo tylko wtedy mam czas tak naprawdę, a do lekarza zapisze się jak beta będzie 😁 dziękuję za kciuki ❤ jestem dobrej myśli i nie nakręcam się tak jak przy pierwszej ciąży 😅
Zimozielona pokaż swój test ! 😘 u mnie wczoraj był bledszy a dziś już mocniej widać 🙂
Dzisiaj 9dpo 😅
Miłego dnia wszystkim ❤
@Pati Gratulacje, piękna kreska 😍Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za miłe słowa. Ja już znam ten scenariusz. Więc zamawiam NAC i tyle. Jest mi dziś po prostu smutno. Odechciało mi się testowania na maksa. Zawsze jest taki w cyklu jeden dzień ze po prostu do płaczu. No i dziś taki dzień. We wszystkich ciążach donoszonych czy poronionych już 10dpo było widać.
Trudno, może się wyrobię na testowanie na koniec miesiąca. Poczekam do niedzieli i zrobię wieczorem w niedzielę test przed odstawieniem dupka i tyle.
Bardzo się Pati cieszę z Twojego sukcesu! Trzymam kciuki żeby szybko kropek rósł!
Wracam do wiru pracy bo to mi wychodzi najlepiej;)
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Pati, tak czułam ! Wzruszyłam się 😭😭😭 Gratuluję Ci, kochana!
Coffee, najlepsze życzenia urodzinowe! Niech spełniają się Twoje marzenia, szczególnie te o dzieciątku !Prezesoowa, Pati2804, ultramaryna_, CoffeeDream, Zbuntowana lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
@CoffeeDream wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń, dużo zdrowia i samych radości ❤️🎉💐Fermina, Prezesoowa, Pati2804, ultramaryna_, CoffeeDream, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Dzisiaj 9dpo 😅
Miłego dnia wszystkim ❤
jaaaaacie jak to robi dzień!♥️ jak to się dzieje że tak cieszę się szczęściem osoby której nie znam? kazdy wasz pozytywny test to banan na mojej twarzy 🥰 ssuuuupeeer!!!!!!!!Pati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
Dzień dobry dziewczyny ☺️
@Pati gratuluję ❤️ piękne wieści z rana
@Coffee spełnienia marzeń ❤️
U mnie dziś 10dc. Od rana zauważam płodny śluz, więc wszystko idzie w dobrym kierunku 😊
Miłego dnia 🌼Prezesoowa, Pati2804, ultramaryna_, CoffeeDream, Malinowysorbet, AnitaK lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:Dzieki dziewczyny za miłe słowa. Ja już znam ten scenariusz. Więc zamawiam NAC i tyle. Jest mi dziś po prostu smutno. Odechciało mi się testowania na maksa. Zawsze jest taki w cyklu jeden dzień ze po prostu do płaczu. No i dziś taki dzień. We wszystkich ciążach donoszonych czy poronionych już 10dpo było widać.
Trudno, może się wyrobię na testowanie na koniec miesiąca. Poczekam do niedzieli i zrobię wieczorem w niedzielę test przed odstawieniem dupka i tyle.
Bardzo się Pati cieszę z Twojego sukcesu! Trzymam kciuki żeby szybko kropek rósł!
Kochana ja nadal trzymam kciuki, żeby u Ciebie ten cykl zakończył się ciążą, ale jeśli jednak się nie uda to nie zastanawiałaś się nad poszerzeniem diagnostyki?
Co cykl masz pozytywne testy, na pewno istnieje jakiś powód, dla którego to tak kończy się zdecydowanie za wcześnieultramaryna_ lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Pati2804 wrote:Super że narzeczony się zdecydował 😘 na pewno zrozumiał że to dla dobra sprawy takie badanie 🙂 daj znać na kiedy mamy trzymać kciuki za wyniki ✊
Jeszcze nie kontaktowaliśmy się z tą placówką, myślę że dopiero w przyszłym tygodniu to zrobimy. Dam znać jak już będzie ustalony dzień 😊Pati2804 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Dziewczyny, co sądzicie o inozytolu? Na Instagramie ciągle mi się przewija, a ja do końca nie wiem co to jest.👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
listopad - badania krwi -
Zimozielona wrote:Dzieki dziewczyny za miłe słowa. Ja już znam ten scenariusz. Więc zamawiam NAC i tyle. Jest mi dziś po prostu smutno. Odechciało mi się testowania na maksa. Zawsze jest taki w cyklu jeden dzień ze po prostu do płaczu. No i dziś taki dzień. We wszystkich ciążach donoszonych czy poronionych już 10dpo było widać.
Dziękuję, jesteś kochana 🥺 ❤ -
Pati2804 wrote:Jesteście kochane 🥺 wzruszyłam się i dziękuję ❤
Trzymam za Was kciuki teraz mocno ✊🍀
Pati, po cichu gratuluję❤️ Kreska wygląda naprawdę obiecująco🍀 Trzymam kciuki za jeszcze ciemniejsząPati2804 lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Vienna wrote:Dzień dobry dziewczyny ☺️
@Pati gratuluję ❤️ piękne wieści z rana
@Coffee spełnienia marzeń ❤️
U mnie dziś 10dc. Od rana zauważam płodny śluz, więc wszystko idzie w dobrym kierunku 😊
Miłego dnia 🌼Vienna lubi tę wiadomość
-
Pati, to nie mogło się skończyć inaczej, gratulacje 😍
Pati pięknie rozpoczęłaś ten marzec! Oficjalnie otworzyłaś ten miesiąc 👏🌸Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰