Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Miś wrote:Super! Który dpo?
14dpo
cykle 31 dniowe owulka 18dc.
Jutro napisze co dodałam do mojej suplementacji bo było tego duuużo. Może komuś pomoże.
Speranza :), Liyss🧚🏻, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Bee90 wrote:
Gratulacje! :* Piękna kreska! -
Suzie wrote:Śmiejecie się z kory dębu, a ona bardzo pomogła mojej siostrze po porodzie 😅
Ja nie śmieje się z samych właściwości kory dębu 😄 może źle to zabrzmiało. Rozśmieszyło mnie tylko to w tym kontekście.
@Fermina oczywiście bez urazy 🙈🌸Rozumiem Twój problem i jak najbardziej mam nadzieję, że ulży Tobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 21:59
Fermina, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wow, gratulacje! 🍀To teraz musisz dać nam się poznać koniecznie 😊
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
A dziękuję tak bam serię egzaminow zawodowych teraz że masakra i jeszcze to poskube choroby jedna po drugiej...ehhh a dziękuję...CoffeeDream wrote:Jejku, dużo zdrówka i cierpliwości dla Was 🫂
Jakiś egzamin zawodowy? Przypomnisz? Gratulacje oczywiście! 🌸
CoffeeDream lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Super Pati tak bardzo się cieszę trzymam kciuki i chętnie takie wiruski przyjmę...Pati2804 wrote:Zgodnie z obietnicą wysyłam Wam kochane ciążowe wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 zarażajcie się wszystkie jak najszybciej 🥺✊🍀
Na wizycie okazało się że ginekolog w środku nie widział już w ogóle śladów krwi , na usg wszystko dobrze, ciałko krwotoczne dalej jest ale nie przeszkadza, czekamy aż się wchłonie, krwiaków żadnych nie ma , stwierdził że to plamienie to od nadżerki bo skoro w macicy czysto to musiała ona zawinić .
Nie słuchaliśmy serduszka ani nie liczyliśmy ilości, biło rytmicznie , sama widziałam, więc gin stwierdził że jest wszystko super 😊 założył mi już kartę ciąży i mówił że nie ma potrzeby żebym przyszła na wizytę 26 marca , mam ją odwołać i widzimy się 9 kwietnia 🙂
Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie, teraz jak już jest spokojna mogę dalej wspierać Was ❤🍀
Pati2804 lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Bee90 wrote:
Mamy to! -
CoffeeDream wrote:Ja nie śmieje się z samych właściwości kory dębu 😄 może źle to zabrzmiało. Rozśmieszyło mnie tylko to w tym kontekście.
@Fermina oczywiście bez urazy 🙈🌸Rozumiem Twój problem i jak najbardziej mam nadzieję, że ulży Tobie.
A okej, ale nie przejmuj się. Jak mi siostra o tym powiedziała to też myślałam, że żartuje, bo sobie wyobraziłam drzewo lesie i taka wielka oderwana korę 😂
CoffeeDream, Fermina, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bee90 wrote:
To te bliźniaki o których ktoś pisał...... gratulacje 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Fermina, pp2018 lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Cieszecsye że ok doczytałam... dziekuje przyda siePati2804 wrote:Zdrówka życzę dużo 😘
Tak u nas wszystko dobrze okazało się po wizycie 🙂
Pati2804 lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Hej dziewczyny, mam do polecenia książkę „książka O ciąży” napisana przez Michała Lipę i Nicolę Sochacki Wójcicka (mama ginekolog). Super się czyta, pomimo że molem książkowym nie jestem

Fermina, CoffeeDream, Leśneintro, Rachelka23, pp2018 lubią tę wiadomość
06-08.01.2023 - poronienie zatrzymane
07.10.2023 - operacja przegrody macicy (prywatnie)
29.01.2024 - ciąża biochemiczna -
CoffeeDream wrote:Ja nie śmieje się z samych właściwości kory dębu 😄 może źle to zabrzmiało. Rozśmieszyło mnie tylko to w tym kontekście.
@Fermina oczywiście bez urazy 🙈🌸Rozumiem Twój problem i jak najbardziej mam nadzieję, że ulży Tobie.
Absolutnie bez urazy! Przeczytałam jeszcze raz co napisałam i brzmiało, jakbym miała zamiar łazić po nocy po lesie i przesiadywać na przypadkowych pniach bez bielizny.
elektro96, Speranza :), Pati2804, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Gratulacjemięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Pati jak nie udzielam się tak mocno w tym miesiącu na wątku to przejrzałam strona po stronie z zaciśniętymi kciukami żeby było ok u Ciebie!
Ufff jak dobrze się skończyło!
U mnie za to raczej cykl stracony ale wzięłam dupka. Łamałam się czy warto skoro szans nie ma ale przynajmniej mi długofalowo pomoże przy następnych cyklach- tak mówił gin.
Strasznie mi przykro że straciliśmy ten cykl ale kto by się owulki w 8dniu cyklu spodziewał?
Wyjasnilam swoje żale mężowi że to nie fair w stosunku do mnie, ze to egoistyczne i biedny chodzi i przeprasza.
Wróciłam z podróży służbowej i biedny już mówi że to chodź bo może akurat ale powiedziałam że jak chce to z miłą chęcią ale jeśli myśli że może to coś da to już po akcji. Trochę celowo mu szpilkę dałam żeby pomyślał w następnym cyklu że jeśli chce dziecko to też musi trochę pomyśleć i się poświęcić i że gra z kolegami nie musi być na pierwszym miejscu akurat jak mam owulacje:)
Gdzieś jeszcze podświadomie wierzę że może jajeczko poczekało i że zdążyliśmy przez te 12h jego życia ale totalnie na luzie. Zrobię test ciążowy oczywiście ale nie będę robić od 3dpo
Fermina, Chmurka21, MummyYummy, Pati2804, nick nieaktualny, 2Monia2, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Bee90, gratulacje. Kolejne dwie kreseczki w naszej drużynie

Zimozielona, nieźle z tą owulką w 8 dc! Sama bym się nie spodziewała. Mam nadzieję, że jajeczko poczekało
Ja dziś byłam na usg przez te przedłużające się bóle prawego jajnika. Lekarz stwierdził, że jest ok i dodatkowo powiedział, żeby współżyć środa, czwartek, piątek i piątek/sobota przyjść, aby sprawdzić czy pęcherzyk pękł, więc się umówiłam na piątek, ale nie wiem czy przyjdę
Ale powiem szczerze, że śluz mam słaby, mało i kiepskiej jakości, ochoty brak. W pracy mega dużo roboty i bardzo dużo stresów będę mieć do świąt. Ech... no nic, nie myślę o tym cyklu już. Pewnie będę podglądać wasze dwie kreseczki co i raz
-
Bee90 wrote:
Gratulacje! 🙌🏻 🤩24 cs 🥹
🙋🏻♀️Endometrioza & adenomioza & PCOS & IO
🙎🏼♂️Znacznie obniżone parametry & IO
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Brałaś jakieś leki, że owulacja tam wcześnie? :oZimozielona wrote:Pati jak nie udzielam się tak mocno w tym miesiącu na wątku to przejrzałam strona po stronie z zaciśniętymi kciukami żeby było ok u Ciebie!
Ufff jak dobrze się skończyło!
U mnie za to raczej cykl stracony ale wzięłam dupka. Łamałam się czy warto skoro szans nie ma ale przynajmniej mi długofalowo pomoże przy następnych cyklach- tak mówił gin.
Strasznie mi przykro że straciliśmy ten cykl ale kto by się owulki w 8dniu cyklu spodziewał?
Wyjasnilam swoje żale mężowi że to nie fair w stosunku do mnie, ze to egoistyczne i biedny chodzi i przeprasza.
Wróciłam z podróży służbowej i biedny już mówi że to chodź bo może akurat ale powiedziałam że jak chce to z miłą chęcią ale jeśli myśli że może to coś da to już po akcji. Trochę celowo mu szpilkę dałam żeby pomyślał w następnym cyklu że jeśli chce dziecko to też musi trochę pomyśleć i się poświęcić i że gra z kolegami nie musi być na pierwszym miejscu akurat jak mam owulacje:)
Gdzieś jeszcze podświadomie wierzę że może jajeczko poczekało i że zdążyliśmy przez te 12h jego życia ale totalnie na luzie. Zrobię test ciążowy oczywiście ale nie będę robić od 3dpo