Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Nie chce nic mówić ale wygląda to ciekawie 😘
A dziękuję dobrze 😘 wieczorem jeszcze trochę brudzilam jak się okazało ale teraz byłam w toalecie i jest czysto 🙂 trochę mnie podbrzusze pobolewało ale chyba takie uroki niestety 🙈 muszę się przyzwyczaić i mam zamiar odpoczywać ile się da ! 🙂
A Ty oprócz tego co zauważyłam to jak się czujesz ? 😘
Cieszę się, że podchodzisz do tego z większym spokojemodpoczywaj dużo :*
A dziś rano wstałam z uczuciem, że to jednak nic z tego i że na kolejny cykl zamawiam termometr, bo i tak codziennie wstaje o podobnej porzePati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Prezesowa, ktoś napisał, że testujesz w pierwszy dzień wiosny a to dziś nie jest pierwszy dzień wiosny?🙈
Dziś astronomiczna, jutro kalendarzowa - przez wiele lat to był mój najszczęśliwszy dzień w roku, dlatego tak się zapisałam, chociaż ciut za wcześnieale to nic, mam szafkę pełną testów to będę sikać do okresu 😂
Pati2804, KsiążkowaEmilka, notsobadd, KejtKa, pp2018, Paima, Leśneintro, Malinowysorbet, CoffeeDream, MummyYummy, elektro96, Liyss🧚🏻, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Cieszę się, że podchodzisz do tego z większym spokojem
odpoczywaj dużo :*
A dziś rano wstałam z uczuciem, że to jednak nic z tego i że na kolejny cykl zamawiam termometr, bo i tak codziennie wstaje o podobnej porze
Zamów, zamów..🙂 Mój też teraz leży w szufladzie nieużywany 😁Prezesoowa, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
dzień dobry wszystkim rannym i nie-rannym ptaszkom 🤪 muszę Wam pokazać jakie niebo dziś mnie powitało jak otworzyłam oczy
Chciałam Was prosić o kciukasy dzisiaj. Idę ponowić wynik wit. B12, dłużej nie wytrzymam, bo za bardzo się stresuję. Mam ogromną nadzieję, że spadło 🥹Prezesoowa, Daga121222, Pati2804, KejtKa, Smerfetkaa, KsiążkowaEmilka, pp2018, Majuna, Leśneintro, Fermina, Malinowysorbet, Speranza :), CoffeeDream, MummyYummy, Vienna, elektro96, Liyss🧚🏻, ellevv, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnynotsobadd wrote:
Przepiękny widok, aż chce się żyć, prawda?
Trzymam kciuki za wyniki :* daj znać jak je tylko dostaniesz :*notsobadd lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Mamy wiosnę 🌸
Prezesoowa, Pati2804, Smerfetkaa, Majuna, CoffeeDream, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
nick nieaktualnySparky wrote:Bee90, ale super! Gratulacje i kciuki 🤞🏼🍀😍
Notsobadd piękne widoki 🥰 trzymam kciuki za badanie 🤞🏼🍀
Tak sobie dzisiaj myślałam, że duża część naszych Mamuś się nie odzywa - jak się czujesz Kochana?Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Przepiękny widok, aż chce się żyć, prawda?
Trzymam kciuki za wyniki :* daj znać jak je tylko dostaniesz :*
Wyskoczyłam dzisiaj z jakąś nową energią, wierzę że to słonko mi przyniesie szczęście. Choć samochód cały zamarznięty, więc wiosna sobie robi jaja 😂🥶Prezesoowa, Pati2804, KsiążkowaEmilka, Malinowysorbet, MummyYummy, Sparky, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Zgodnie z obietnicą wysyłam Wam kochane ciążowe wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 zarażajcie się wszystkie jak najszybciej 🥺✊🍀
Na wizycie okazało się że ginekolog w środku nie widział już w ogóle śladów krwi , na usg wszystko dobrze, ciałko krwotoczne dalej jest ale nie przeszkadza, czekamy aż się wchłonie, krwiaków żadnych nie ma , stwierdził że to plamienie to od nadżerki bo skoro w macicy czysto to musiała ona zawinić .
Nie słuchaliśmy serduszka ani nie liczyliśmy ilości, biło rytmicznie , sama widziałam, więc gin stwierdził że jest wszystko super 😊 założył mi już kartę ciąży i mówił że nie ma potrzeby żebym przyszła na wizytę 26 marca , mam ją odwołać i widzimy się 9 kwietnia 🙂
Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie, teraz jak już jest spokojna mogę dalej wspierać Was ❤🍀
Cudownie ♥️
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:No i to jest częsty błąd kobiet , ja też tak miałam ze zabierałam "pracę i myśli o niej" do domu niestety , co przekładało się na silny stres i brak możliwości odpoczynku i relaksu .. 😔 zamiast cieszyć się mężem i spokojem w domu, myślałam co to się stanie nowego w pracy, jak przetrwać.. wiem że to trudne ale nie możemy tak robić, choćby nie wiem co się działo postarajmy się prace zostawić za drzwiami ,a w domu nauczmy się relaksować i cieszyć z bycia razem.. 🥺😘 to trudne ale wiem że możliwe do osiągnięcia 🙂 a i osobom które oczywiście tak robią w pracy jest o wiele łatwiej, lepiej im wtedy idzie i zawsze są zadowolone .. 🙂
A jeśli chodzi o brak śluzu, u mnie też nie było go dużo przez co myślałam że do owulacji nie doszło a testy owu jednak mówiły co innego 🙂 trzymam kciuki ✊😘😘
Ooo to prawda! W najgorętszych okresach miałam tak, że nawet spać porządnie nie mogłam, bo cały czas myślałam o pracy, o tym co się wydarzy i czy w ogóle będę ją mieć. Na szczęście już się nauczyłam, że wraz z zamknięciem kompa punkt 15 zamykam szufladkę z napisem praca. Będzie co będzie. Choć wiadomo, że zdarzają się gorsze momenty i chodzę poschizowana zastanawiając się czy zdążę zajść zanim się mnie pozbędąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2024, 06:19
Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Wyskoczyłam dzisiaj z jakąś nową energią, wierzę że to słonko mi przyniesie szczęście. Choć samochód cały zamarznięty, więc wiosna sobie robi jaja 😂🥶
notsobadd, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Chochlik12 wrote:Zakończyliśmy starania w tym cyklu… to było dla nas wyzwanie… 😂 ja to Was podziwiam dziewczyny…
Serduszkowaliśmy 3 dni z rzędu, a wcześniej co dnia dni (z uwagi na niepewny termin owu).
Taka intensywność nie wpisuje się w nasze libido… 🤣
Szacunek dla wszystkich staraczek i staraczków, nikt tego nie mówi ale to kawał dobrej roboty jest… 😁🙌🏻
@Bee90 gratulacje ♥️Prezesoowa, Majuna, notsobadd, Malinowysorbet, MummyYummy, Chochlik12, Zbuntowana lubią tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
Drożny jeden jajodów - lewy.
21.06.2025 ⏸️
_________ -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:No mnie mój wczoraj rozwalił, bo poszedł się położyć i przyszłam to chciałam go pozaczepiać niekoniecznie licząc na cokolwiek to usłyszałam płaczliwym głosem „ale miało być kilka dni wolnego dla męża” 🫣😂😂
🤣🤣🤣Chochlik12 lubi tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Ooo to prawda! W najgorętszych okresach miałam tak, że nawet spać porządnie nie mogłam, bo cały czas myślałam o pracy, o tym co się wydarzy i czy w ogóle będę ją mieć. Na szczęście już się nauczyłam, że wraz z zamknięciem kompa punkt 15 zamykam szufladkę z napisem praca. Będzie co będzie. Choć wiadomo, że zdarzają się gorsze momenty i chodzę poschizowana zastanawiając się czy zdążę zajść zanim się mnie pozbędą
KejtKa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Wyskoczyłam dzisiaj z jakąś nową energią, wierzę że to słonko mi przyniesie szczęście. Choć samochód cały zamarznięty, więc wiosna sobie robi jaja 😂🥶
Ja aż kaloryfer odkręciłam 🥶 na szczęście przez 🚜🚜🚜 mamy dziś pracę zdalną i nie muszę skrobać autka 😅Prezesoowa, notsobadd, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry🌸
Ja też już po porannym bieganiu, po śniadaniu. Wczoraj teoche oczywiście sobie popłakałam jak męża nie było😬🤷🏼♀️ I juz mi przeszło. Nowy miesiąc, nowa szansa.
Teraz mam do was prośbę, oczyścił mi się umysł i mam myśl,
Możecie mi napisać jakie badania jeszcze zrobić? Chodzi mi o krew, hormonalne, sama juz nie wiem. Może coś pominęłam, moze lekarz mi czegoś nie zaproponował?
Życzę wszystkim dobrego dnia🌸👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
notsobadd wrote:
Trzymam 🤞🏻 a zmieniłaś coś? Dietę? Czy idziesz sprawdzić czy to nie był błąd?Zbuntowana lubi tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️