Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakończyliśmy starania w tym cyklu… to było dla nas wyzwanie… 😂 ja to Was podziwiam dziewczyny…
Serduszkowaliśmy 3 dni z rzędu, a wcześniej co dnia dni (z uwagi na niepewny termin owu).
Taka intensywność nie wpisuje się w nasze libido… 🤣
Szacunek dla wszystkich staraczek i staraczków, nikt tego nie mówi ale to kawał dobrej roboty jest… 😁🙌🏻Pati2804, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, notsobadd, Suzie, Rachelka23, pp2018, Vienna, Malinowysorbet, CoffeeDream, Speranza :), Chmurka21, elektro96, grazka0022, Fermina, Zbuntowana lubią tę wiadomość
18. cykl starań o 1. bąbelka 🫧
🔜 22.08 badanie pod kątem endometriozy
🔜 25.08 wizyta w klinice
🐯 Ona, 29 lat
⚠️ PCOS
⚠️ AMH pecoesowe: 6,94
🔹MUCH ✅
🔹jajowody udrożnione w trakcie HSG 👹
❓podejrzenie endometriozy
🦁 On, 27 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa:
🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
⚠️ Ruchliwość: A= 1,08% → 0,29% 😭 B = 5,41 → 11,17%, A+B = 6% → 11,5% 🐢
⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉 🥲
⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷♀️ 🥲
⚠️ HBA: 43% 🥲
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Zimozielona wrote:Pati jak nie udzielam się tak mocno w tym miesiącu na wątku to przejrzałam strona po stronie z zaciśniętymi kciukami żeby było ok u Ciebie!
Ufff jak dobrze się skończyło!
U mnie za to raczej cykl stracony ale wzięłam dupka. Łamałam się czy warto skoro szans nie ma ale przynajmniej mi długofalowo pomoże przy następnych cyklach- tak mówił gin.
Strasznie mi przykro że straciliśmy ten cykl ale kto by się owulki w 8dniu cyklu spodziewał?
Wyjasnilam swoje żale mężowi że to nie fair w stosunku do mnie, ze to egoistyczne i biedny chodzi i przeprasza.
Wróciłam z podróży służbowej i biedny już mówi że to chodź bo może akurat ale powiedziałam że jak chce to z miłą chęcią ale jeśli myśli że może to coś da to już po akcji. Trochę celowo mu szpilkę dałam żeby pomyślał w następnym cyklu że jeśli chce dziecko to też musi trochę pomyśleć i się poświęcić i że gra z kolegami nie musi być na pierwszym miejscu akurat jak mam owulacje:)
Gdzieś jeszcze podświadomie wierzę że może jajeczko poczekało i że zdążyliśmy przez te 12h jego życia ale totalnie na luzie. Zrobię test ciążowy oczywiście ale nie będę robić od 3dpo -
pp2018 wrote:Bee90, gratulacje. Kolejne dwie kreseczki w naszej drużynie
Zimozielona, nieźle z tą owulką w 8 dc! Sama bym się nie spodziewała. Mam nadzieję, że jajeczko poczekało
Ja dziś byłam na usg przez te przedłużające się bóle prawego jajnika. Lekarz stwierdził, że jest ok i dodatkowo powiedział, żeby współżyć środa, czwartek, piątek i piątek/sobota przyjść, aby sprawdzić czy pęcherzyk pękł, więc się umówiłam na piątek, ale nie wiem czy przyjdę
Ale powiem szczerze, że śluz mam słaby, mało i kiepskiej jakości, ochoty brak. W pracy mega dużo roboty i bardzo dużo stresów będę mieć do świąt. Ech... no nic, nie myślę o tym cyklu już. Pewnie będę podglądać wasze dwie kreseczki co i raz
A jeśli chodzi o brak śluzu, u mnie też nie było go dużo przez co myślałam że do owulacji nie doszło a testy owu jednak mówiły co innego 🙂 trzymam kciuki ✊😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2024, 05:10
-
nick nieaktualnyBee90 wrote:
Gratulacje! Piękna kreska ❤️
Podejrzewałaś coś? Coś było inaczej?Rachelka23 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa witam w gronie rannych ptaszków 😁🦠😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2024, 05:21
Prezesoowa, Suzie, pp2018, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypp2018 wrote:Bee90, gratulacje. Kolejne dwie kreseczki w naszej drużynie
Zimozielona, nieźle z tą owulką w 8 dc! Sama bym się nie spodziewała. Mam nadzieję, że jajeczko poczekało
Ja dziś byłam na usg przez te przedłużające się bóle prawego jajnika. Lekarz stwierdził, że jest ok i dodatkowo powiedział, żeby współżyć środa, czwartek, piątek i piątek/sobota przyjść, aby sprawdzić czy pęcherzyk pękł, więc się umówiłam na piątek, ale nie wiem czy przyjdę
Ale powiem szczerze, że śluz mam słaby, mało i kiepskiej jakości, ochoty brak. W pracy mega dużo roboty i bardzo dużo stresów będę mieć do świąt. Ech... no nic, nie myślę o tym cyklu już. Pewnie będę podglądać wasze dwie kreseczki co i raz
Przytulam Cię mocno :* to prawda, że stres potrafi zabić i libido i chęć na cokolwiek. Śluzu może więcej jest w środku? Albo pojawi się w dzień owu?
A po świętach uda Ci się odpocząć? Może jakiś urlop na regenerację? ✊😘Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChochlik12 wrote:Zakończyliśmy starania w tym cyklu… to było dla nas wyzwanie… 😂 ja to Was podziwiam dziewczyny…
Serduszkowaliśmy 3 dni z rzędu, a wcześniej co dnia dni (z uwagi na niepewny termin owu).
Taka intensywność nie wpisuje się w nasze libido… 🤣
Szacunek dla wszystkich staraczek i staraczków, nikt tego nie mówi ale to kawał dobrej roboty jest… 😁🙌🏻
No mnie mój wczoraj rozwalił, bo poszedł się położyć i przyszłam to chciałam go pozaczepiać niekoniecznie licząc na cokolwiek to usłyszałam płaczliwym głosem „ale miało być kilka dni wolnego dla męża” 🫣😂😂notsobadd, KejtKa, Rachelka23, Fermina, Malinowysorbet, CoffeeDream, MummyYummy, elektro96, ellevv, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 🥰😇
Bardzo mało się tu udzielam, ale codziennie czytam co piszecie 🙂
Mocno tulę za wszystkie biele i 🐒..
Ale również gratuluję ⏸️ 🥹
Ja dopiero teraz zauważyłam, że wpisałam się na testowanie 27.03 😂 coś źle policzyłam, bo dzień spodziewanej miesiączki wypada mi dzisiaj 😅
Ale może to i lepiej, bo nie myślałam tak o tym.
Mimo wszystko chcę się wstrzymać z testowaniem, na ten moment nic nie czuję. Ale równie dobrze, mogę dostać małpę wieczorem 🙈Pati2804, Prezesoowa, pp2018, CoffeeDream, MummyYummy, ellevv lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10 prog - 16,4
23.06 ➡️ beta 7dpt - 51,00 🥹
26.06 ➡️ beta 10dpt - 234,80 prog - 29,10
03.07 ➡️ beta 17dpt - 2826,00 prog - 21,12
Widoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym 🍀
10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️🥹 6t+1d
24.07 ➡️ następna wizyta
Cudzie trwaj 🥹🍀🤞🏻
-
Prezesoowa wrote:Zasnęłam wczoraj przed 21 🫣 Jak się dziś czujesz?
A dziękuję dobrze 😘 wieczorem jeszcze trochę brudzilam jak się okazało ale teraz byłam w toalecie i jest czysto 🙂 trochę mnie podbrzusze pobolewało ale chyba takie uroki niestety 🙈 muszę się przyzwyczaić i mam zamiar odpoczywać ile się da ! 🙂
A Ty oprócz tego co zauważyłam to jak się czujesz ? 😘Prezesoowa, elektro96, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
@bee90 Gratulacje !
Dziewczyny ja już nie śpię 4:30 i do tego głodna jak wilk 😂
Udanego dnia!Pati2804, Prezesoowa, Bee90 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Prezesowa, ktoś napisał, że testujesz w pierwszy dzień wiosny a to dziś nie jest pierwszy dzień wiosny?🙈
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Liyss🧚🏻 wrote:@bee90 Gratulacje !
Dziewczyny ja już nie śpię 4:30 i do tego głodna jak wilk 😂
Udanego dnia!
Witamy ranny ptaszku 😁😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2024, 05:33
pp2018, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry 🌞
Dziś pierwszy dzień astronomicznej wiosny i życzę Wam, żeby był dla Was bardzo, bardzo dobry 💐
Uważajcie dziś na drogach, bo pewnie czekają nas ogromne korki i opóźnienia przez 🚜🚜🚜Pati2804, notsobadd, Suzie, Smerfetkaa, Paima, Leśneintro, Malinowysorbet, CoffeeDream, MummyYummy, elektro96, ellevv, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Prezesowa, ktoś napisał, że testujesz w pierwszy dzień wiosny a to dziś nie jest pierwszy dzień wiosny?🙈
-
nick nieaktualnyDaga121222 wrote:Hej dziewczyny 🥰😇
Bardzo mało się tu udzielam, ale codziennie czytam co piszecie 🙂
Mocno tulę za wszystkie biele i 🐒..
Ale również gratuluję ⏸️ 🥹
Ja dopiero teraz zauważyłam, że wpisałam się na testowanie 27.03 😂 coś źle policzyłam, bo dzień spodziewanej miesiączki wypada mi dzisiaj 😅
Ale może to i lepiej, bo nie myślałam tak o tym.
Mimo wszystko chcę się wstrzymać z testowaniem, na ten moment nic nie czuję. Ale równie dobrze, mogę dostać małpę wieczorem 🙈
Brak objawów to też bardzo dobry objaw ✊🏻✊🏻
Daj znać, kiedy będziesz gotowa, będziemy trzymać kciukiDaga121222, pp2018, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Ja też witam się z wszystkimi 😘
miłego dnia! 🌞🌻
I pysznej kawki rano ☕ lub herbatki 🍵😁
Kciuki za testujące dzisiaj, czekamy na II kreseczki !!😘✊🍀🍀🍀
Prezesoowa, Paima, Malinowysorbet, MummyYummy, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość