Nadchodzi wrzesień, kończy się lato, w maju nam mówią per mamo i tato 🥹
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, chyba za wcześnie się pochwaliłam. Teraz strasznie się boję. 😭 Doszły jakieś plamienia. Przez ostatnie 2 miesiące pojawiały się w 26- 27 dniu cyklu dokładnie na 3 dni przed miesiączka i były różowe. Dziś 24 dzień cyklu, najpierw w ciągu dnia było trochę takiego kremowego, teraz już więcej w kolorze kawy z mlekiem. Kolorystycznie wygląda inaczej, ale to nadal plamienia. Cała się trzęsę. Uciekam spać, żeby nie myśleć.
-
Mam z dzisiaj 3. Na wszystkich 3 sa cienie ale nabtych z rana duzo slabsze. Natomiast po ostatnim nie chce sie nakrecac. Ide spac i albo rano przyjdzie @ albo kolejny test wyjasni. Choc brzuch juz cmi, wiec raczej to pierwsze. Ale szkoda, fajnie było mieć cień nadziei. Jutro się okaże czy zaczynamy przedostatni cykl starań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września, 23:03
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Ounai wrote:Mam z dzisiaj 3. Na wszystkich 3 sa cienie ale nabtych z rana duzo slabsze. Natomiast po ostatnim nie chce sie nakrecac. Ide spac i albo rano przyjdzie @ albo kolejny test wyjasni. Choc brzuch juz cmi, wiec raczej to pierwsze. Ale szkoda, fajnie było mieć cień nadziei. Jutro się okaże czy zaczynamy przedostatni cykl starańStarania od 03.2025
25.06 ⏸️
11.07 indukcja poronienia w 9tc (brak zarodka) -
Milunia wrote:Dziewczyny, chyba za wcześnie się pochwaliłam. Teraz strasznie się boję. 😭 Doszły jakieś plamienia. Przez ostatnie 2 miesiące pojawiały się w 26- 27 dniu cyklu dokładnie na 3 dni przed miesiączka i były różowe. Dziś 24 dzień cyklu, najpierw w ciągu dnia było trochę takiego kremowego, teraz już więcej w kolorze kawy z mlekiem. Kolorystycznie wygląda inaczej, ale to nadal plamienia. Cała się trzęsę. Uciekam spać, żeby nie myśleć.
Nie stresuj sie na zapas!
Jak sytuacja? 🤞KurtynaMileczenia lubi tę wiadomość
♀️91' ♂️93'
30.08.2025 cień ⏸️ 9dpo | beta 7,5 mlU/ml 🤞
01.09 prog 25,88 ng/mL | beta 43,70 mIU/ml
03.09 tłuste ⏸️ na clearblue | beta 179,7mlU/ml
07.2025 💔 5+2 chybione -