Najgorsza niepewność :/
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze spoznia sie okres 7 dni po 5 dniach od spodziewanej @ robilam test i wyszedł dziwny wieczorem powtorzylam i nic Jednak podswiadomie czuje ze cos jest nie tak Piersi nie bola choć są nabrzmiałe 6 dnia mialam bole menstruacyjne a @ dalej nie ma ! Najgorsz niepewność bo jak jednak jestem to nie chce narazac fasolki dlatego uwazam co jem i pije ...
Czy mozliwe ze po takim czasie testy by byly negatywne czy raczej nie mam sie co łudzić ? Jak wy miałyście ?"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, u mnie dopiero na 13 po spodziewanej @ wyszedl cien cienia drugiej kreski, szybciej wychodzily negatywne, tez czuje sie inaczej ni zwykle teraz mam takie silne przeczucie ze szok, no ale puki nie bedzie porzadnych 2 krech to sie nie nastawiam, choc nadzieja jest;)
-
nick nieaktualnykochana mi tez testy wychodza albo cien cienia albo negatywy... i tez sie nie nastawiam jeszcze, bo boje sie rozczarowan... a tez czuje sie inaczej niz zwykle... trzymam za ciebie kciukasy....
moze idz do lekarza i spytaj o test ciazowy z krwi? ja mam zamiar isc do mojego i mu nagadac ze dlugo mi sie juz okres spoznia... mzoe mi zrobi
trzymam kciukasy i powodzenia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka2076 wrote:z apteki;) a Twoje kochana? ile Ci sie @ spóźnia bo mi 14 dzien, mi tez w 13 dpo wyszla 2 kecha
Moze jednka nam sie udało, byly bysmy na tym samy etapie
ja jestem dzis dopiero 16dpo a moje faza lutealna normlanie trwa max 12 dni. wiec spoznia mi sie juz 4 dni dopiero.... jesli jest ciaza to ja jestem w 4tyg 3 dniu a ty mialas @ 6 czerwca to jestes 11 dni wiecej odemnie.... czyli poczotek 7 tygodnia bo 6 tydzien 7 dzien.
co do testow to jeden z apteki (pokazal badziocha) i dwa z ebay( straszne baldziochy ledwo widoczne)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 18:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to i tak bylby 21/22 dpo wiec blisko wsumie...byloby 5 tydzien. a lekarze i tak licza od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki.
Ja bym jednak poszla do lekarze jesli sie dogadasz i spytala o bete.... ja mam jutro zamiar spytac bo chlop ma wizyte i powiem jej ze mi sie juz spoznia ponad dwa tygodnie a testy wychodza takie sobie i zobaczymy co powiedza... moze zrobia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydrogo... ja mieszkam w Irlandii i wizyty sa 50 euro ale ja mam medical card i mam za darmo...
ja sie boje przez te bole... jesli @ sie spoznia bo sie zponia i nie ma ciazy to spoko.... a boje sie ze moze jednak jest cos nie tak... pozatym juz mialam biochemiczne ciaze i nie chce znowu -
nick nieaktualnybedzie dobrze:) musi byc:) mnie tez pobolewa krzyz, podbrzusze, jajniki... ale to chyba zalicza sie do wczesnych objawow ciazy;) dla mnie jest to pierwszy "chyba pozytywny" test, dlatego wiem tyle co wczytalam i od znajomych mam
Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny