NASTAWIENIE to mała rzecz, która ma WIELKIE ZNACZENIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wcieram kroplę oleju z pestek malin i daje u mnie to radę, ale mi się mało elektryzują. A tak to serum z silikonem, jakaś mgiełka, sol morska czy lakier do włosów działają. Ja juz nie uzywam ale kiedyś mi pomagały.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku dziewczyny no mówię wam, jak je ubrałam w sklepie tak nie chciałam już ich nawet ściągać, mega wygodne i całe ze skóry.
No i ZŁOTE!!!
Byłam w takiej galerii outletowej, więc kupiłam je też za dosłownie psie pieniądze, bo dzisiaj przyjechali do mnie rodzice, więc bylismy wspólnie na zakupach, bo mój tato szukał sobie garnituru.
Co miałam z resztą robić, mój mąż w pracy był i dopiero po do nas dołączył więc poszlismy też na wspólny obiad. -
nick nieaktualnyŻanetka tak z ciekawosci, Ty jestes rocznik '93 ??
Tsyla, co do marudy, to każda troche z nas nią jest Mój mąż to swięty człowiek, że ze mną wytrzymuje.
A i Ruda Maruda to nazwa mojego ulubionego piwaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 19:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to ja też 93, mąż starszy o 3 lata
Jest piwo Ruda Maruda i Grażyna Sprężyna z Browaru Grodzisk Wielkopolski.
A buty to pokażę wam jutro + resztę co kupiłam, bo już w łózku zalegam, bo strasznie stopy mnie bolą od tego chodzenia, wgl jestem przed okresem i woda mi się zatrzymuje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny