Nasze wariatkowo :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Lenka zagladnelam tu w poszukiwaniu ciebie bo tam dzieczyny wywialo...moze to przez to ze ciagne te dyrnowata klotnie ale normalnie sie zbulwersowalam ale Lenka tam sa dziewczyny ktore naprawde potrzebuja pomocy i wiem ze tam beda szukaly odpowiedzi wiec moze nie rezygnujmy z tamtego forum co? tym bardziej ze Misty sie z tamtad nie rusza a szkoda by bylo tez tych ktorych nie bylo teraz i beda sie zastanawialy gdzie nas wywialo...hmmmDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKasia popieram. Nie ma sensu rezygnować z tamtego forum przez kogoś komu nie pasuje o czym tam piszemy.
Starając się - ogólne
Tutaj plotkujemy o wszystkich ogólnych zagadnieniach dotyczących zajścia w ciążę: naturalnym zwiększaniu płodności, zdrowej diecie, kochaniu się vs. robieniu dzieci i WIELU INNYCH.
Dla mnie to "wielu innych" to o wszystkim i o niczym. A jak tam ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to niech wróci do szkoły
Nie przejmujcie się. Trzymajmy się kupyEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka ja tez dlatego tym razem nie umialam stac obojetnie i patrzec jak sie nas obraza...ale dajmy temu spokoj cieszmy sie zyciem gadajmy o zyciu i plotkujmy odstresowujmy sie rozmawiajmy wylewajmy zale...Jak to nam pomaga to czemu mamy to dusic w sobie prawda?
Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
luknelabym , ale za dlugi link i nie mogego w calosci skopiowac...dziewczyny a je sie pochwale...otoz moja waga startowa to 98kg i rozmiar angielski 22...jeszcze 2 tygodnie temu waga 78.5kg i rozmiar 14stka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzisiaj sie zwazylam - 76kg!!!!!!!!! i weszlam w spodnie 12stke!!!!!!!!!!!!!fakt jeszcze ciasnawe i sadelko wyszlo az pod cycki ale sie wcisnelam jeszcze nie bede w nich chodzic bo wygladam komicznie ale mam motywacje
Ewelina23, Niania Basia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny