Nasze wariatkowo :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Tam tematy cały czas lecą na bieżąco
Czasami naprawdę ciężko jest się wdrążyć w temat
Zresztą Ja sama tam nie jestem długo .. bo bodajże ogólnie na ovu jestem od 3 tygodni
dokładnie, cieżko nadrobić
ja też jestem od niedawna. Ale troszkę dłużej niż Ty i byłam jakiś czas, spory czas na jedym wątku i poznałam super dziewczyny. Fajnie, że skusiłam się na tę stronkę... znalazłam ją całkiem spontanicznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Również wpadłam na nią przez przypadek i jak na razie nie żałuję
Zgadzam się, że można tu poznać naprawdę fajne, wartościowe dziewczyny :)ale wyjątki też się znajdą Kolorowo nie może być
oj tak jak to wszędzie prawie.
Wydaje mi się, że jednak dziewczyny pozostaną na tamtym wątku..w sumie nie dziwie się przyzwyczajenie. A tak propo jeśli można wiedzieć to coś się stało? Znów jakaś sensacja? Nie wiem o co chodzi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Rozmowy nie na temat ,
Nikt nie powiedział, że trzeba siedzieć na jednym wątku
też prawda:) kiedyś siedziałam tutaj na forum codziennie. Ale z grupką dziewczyn wpadłyśmy na pomysł, żeby założyć bardziej anonimową grupę..grupę na fb i codziennie piszemy. Przyzwyczaić się można do nich zawsze jakieś swłowa wsparcia i nawet ogólnie, o życiu o babskich sprawach mozna smiało bez wstydu pisać. A Ty Lena skąd jesteś i ile starasz o dzidziusia?(Jesli mozna wiedziec) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Zawsze to jakaś odskocznia od innych tematów - wątków
dziękuję Kochana i Tobie życzę upragnionych 2 kresek!!!
Ja jestem z okolic Wawy.
Ja ze swoją Połówką też pare lat w sumie bardzo wcześnie zaczesliśmy współżyć i to bez zabezpieczenia..na zasadzie ostrożności. No i jakoś się udawało mojemu T. Ale dezycja o dzidzisiu padła we wrześniu 2013.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny