Nasze wariatkowo :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:My to już później z czasem żartowaliśmy sobie że chyba bezpłodni jesteśmy ..
Wtedy Nas to śmieszyło teraz już nie bardzo
Fajnie fajnie,
A jak się czujesz ?
to u nas tak samo bylo:) ja zartowalam o tej bezplodnosci. Bo mysle sobie,ze tle lat uprawiamy sex bez gumki i nic:) ale widocznie kazdy ma swoj czas i dobrze wyszlo jak wyszlo
Ogolnie czuje sie kiepsko, mecza mnie mdlosci i wymioty. Ogolnie jestem uziemiona w lozku..nie mam mowy o jakims wychodnym. Jutro planujemy wypad do kina,ale cos marnie to widze.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Mój T nawet koło romantyka nie stał, więc nie mam na co liczyć
Widziałam tulipany i Mogen Davida. - stwierdził, że nie ma czasu po pracy jeździć za prezentem Ode mnie ma kratę piwa - niech się cieszy
Do sklepu nie będzie musiał jeździć
Na około 16:30 kino zamówił a po kinie kolacja w lokalu a jeśli miejsca nie będzie to jedzonko na wynos i w domku ..
Jeśli @ nie przyjdzie to wieczorek przy świeczkach zrobię
najwazniejsze,zeby milo spedzic czas..no i oczywiscie NIE TYLKO W WALENTYNKI!!!
My też do kina, rezerwacje mamy po 20,więc pewnie najpierw jakaś kolacja a potem kino i do domku. A wiesz na co wybieracie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Premiera jutro ma wyjść Facet(nie) potrzebny od zaraz Zobaczymy czy będzie to coś ciekawego
szczerze ? nie było w czym wybierać jeśli chodzi o repertuar ..
no masz rację. Jakos mam wrazenie,ze ostatnio w ogole nie ma nic ciekawego w kinach. Dla facetow moze owszem. Nad ta komedia polska sie zastanawialam,ale mam uraz do polskich filmow:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny