nie odpuszcze i będe mamą w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam zerknąć na Twój wykres, ale chyba nie ma. Może i u Ciebie nie wszystko stracone? Wczoraj rozmawiałam z świeżo zaciążoną przyjaciółką i mówiła że nie miała absolutnie żadnych objawów. Po prostu jej się spóźniała @ i zrobiła test.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Mi dziś zaczęło "rozsadzać" dwa jajniki naraz... i naprawdę czułam ten ból, to nie urojenie. no i piersi cały czas bolą, czuje wilgoć w środku, ale na majciochach sucho... tak jakbym miała dni płodne. Jestem skołowana.
Wykres wyglada obiecująco. Ale nie wiadomo kiedy owu wystąpiła. Mysle ze liczyłabym dopiero od ostatniej niskiej temperatury dopiero... -
CarPer wrote:Wykres wyglada obiecująco. Ale nie wiadomo kiedy owu wystąpiła. Mysle ze liczyłabym dopiero od ostatniej niskiej temperatury dopiero...
No ja obstawiam 27-28dc. Chociaż nie wiadomo co się działo w święta... A akurat wtedy nie miałam możliwości mierzenia.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Dzięki. moje cykle to wieczność! mówiłam to lekarzowi ale nie stwierdził nic niepokojącego.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:nie mierze temp, stad brak wykresu jutro termin @, wczoraj popoludniowy test - takze pewnie znowu lipa.....
póki nie ma @ jest nadzieja. 38-46dni. Może i tragedii nie ma, ale jak słucham jak niektóre mają 27-31 dni, to aż tak głupio czytać toż to dla mnie jak mrugnięcie okiem.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Ja nie narzekam na dlugosc cykli. Po odstawieniu anty skrocily sie do 24-26 dni Przy staraniu sie idealnie
Balam sie troche, ze przy takich krotkich moze owu nie ma, ale ostatnio zrobilam progesteron 8dpo i wyszlo w porzadku
Wspolczuje takich dlugich cykli. Wroblowa. Musisz miec anielska cierpliwosc, bo moj i tak mi sie dluzy
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej troszke mnie nie było
biore sie za nadrabianie stron
Są jakieś dobre wieści w postaci II kreseczek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:28
-
A ja się martwiłam że cykle 26- dniowe są za krótkie przy staraniach.
u mnie dziś 27 dc plamienia słabsze niż były @ jeszcze nie widać...no i dopadło mnie straszne choróbsko boli głowa, katar nie z tej ziemi..zwariować można..jutro wzięłam wolny dzień w pracy co by się podleczyć przez długi weekend01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
OjMaryś wrote:Hej troszke mnie nie było
biore sie za nadrabianie stron
Są jakieś dobre wieści w postaci II kreseczek?
Powiem Wam że krótkie cykle to błogosławieństwo przy staraniach, naprawdę.
@Annie1981 właśnie nie mam, ale niestety nie mam wyboru hahaha a też go nie chce skracac jakoś farmakologicznie, skoro nie dzieje się nic złego. Wytrzymam.
@SusannaDean a myślałas żeby teraz lutke odstawić? Może to nie byłby zły pomysł. Zobaczyłabyś co dalej się będzie działo?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Zazdroszczę wam tych objawów...
Mój jedyny obiad to mdłości
I nie, nie wiem kiedy była owulacja... Totalnie odpuściłam ten cykl...
Poza tym jestem chora , więc to pewnie dlatego
Jutro będę dzwonić do kliniki by zarejestrować B na 12
Ed. Burak że mnie xD
Witam się w Nowym roku ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 19:44
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
przepraszam że wtrące, SusannaDean a jak zalecił Ci lekarz?
ja biore progesteron od 16 dc przez 10 dni po 2 tabletki ( duphaston)
wiec dziś już nie biorę..i czekam czy przyjdzie @01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )