Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie1885 możesz mnie wykreslic z testowania, nie będę psuć wam statystyk 😘😘😘😘 za wszystkie testujące w lutym ogromne kciuki ✊✊😘😘😘🍀
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
znowu Wam się wyzale. nie dość że małpiszon dzisiaj nie przyszedł to jeszcze bylam u endo, bo mojr tsh ma tendencję wzrostowa, niby nadal poniżej 2, ale sporadycznie rośnie i podwyzszyla mi dawke do 50, także choroba postępuje
wisienka na torcie to to że koleżanka z pracy oglosila dzis że jest w drugiej ciąży i tak jakos mi sie płakać zachcialo..
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:Angie1885 możesz mnie wykreslic z testowania, nie będę psuć wam statystyk 😘😘😘😘 za wszystkie testujące w lutym ogromne kciuki ✊✊😘😘😘🍀
dmg111, Omon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:znowu Wam się wyzale. nie dość że małpiszon dzisiaj nie przyszedł to jeszcze bylam u endo, bo mojr tsh ma tendencję wzrostowa, niby nadal poniżej 2, ale sporadycznie rośnie i podwyzszyla mi dawke do 50, także choroba postępuje
wisienka na torcie to to że koleżanka z pracy oglosila dzis że jest w drugiej ciąży i tak jakos mi sie płakać zachcialo..
My też będziemy w ciąży, wszystkie! Także głową do góry, cycki do przodu i seksimy się ile wlezie ❤️Zulugula, nikii, Omon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Angie - udosteonisz wykresik dla szamanki? 😂
Nawet jeszcze raczej za wcześnie bo jeszcze dwa dni bzykanka zostały. Nie wiem czy dzisiaj lub wczoraj owu nie była bądź jest. Więc przede mną kuuuuupa czekania.motylek1909, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Ja tu wykresów nie prowadzę nie mam pakietu premium. Tempki nie mierze tylko testy owu robię i zaznaczam na flo objawy. 😋
Nawet jeszcze raczej za wcześnie bo jeszcze dwa dni bzykanka zostały. Nie wiem czy dzisiaj lub wczoraj owu nie była bądź jest. Więc przede mną kuuuuupa czekania.
No cóż, czekam razem z Tobą na jakieś pierwsze objawy
Angie1985 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:znowu Wam się wyzale. nie dość że małpiszon dzisiaj nie przyszedł to jeszcze bylam u endo, bo mojr tsh ma tendencję wzrostowa, niby nadal poniżej 2, ale sporadycznie rośnie i podwyzszyla mi dawke do 50, także choroba postępuje
wisienka na torcie to to że koleżanka z pracy oglosila dzis że jest w drugiej ciąży i tak jakos mi sie płakać zachcialo..Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:znowu Wam się wyzale. nie dość że małpiszon dzisiaj nie przyszedł to jeszcze bylam u endo, bo mojr tsh ma tendencję wzrostowa, niby nadal poniżej 2, ale sporadycznie rośnie i podwyzszyla mi dawke do 50, także choroba postępuje
Kochana ja też z tarczycą walczę. Obecnie mam ogromne dawki w porównaniu do większości tutaj. Ja też ze względu na starania jestem utrzymywana poniżej tsh 1 i stąd większe dawki. Owocnych ❤️❤️.
🔸28 lat
💗 10.11.2023 -
Zulugula wrote:wit D3 suplementuje ale jod jest troche kontrowersyjny przy hashimoto, i miałam brać tylko w ciąży a teraz juz nie mam takich zaleceń. czasem lykalam jeszcze co 2-3dzień ale już nie biorę
Ciekawe 🤔 mi przy hashi normalnie zalecił. Chociaż mój lekarz nie bardzo lubi tą diagnoze bo stwierdził,że nie ma żadnych dodatkowych badań co do stanó zapalnych tarczycy a ich jest ok.80. I są podobne, często się mieszają objawy i wcale hashi nie potwierdza 100%. Bo i tak się leczy skutki choroby (niedoczynność lub nadczynność) a nie przyczyny.🔸28 lat
Omon wrote:A może to nie jest ból na okres tylko nowy lokator się zagnieżdża 🤭
-
motylek1909 wrote:Weź nie strasz zanim zaszłam w 1 ciąże to xhorowalam na to, brałam metformax. Ale w ciążę zaszłam. Dość szybko..
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Zaszlas bo brałaś metforminę i tylko dlatego. IO można się pozbyć ale hiperinsulemi niestety nie. Ona jest z nami do końca ;(
Zaraz Ci wrzucę moje ostatnie wyniki, jakbyś mogła to zerknij ❤️Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa, pierwsze zdjęcie to wyniki z roku 2014, kiedy mi to zdiagnozowano.
Drugie i trzecie zdjęcie to wyniki z października 2019 (mam kilka badań do powtórzenia w lutym).
Co sądzisz??
https://zapodaj.net/0a86cf501da58.jpg.html
https://zapodaj.net/9aafbcb7277ad.jpg.html
https://zapodaj.net/f24f3db6b74aa.jpg.html