Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Inna to bardzo niezdrowy spadek wagi... 1kg do 1.5kg max na miesiąc przy częstych treningach i zdrowym odżywianiu jak najbardziej, ale nie 6kg w 1.5mc, to duże obciążenie dla organizmu ,efekt jojo w najbliższych miesiącach gwarantowany.
Mówi to osoba, która zna się trochę na tym.
Nie wiem jaka była waga wyjściowa, przypuszczam że 2kg spadło samej wody, ale reszta..02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Majaaa wrote:Hej, mam dylemat. Jestem dosc mocno przeziębiona, ale tragedii nie ma. Dostalam antybiotyk i teraz sie zastanawiam czy go brać...owulacja powinna byc koło 4/5 luty. Antybiotyk mam trzydniowy. Ale czy moze to zagrozić potencjalnymu zaplodnieniu za okolo 2 tygodnie? Czytałam w necie i wszedzie pisza co innego i już nie wiem:/
Dokładnie tak jak Morwa mówi.
Wyjalowienie organizmu, że tak to ujmę może pomóc nawet w zagnieżdżeniu tak miałam moja koleżanka, także kuruj się i do dzieła!Majaaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyHej kochane 🙂 u mnie dzisiaj 8dc i po południu mam wizytę u gina. Zobaczymy czy tam coś rośnie. Test owulacyjny ciemnieje choć kreska testowa jeszcze nie jest tak ciemną jak kontrolna. Trzymajcie kciuki 😁
Majaaa, Omon, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
marczelinka2112 wrote:Hej kochane 🙂 u mnie dzisiaj 8dc i po południu mam wizytę u gina. Zobaczymy czy tam coś rośnie. Test owulacyjny ciemnieje choć kreska testowa jeszcze nie jest tak ciemną jak kontrolna. Trzymajcie kciuki 😁
-
nick nieaktualny
-
Byłam wczoraj na monitoringu 10dc. Spojrzał na wyniki i muszę zrobić krzywą cukrową... ech zawsze coś. W pt kolejna wizyta zobaczymy czy pecherzyk pękł, codziennie❤. Glukoza wysoka ale poprzednie wyniki krzywej były zanizone więc podejrzewa hipoglikemie 😥☹😖
-
nick nieaktualnyParis90 wrote:Byłam wczoraj na monitoringu 10dc. Spojrzał na wyniki i muszę zrobić krzywą cukrową... ech zawsze coś. W pt kolejna wizyta zobaczymy czy pecherzyk pękł, codziennie❤. Glukoza wysoka ale poprzednie wyniki krzywej były zanizone więc podejrzewa hipoglikemie 😥☹😖
-
nick nieaktualnyAngie poprosze o zapisanie na 10.02.
Powinno juz cos wyjsc na tescie
A tak powaznie to zaczelam sie zastanawiac czy ja nie za pozno robie testy owu. Zwykle zaczynam od ok 10 dc no ale jak trafi sie taki cykl 23dniowy to moze byc tak ze sama ovu jest 10-11 dc. Wtedy test nie wyjdzie prawda bo moze byc juz po szczycie?
Bo to jest tak ze te testy ovu pozytywne takie z naprawde ciemna krecha bardzo bardzo rzadko mi wychodza. Praktycznie sie nie zdarza...
Dzis z ciekawosci siknelam pierwszy raz a jest 8dc.
Zazdroszcze Wam troche tych monitoringow i wizyt u ginekologow. U mnie to ciezka sprawa z tym, raczej prywatnie a to kosztuje fortune. -
nick nieaktualnyLilah wrote:Angie poprosze o zapisanie na 10.02.
A tak powaznie to zaczelam sie zastanawiac czy ja nie za pozno robie testy owu. Zwykle zaczynam od ok 10 dc no ale jak trafi sie taki cykl 23dniowy to moze byc tak ze sama ovu jest 10-11 dc. Wtedy test nie wyjdzie prawda bo moze byc juz po szczycie?
Bo to jest tak ze te testy ovu pozytywne takie z naprawde ciemna krecha bardzo bardzo rzadko mi wychodza. Praktycznie sie nie zdarza...
Zazdroszcze Wam troche tych monitoringow i wizyt u ginekologow. U mnie to ciezka sprawa z tym, raczej prywatnie a to kosztuje fortune.Lilah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem już po wizycie, przypomnę że to mój 8dc. Sprawa wygląda tak: na prawym jajniku pęcherzyk 10x10mm a na lewym 16x10 . Endo 6,1 mam
Kurcze kompletnie się na tym nie znam bo to mój pierwszy cykl monitorowany i stymulowany. Oddalam też krew na badanie estradiolu. Podpowiedzcie czy wielkość pęcherzyków jest ok? I endometrium ? Kolejna wizyta w piątek o 8 rano.Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lilah wrote:Angie poprosze o zapisanie na 10.02.
Zazdroszcze Wam troche tych monitoringow i wizyt u ginekologow. U mnie to ciezka sprawa z tym, raczej prywatnie a to kosztuje fortune.
Lilah Motylek prawie dobrze mówi, natomiast w cyklach 23dniowych zaczyna się już w 6dcCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Cześć dziewczyny 😁
Co prawda jestem jeszcze na styczniu, bo testuję 27.01, ale dzisiaj Was nadrobiłam i na wszelki wypadek chcę się przyłączyć 🤷♀️
Kolejna owu 9 lutego w moje urodziny 🤩🤩🤩
Więc proszę o zapisanie mnie na testowanie 24.02 😁😁😁motylek1909, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Cześć dziewczyny 😁
Co prawda jestem jeszcze na styczniu, bo testuję 27.01, ale dzisiaj Was nadrobiłam i na wszelki wypadek chcę się przyłączyć 🤷♀️
Więc proszę o zapisanie mnie na testowanie 24.02 😁😁😁kic83, Lalia, dmg111, Nynka, Kristin1990 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Czytałam że tak się zdarza. Ze tuż po okresie jest owulacja
Dokładnie
Mała ściągawka kiedy się testuje
[/url]
Lalia wrote:Cześć dziewczyny 😁
Więc proszę o zapisanie mnie na testowanie 24.02 😁😁😁
A Ty po co tu skoro zaraz zaciażasz! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 07:48
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność