Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Cześć dziewczyny 😁
Co prawda jestem jeszcze na styczniu, bo testuję 27.01, ale dzisiaj Was nadrobiłam i na wszelki wypadek chcę się przyłączyć 🤷♀️
Kolejna owu 9 lutego w moje urodziny 🤩🤩🤩
Więc proszę o zapisanie mnie na testowanie 24.02 😁😁😁Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaa poza tym, mam imieniny w lutym, więc życzę sobie wysyp pozytywnych testów już od 1 dnia miesiąca! Koniec kropka, nie ma ze nie, że nie ten cykl. Były seksy w plodne? Były! To jest nadzieja i z nią jesteśmy do ostatniego dnia. Nic nie dIeje się bez przyczyny, wiem, że to dla niektórych puste Słów. Myślałam tak samo, zanim zaszłam w ciążę z sulybem. Teraz wiem, że każde dzialanie, każdy miesiąc walki, każda porażka i każda niespodzianka sa po COŚ. Ja za to coś już teraz jestem wdzięczna. I wierzę, że po raz kolejny spotka mnie ten maleńki cud ❤️
Reikja, Ulaa, Pszczolka36l, Kristin1990 lubią tę wiadomość
-
Ja tu chciałam się wbić, bo takie fajne koleżanki a te mnie wyganiają 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jak zaciążę to zostaje tutaj zarażać Was ciążą!!💪😁
A jak nie, to mam nadzieję, że Wy zarazicie mnie 🤷♀️motylek1909, nikii, kic83, dmg111, kkasia lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Ja tu chciałam się wbić, bo takie fajne koleżanki a te mnie wyganiają 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jak zaciążę to zostaje tutaj zarażać Was ciążą!!💪😁
A jak nie, to mam nadzieję, że Wy zarazicie mnie 🤷♀️Lalia lubi tę wiadomość
-
Motylku informacja w takim razie jak u Ciebie. Pozytyw jest taki, że się badamy i szukamy przyczyny. Przynajmniej dzięki tam mam poczucie, że coś robię w tym kierunku A nie czekam na cud. Bo jeśli chodzi o wiarę i modlitwy to mam mały kryzys...
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Ja cię nie wyganiam. 🤣
Wiem kochana😘, motylek i kicek takie gościnne! 😂😂
Ale wiem, że to dlatego, że dobrze mi życzą żeby styczniowy to był ostatni staraniowy to im wybaczam 😁motylek1909 lubi tę wiadomość
-
Laila my razem urodziny ale owu nam się rozbiegnie 😂 tzn na nasze urodziny mnie zarazisz 😉
Mój dziś był na badaniach. Ciekawe kiedy będzie wynik. Może jak dobrze pójdzie jutro albo pojutrze.motylek1909, Lalia lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
Pszczolka36l wrote:Laila my razem urodziny ale owu nam się rozbiegnie 😂 tzn na nasze urodziny mnie zarazisz 😉
Mój dziś był na badaniach. Ciekawe kiedy będzie wynik. Może jak dobrze pójdzie jutro albo pojutrze.
Trzymam kciuki za badania ✊🍀
Pszczółka, z okazji naszych urodzin musimy tu na forum jakąś imprezkę urządzić 😁
Mi jak nie siadzie obecny, styczniowy cykl, to na urodziny będę urządzać (mam nadzieję!) zamiast imprezki, orgie seksualna 😂Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
Paris90 wrote:Byłam wczoraj na monitoringu 10dc. Spojrzał na wyniki i muszę zrobić krzywą cukrową... ech zawsze coś. W pt kolejna wizyta zobaczymy czy pecherzyk pękł, codziennie❤. Glukoza wysoka ale poprzednie wyniki krzywej były zanizone więc podejrzewa hipoglikemie 😥☹😖
-
Lalia wrote:Wiem kochana😘, motylek i kicek takie gościnne! 😂😂
Ale wiem, że to dlatego, że dobrze mi życzą żeby styczniowy to był ostatni staraniowy to im wybaczam 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
marczelinka2112 wrote:Dziewczyny jestem już po wizycie, przypomnę że to mój 8dc. Sprawa wygląda tak: na prawym jajniku pęcherzyk 10x10mm a na lewym 16x10 . Endo 6,1 mam
Kurcze kompletnie się na tym nie znam bo to mój pierwszy cykl monitorowany i stymulowany. Oddalam też krew na badanie estradiolu. Podpowiedzcie czy wielkość pęcherzyków jest ok? I endometrium ? Kolejna wizyta w piątek o 8 rano. -
nick nieaktualny
-
Lalia haha mówisz, że robimy imprezkę 😂🙈 wchodzę w to.
Morwa no to super, teraz tylko bzykanko.Zycze Ci aby było owocne.Morwa, Lalia lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Lalia wrote:Wiem kochana😘, motylek i kicek takie gościnne! 😂😂
Ale wiem, że to dlatego, że dobrze mi życzą żeby styczniowy to był ostatni staraniowy to im wybaczam 😁
Dokładnie ♥️Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ekstra, naprawdę ekstra wynik Ja w piątek też mam wizytę tylko że ja na 11 będzie git a ty już działaj
Morwa lubi tę wiadomość