Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Hej u mnie niestety negatyw. 😭. Dzisiaj mam dzień depresji. Zmierzyłam sobie rano tempke pierwszy raz 36.9. Od nie wiem ilu lat nie miałam tak długiego cyklu dzisiaj 34 dzień. Marasra. A okresu brak a zawsze jak w zegarku.
poczekaj jeszcze ze 2 dni i znów zatestuj :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Śnieżny Księżyc na niebie pojawi się już 8. 02.2020 roku. Co to za zjawisko? To wyjątkowa pełnia Księżyca. Z tego względu, że będzie to jedna z najjaśniejszych pełni Księżyca w całym 2020 roku
I wtedy Nona pocznie synakic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Motylku pisałam wyżej.
w pon 13dc, po poludniu pecherzyk 16mm i pozytywny test owu. czyli wg testu owu wypadalo we wtorek lub w środę rano. pecherzyk miałby tylko z 18mm wiec mało. ostatki śluzu plodnego we wtorek rano, od wczoraj krem.
zresztą co by nie było to i tak seks byl tylko w sobote wieczorem.
potem byly jeszcze seksy ale w ciążę z preejakulatu nie wierze -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Śnieżny Księżyc na niebie pojawi się już 8. 02.2020 roku. Co to za zjawisko? To wyjątkowa pełnia Księżyca. Z tego względu, że będzie to jedna z najjaśniejszych pełni Księżyca w całym 2020 roku
I wtedy Nona pocznie syna
syna? nie drugą córkę?Nona lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mnie możecie już wpisac🍷 bo dzisiaj zaczęło się płomienie. Powiedzcie mi czy jeśli dzisiaj już plamie to mogę to potraktować jako 1dc? Bo chciałam zrobić tsh i prolaktyne w 3dc i nie wiem czy mogę iść w sobotę?
-
nick nieaktualny
-
Nona lekarza mam w poniedziałek. Myślę żeby wysepic jakieś badania, chociaż homrony miałam robione we wrześniu zeszłego roku i wszystko super. amh też. Wrzucę może sobie w stopkę później.
Jakie badania wysepilas i jak? Haha, też porobie. Muszę iść do Endo żeby mi zleciła krzywe, miałam w Enel medzie zlecone, ale nie miałam w pakiecie i nie zrobiłam.Nona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Laila
jak owulak ,sikałaś rano?Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Ja przed pierwszym chciałam na maksa syna i miałam takie przeczucie ze będzie chłopak. Teraz dla równowagi chce córę. Syn z mężemna ryby a my z córa do spa. Takie mam marzenia na przyszłość 🙂
Nona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyMarti29 wrote:Mnie możecie już wpisac🍷 bo dzisiaj zaczęło się płomienie. Powiedzcie mi czy jeśli dzisiaj już plamie to mogę to potraktować jako 1dc? Bo chciałam zrobić tsh i prolaktyne w 3dc i nie wiem czy mogę iść w sobotę?
-
Nona wrote:Marzę o córce ale koleżanki z fioletowej strony mówią że uda się jak się otworze na syna. Więc niech będzie. Haha.
cóż za teoria iście spiskowa
8 lutego to też dzień bystrzaka, poczniesz mądre dzieckoNona lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Koleżanka brała Duphastin i właśnie tak źle się po nim czuła, a teraz lekarz dał jej Progesterone Besins i mówi, że jest o wiele lepiej. Nie wiem czy one mają dokładnie takie samo działanie ale jeśli pojawiły się kolejny cykl czego szczerze nie życzę to może warto zasugerować lekarze aby wpisała Ci ten.
-
motylek1909 wrote:Dobra, te mdłości są straszne. Ogólnie duphaston nieźle daje mi czadu.
-mdłości
-senność
-osłabienie
-fioletowe podwozie
-bardzo wrażliwe sutki
Jezusie, jeszcze tylko 3 dni go biorę..
kurde ja tyle jadlam dupkow i nic mi nie było. może masz lokatora w brzuchu 👶 😛💙 11.2020
💗 11.2023