Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Morwa, to jak ja mialam pecherzyk w 13dc 16mm przy cyklach 28-29 i bylo widać też to komorke jajowa tzn że juz taki mały mógłby zaraz pęknąć? lub na drugi dzien przy ok 18mm?
bo w tym dniu - 13dc i 16mm- byl tez pozytywny test owu. a w 15dc juz sluz nieplodny. czyli MOŻE 14dc byla owu .
gin mi wtedy mówił ze owu do dwoch dni.
aaa kuzwa mysle i mysle i tak nic nie wymysle juz 🙈albo mógł pęknąć w nocy z 14na 15dc tak jak u mnie było w tym cyklu. Tzn u mnie owu była w 15dc około godziny 21 czyli na upartego mogłabym liczyć ją od kolejnego dc , chociaż w kolejnym dc już nie było sluzu płodnego i na usg o 11 gin stwierdził, że już po owu
Może u Ciebie było podobnie ?Zulugula lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 08:43
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
motylek1909 wrote:Dobra, te mdłości są straszne. Ogólnie duphaston nieźle daje mi czadu.
-mdłości
-senność
-osłabienie
-fioletowe podwozie
-bardzo wrażliwe sutki
Jezusie, jeszcze tylko 3 dni go biorę..
A potem wysikasz II 😁👶Inaa89, dmg111, motylek1909 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny wiem że marudzę. Ale jasna cholera co się ze mną dzieje? Od 5 lat cykle długości 30-32 dni maks. Dzisiaj 34 dzień test negatywny. Cycki dalej bolą, dużo śluzu białego się ze mnie leje. Nudzi mnie od rana. Okresu brak w środku miękko, szyjka zamknięta. Nosz szit...
-
Ola_45 wrote:Ponawiam moja prośbę o usuniecie z listy
Obiecalam ze napisze to piszę co sie działo.
Syn mial goraczke, od czwartku w nocy. W piatek juz coraz wyzszą. W sobote pojechalismy do AH (lekarza dyzurnego w weekendy) i powiedział ze to grypa. Brak leków, wiadomo ze na wirusa antybiotyk nie zadziala. Przeciwgoraczkowe i lozko.
Ale byko cos jeszcze co nas niepokoilo. Byl czerwony na skórze. Mial krostki jak potówki ale skora czerwona bardzo. Lekarz powiedzial ze jest ok, ze przy goraczce wysokiej moze tak byc.
Ale ja czulam ze cos nie tak jest. Niedziela bez zmian, poniedzialek tez. Wieczorem juz jakos inaczej oddychal. Noc nie przespana. Ciezko oddychał. Ciagle goraczka. Rano we wtorek do lekarza jak tylko otworzyli przychodnie. Skierowanie do szpitala. W szpitalu wyszlo ze moze i mial wirusa, ale dorobil sie bakterii ktora pasozytowala na jego ukladzie oddechowym. Prawe pluco mial skurczone, scisnietę, w srodku plyn.
Tlen, antybiotyk nie dzialal. Przewiezli nas do innego szpitala na intensywną. Szybka decyzja - drenaż do pluca zeby jak najszybciej pozbyc sie plynu - 500ml plynu.
2 antybiutyki, drenaz w plucu, morfina i wiele innych. Dzis juz jest lepiej i przeniesli nas na zwykly oddzial dzieciecy ale z sala z dobra izolatką poniewaz oprocz bakterii ma wirusa. -
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Dziewczyny wiem że marudzę. Ale jasna cholera co się ze mną dzieje? Od 5 lat cykle długości 30-32 dni maks. Dzisiaj 34 dzień test negatywny. Cycki dalej bolą, dużo śluzu białego się ze mnie leje. Nudzi mnie od rana. Okresu brak w środku miękko, szyjka zamknięta. Nosz szit...
a może jakieś nowe leki bierzesz/suple, coś zmieniłaś że tak organizm zadziałał?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ola_45 wrote:Ponawiam moja prośbę o usuniecie z listy
Obiecalam ze napisze to piszę co sie działo.
Syn mial goraczke, od czwartku w nocy. W piatek juz coraz wyzszą. W sobote pojechalismy do AH (lekarza dyzurnego w weekendy) i powiedział ze to grypa. Brak leków, wiadomo ze na wirusa antybiotyk nie zadziala. Przeciwgoraczkowe i lozko.
Ale byko cos jeszcze co nas niepokoilo. Byl czerwony na skórze. Mial krostki jak potówki ale skora czerwona bardzo. Lekarz powiedzial ze jest ok, ze przy goraczce wysokiej moze tak byc.
Ale ja czulam ze cos nie tak jest. Niedziela bez zmian, poniedzialek tez. Wieczorem juz jakos inaczej oddychal. Noc nie przespana. Ciezko oddychał. Ciagle goraczka. Rano we wtorek do lekarza jak tylko otworzyli przychodnie. Skierowanie do szpitala. W szpitalu wyszlo ze moze i mial wirusa, ale dorobil sie bakterii ktora pasozytowala na jego ukladzie oddechowym. Prawe pluco mial skurczone, scisnietę, w srodku plyn.
Tlen, antybiotyk nie dzialal. Przewiezli nas do innego szpitala na intensywną. Szybka decyzja - drenaż do pluca zeby jak najszybciej pozbyc sie plynu - 500ml plynu.
2 antybiutyki, drenaz w plucu, morfina i wiele innych. Dzis juz jest lepiej i przeniesli nas na zwykly oddzial dzieciecy ale z sala z dobra izolatką poniewaz oprocz bakterii ma wirusa.
Współczuję i życzę żeby jak najszybciej wrócił do zdrowiaAnet.kaa lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Angie, może dodasz na 1 stronę do listy też podsumowanie stycznia od Motylka? Może zaczniemy to wyłapywać, uwielbiam statystyki, dobrze nakręcają
Później Morwa doda ze stycznia i lutego do wątku marcowego i będziemy mogły obserwować jak nam idzie, a zwykłe posty za szybko giną.
Co Wy na to?