Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylek nie dziwię się, gdyby mój tak z byłą świergotał to bym się wściekła. I Ty zapierdzielasz a on śpi? Pogoń go, kopa w dupę i ma Ci pomóc. Sorki macie w sumie trójkę dzieci, dlaczego ma wszystko spoczywac na Twoich barkach. Goń póki możesz, bo z czasem będzie coraz gorzej jak się przywyczai.
Lalia dobrze że koniec koncow po burzy wyszło słońce 😉motylek1909, Lalia lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyboo123 wrote:Motylek nie dziwię się, gdyby mój tak z byłą świergotał to bym się wściekła. I Ty zapierdzielasz a on śpi? Pogoń go, kopa w dupę i ma Ci pomóc. Sorki macie w sumie trójkę dzieci, dlaczego ma wszystko spoczywac na Twoich barkach. Goń póki możesz, bo z czasem będzie coraz gorzej jak się przywyczai.
Lalia dobrze że koniec koncow po burzy wyszło słońce 😉
Ja mam opory przed goniem mojego do obowiązków domowych dlatego że ja nie pracuję na razie co nie znaczy że tego nie robię.
Dziękuję Bogu że była mojego męża jest dwa tysiące kilometrów stąd w Irlandii bo bym jej nie zniosła na miejscu -
motylek1909 wrote:I powiem Wam, że odkąd regularnie ćwiczę, to moja ochota na seks zmalała do zera. I mówię to ja, która mogła i chciała zawsze i w każdej chwili. Ale co ja mogę chcieć, jak u nas jest raz na tydzień i wg mojego Pana tak jest wystarczająco. Takie są jego potrzeby.
Mam okropny zjazd psychiczny. Luty miał być cudowny, a ja serio mam dość tego miesiąca.
Motylku bardzo mi przykro że masz taki trudny czas ☹️ Mocno cię przytulam i wierzę że wszystko się ułoży. Idzie wiosna a motylki lubią wiosnę to i tobie będzie lepiej.
Co do chłopa to wiem o czym mówisz kochana bo ja mojego też nieraz muszę pogonić bo sam nic nie ruszy i też najchętniej by spał 😠
Jak widzę że ma taki czas to robię tylko tyle ile muszę np. tylko obiad nie sprzątam i nie wkładam prania a za to siadam z książką lub bawię się z synem. Zwykle jak zauważy że siedzę i czytam to pyta czy nie ma nic do zrobienia a ja mówię że jest ale sama nie będę robić bo nie jestem robotem. Wtedy zwykle pyta co mi pomóc 😜Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:my mamy jasno podzielone i w sobote kazdy ogarnia-ja lazienka, sypialnia, pokoj corki, mąż salon, kuchnia, przedpokoj plus odkurzanie. Obiady na zmiane robimy choc w wekend resto albo on.
Generalnie robi wiecej w domu bo mi to jakos nie idzie hahaale nauczyl mnie i tez ogarniam. Ja bym wprowadzila staly dzien i stałą liste kto co.
Plus w weekend spedzamy czas razme np park, kawiarnia itp, nie ma siedzenia solo na telefonie czy spania, takie rzeczy to po 20:00 jak cora zasnie i zjemy kolacje.
Wymagam codziennie zjedzenia wspolnej kolacji i w weekend tzw milego wieczoru piatek i sobota wieczorme nie moze wlaczyc laptopa/siedziec na tel. Wtedy mamy znajomych albo serial/sex ale czas we dwoje.
dziekuje za uwage
Czas wspólny dla nas tez ważny 😊 w tyg gotuje ja , w weekendy mąż (ale muszę przyznac, ze mezus gotuje o niebo lepiej jak ja🤭) i jak przychodza znajomi badz rodzina tez on gotuje 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 22:23
OdpuszczonaNona, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy też mamy podział, ja gotuje on sprzata 😂😂😂 mi to pasuje, gorzej jak wyjedzie na parę dni. Ja nie lubię sprzątać, idzie mi to wolno, za chwilę balagan z powrotem😂 mój mąż jest bardzo pracowity i sprzątanie go odpręża😁 i ma pięknego penisa czego chcieć więcej hahhaa
OdpuszczonaNona, Inaa89, Koteczka82, Kitka_87, Lalia lubią tę wiadomość
-
U mnie podział obowiązków.
Mąż jeździ na zakupy (ja nie lubię) bo robi to lepiej niż ja, a potem siaty nosi, ja w tym czasie zajmuje się córka.
On zawozi a ja odbieram z przedszkola.
Gotujemy na zmianę, jak ja zrobię śniadanie to on sprząta i na odwrót.
Mamy robota do podłóg , ale odkurzaczem po dywanach mąż.
Ciasta robi mój mąż z córką.
Prasuje głównie mąż, ale dziś miałam dzień dobroci i ja mężowi prasowałam koszule a on z młodą puzzle układał i się gilgali.
Sprzątamy mieszkanie 60 % ja, 40% on.
Nie ma tak, że może sobie spać a ja tyrać, sorry nie.
W weekend obydwoje śpimy a córka bajki oglada.OdpuszczonaNona, Inaa89, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
OdpuszczonaNona wrote:Było
No!!! To teraz czekamy 11 dni bo tyle Ci trwa flOdpuszczonaNona, Koteczka82, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
Fi0lecik wrote:My też mamy podział, ja gotuje on sprzata 😂😂😂 mi to pasuje, gorzej jak wyjedzie na parę dni. Ja nie lubię sprzątać, idzie mi to wolno, za chwilę balagan z powrotem😂 mój mąż jest bardzo pracowity i sprzątanie go odpręża😁 i ma pięknego penisa czego chcieć więcej hahhaa
Sprząta nago? 😀Fi0lecik, Kitka_87, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Kic to ona rano te bajki ogląda a Wy kimono? dobre!
To co budzi się np o 6 w niedziele, mąż idzie jej włączyć a Wy w kime?
Bo ja bym juz nie zasnela jakbym wstala, wlaczyla Psi Patrol i do lozka znow..
Moja ogląda w sobotę 2 odcinki Psiego Patrolu i w niedziel 2. Czasem Klinike dla Pluszaków, Księżniczke Zosie haha.
Dokładnie tak, i na zmianę wstajemydajemy jej kanapkę, picie, włączamy bajkę np właśnie klinikę dla pluszaków, ona wie gdzie nacisnąć pause na siku jak jej się chce a potem Play żeby wznowić
Ja mam tą umiejętność zasypiania! U męża gorzej, dlatego czasem go oszczędzam i ja wstaje bo wiem że i tak ja usnę za chwilę.
Najpierw przed bajkami jak wstanie to sobie rysuje i włącza (już się nauczyła) sama sluchowiska (ma taki mini głośnik z wbudowaną pamięcią a tam zgrane sluchowiska ok 2 godz), jak jej się nudzi to przychodzi i pyta czy może bajkę.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny