Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie sobie uświadomiłam, że mam źle w stopce podane - rodzę! Ale w listopadzie 💚
Mój termin porodu wg daty ostatniej @ to 09.11.2020.
Skorpion, po mamusi! Musi się udać w tym cyklu! 🤩🤩🤩dmg111, OdpuszczonaNona, Zulugula, kic83, motylek1909, Lalia, nikii, ladySiSi, Koteczka82, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Nona jak z tego nie będzie bobo to będę mieć Focha.
Kusi mnie aby jednak zamówić teraz te testy DNA, tylko wahań się czy lepiej może Muchę w tym miesiącu A testy za miesiąc. Kurka nooo.
Mojej przyjaciółki brzuszek się dzisiaj zwalnia, baaaardzo chciałabym aby teraz zaczął rosnąć u mnie, pomodliłam się dziś za to nawet, choć nie praktykuje.
Na pewno lepiej muchę. Wpływ tych bakterii na zajście i utrzymanie jest potwierdzony bez wątpliwości, z PAI i mthfr trzeba z kolei ostrożnie.
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Ja teraz caly tydzien szpitale i lekarze z młodym. Syn wczoraj w szkole zle stapnal schodzac ze schodow. Jak dzwonili ze szkoly mówili lekki uraz pewnie tylko lekkie skrecenie. Pojechalismy na izbę, 3 zdjecia rtg. Złamania ampulsywne stawu skokowego, tzn pod wpływem sily miesien oderwal mu kosc. Przez 2 tyg wg nie moze chodzić, gips przez minimum 6tyg, do łazienki musimy go nosic bo nie moze w zaden sposób obciazac stopy. W ciagu tyg okaze sie czy bedzie musiał mieć operacje 😒 mam nadzieje ze obędzie sie bez tego..
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Motylku
odpisałam, privmotylek1909 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Ja teraz caly tydzien szpitale i lekarze z młodym. Syn wczoraj w szkole zle stapnal schodzac ze schodow. Jak dzwonili ze szkoly mówili lekki uraz pewnie tylko lekkie skrecenie. Pojechalismy na izbę, 3 zdjecia rtg. Złamania ampulsywne stawu skokowego, tzn pod wpływem sily miesien oderwal mu kosc. Przez 2 tyg wg nie moze chodzić, gips przez minimum 6tyg, do łazienki musimy go nosic bo nie moze w zaden sposób obciazac stopy. W ciagu tyg okaze sie czy bedzie musiał mieć operacje 😒 mam nadzieje ze obędzie sie bez tego..
współczuję! Dużo siły i zdrowia dla syna
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, poczęłaś baby 9 lutego, w dniu urodzin dwóch staraczek, Pszczółki i moich, z tego będzie bobo jak nic! 🤷♀️
Mi termin porodu wyznacza na 31 października, nie mam nic przeciwko 😁😁😁
Inaa, przytulam synusia 🤗😘
Za 2 h idę na USG cyców, jutro do dentysty 😎
Pamiętajcie o profilaktyce laski!!OdpuszczonaNona, Inaa89, kic83, Kitka_87, boo123, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGruszka wrote:Biedronka widzę z Twojego wykresu, że mialas test owulacyjny pozytywny tego dnia co i ja - 5.02, według szyjki i śluzu miałam owulke raczej 6 ale i tak jesteśmy na tym samym etapie
trzymam kciuki , też chcę spróbować w walentynki
Miałam piękny pozytym jeśli chodzi o owulaki ale skoku temperatury nie była i sama nie wiem w końcu czy była czy nie.
Nona robię owulaki nawet mam na następny cykl clearblue a nad monitem też się zatanawiam tylko muszę gdzieś chyba na nfz znaleźć bo mój gin bierze 150 zł za jedno usgOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
MałaMi24 wrote:Nie mogę jakoś w to uwierzyć jutro idę na betę z krwi. 😱😱
Przepis :
W tym miesiącu zaczęłam pić zioła ojca sroki , dong quai , maca i jadłam zdrowo i ćwiczyłam.
Dodatkowo kupiliśmy kota i miałam zajecie. Jak małe dziecko więc w ogóle nie myślałam o ciąży.
Gratulacje!!
Też chciałam zwierzątko żeby tak nie myśleć o ciąży. Dodam, że bardzo kocham zwierzęta i nawet przed staraniami chciałam mieć pieska lub jaszczurkęniestety, jest jeden w sumie największy problem- mój mąż się nie zgadza, on nie chce w mieszkaniu nic co się rusza poza istotą ludzką
pozostaje mi myślenie o dziecku 24h/dobę
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba."