Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kristin1990 wrote:Dziewczyny, już po
)) oba jajowody drożne! Ale nie umiała mi założyć cewnika. Nie potrafiła się dostać przez szyjke. Przepchala mi ja. Powiedziała, że ewidentnie była lekko zrosnieta i daje 50%, ze teraz się uda!
Kristin1990 lubi tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Właśnie sobie uświadomiłam, że mam źle w stopce podane - rodzę! Ale w listopadzie 💚
Mój termin porodu wg daty ostatniej @ to 09.11.2020.
Skorpion, po mamusi! Musi się udać w tym cyklu! 🤩🤩🤩
Kitka to ja z tobą też pragnę Skorpionka będzie po tatusiu 🤗🍀😈
Trzymam kciuki żeby nam się teraz udało 🤞🤞🤞Lalia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Dziewczyny czy jutro na usg może być widoczny jakis ślad, że owu byla nie byla itd?
Tak. Zapadnięty pęcherzyk, ew. ciałko żółte. Przy świeżej owulacji jest płyn w zatoce Douglasa. Po owu zmienia się też wygląd endometrium (nie tylko grubość).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 13:52
OdpuszczonaNona, Nynka lubią tę wiadomość
-
bebetka.b wrote:Hej dziewczyny, donoszę ze beta pozytywna ale bardzo niska... 26. Nie wiem co myśleć, boje się trochę bo w poprzedniej ciąży miałam w tym dniu cyklu 100.
Ech muszę powtórzyć betę koniecznie.
na spokojnie, ile masz dpo, i który dzień cyklu?
Pamiętaj, że przyrost powinien wynosić
- 66% w ciągu 48h
- 114% w ciągu 72 h
- podwojenie w ciągu 96 godzin
Powtórz koniecznie betęSylwucha, bebetka.b lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:To super wieści! 🙂 Trzymam kciuki za ten cykl. Jak się czujesz?
A Bardzo dobrze. Lekko tylko krwawie. Samo badanie bolało jak średnio mocno miesiączkaOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Dzisiaj testowałam. Dwa testy z firmy testeo (opinie: bardzo czule) wyszły pozytywnie, druga kreska po 2, 3 minutach. Zrobiłam jeszcze test o tej samej czułości Pink ten już nic nie pokazał. Jestem całkowicie zbita z tropu...macie jakieś doświadczenie z testowanie Pinkami?OdpuszczonaNona, bebetka.b, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonM wrote:Cześć dziewczyny,
Dzisiaj testowałam. Dwa testy z firmy testeo (opinie: bardzo czule) wyszły pozytywnie, druga kreska po 2, 3 minutach. Zrobiłam jeszcze test o tej samej czułości Pink ten już nic nie pokazał. Jestem całkowicie zbita z tropu...macie jakieś doświadczenie z testowanie Pinkami?
powtórz test jutro rano testem 10
jeśli jesteś od 12dpo w górę powinna być jakaś druga już kreska widoczna
powyżej 14dpo idź na betę, i potem po 2/3 dobach ją powtórzCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kristin super że już po 💪
Anetka ja brałam witaminę c 1000 do niedawna, później gdzieś wyczytałam że może zakwaszac śluz i odstawiłam 🤦 już nie wiem co lepsze.
Kic ja jakoś teraz owu, wydaje mi się że mogła być wczoraj, bo w poniedziałek pęcherzyk miał 22 mm, więc dziś miałby już 26.
Idę jutro na kolejny monit to się dowiem dokładnie. Dziś nie wiem czy damy radę z seksami, więc liczę że była wczoraj. Of jeszcze nie wyznaczyło mi.
Ps. Choć teraz coś mnie cmi lewy jajnik. Może to teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 14:14
OdpuszczonaNona, kic83, Kristin1990 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Koteczka82 wrote:Ja sikam na fluorescencyjny żółty czyli dawki b są ok.
Obejrzałam cały ten live i widać że ogarnia i że sama przez to przeszła. Popłakałam się w paru miejscach 😫 emocje to ważna sprawa zwłaszcza po przejściach.
Zastanawiam się nad tą witamina C o której mówiła bo ja mało biorę ale gdzieś czytałam że powyżej 1000mg zakwasza śluz 🤔 chociaż może jednak zwiększę chociaż do 1000mg i kupię rozpuszczalna 🤔OdpuszczonaNona, Koteczka82, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
MonM wrote:Cześć dziewczyny,
Dzisiaj testowałam. Dwa testy z firmy testeo (opinie: bardzo czule) wyszły pozytywnie, druga kreska po 2, 3 minutach. Zrobiłam jeszcze test o tej samej czułości Pink ten już nic nie pokazał. Jestem całkowicie zbita z tropu...macie jakieś doświadczenie z testowanie Pinkami?
Pinki słyną z tego, że się dość słabo wybarwiają. Na bobotescie druga kreska może już wręcz wychodzić z testu, a z tego samego moczu na pinku nie będzie takiego konkretu. Dlatego pinki lubię w tym kontekście, że nie powstają na nich żadne złudne cienie. Ale minus taki, że mogą się nie wybarwić zbyt ochoczo. Pokaz foty testeo, one raczej nie oszukują.
-
nick nieaktualny